WordPress.org

Profiles

anobjectn

Profile picture of anobjectn
  • Member Since: August 29th, 2012
  • @anobjectn on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "PHP errors in debug.log on v1.4.7", on the site WordPress Support Forums:
    I get the same errors with version 1.4.8 when deleting spam comments via the Empty…

    5 months ago

  • Posted a reply to "PHP Deprecated and PHP Notice Issues", on the site WordPress Support Forums:
    And in the WPAdmin, there are these (which only appear when this plugin is active)…

    9 months ago

  • Created a topic, PHP Deprecated and PHP Notice Issues, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, 0.8.1 Changelog Missing, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Missing 1.1.6 Changelog, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Considered adding Nonce?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Problem insallation (php strict), on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, JS errors in WPAdmin when 2.7 is enabled, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: About the Author Advanced] Gravitar picture not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    .... sorry, I forgot to add that the generated HTML spot where the Gravatar would…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: About the Author Advanced] Gravitar picture not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Are there other issues that can prevent the Gravatar from displaying? I'm using v 0.2.3…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Adminimize] Dashboard reported as deactivated but works, user redirected to profile on logi", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: for anyone interested, I resolved my main issue by adding an add_action 'login_form' to…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Adminimize] Dashboard reported as deactivated but works, user redirected to profile on logi, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago