WordPress.org

Profiles

  • Member Since: October 9th, 2013
  • Find me on:
  • Posted a reply to Sub menu item opens foreground, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I got the solution here https://wpastra.com/docs/change-the-direction-for-submenu-opening/ thanks Angelo

    15 hours ago

  • Created a topic, setting FTP, on the site WordPress.org Forums:
    we are trying to set uop the FTP but, event with filez…

    6 days ago

  • Created a topic, error in woocommerce payment callback, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, in our site we have a credit card payment callback…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Sub menu item opens foreground, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, to have a quick fix I moved the menu position on the left, so…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Sub menu item opens foreground, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, as you can see in the link I put if you click on m…

    2 weeks ago

  • Created a topic, woocommerce product shortcode, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, in this page we use shortcode like [products ids=…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to freee plugin with extension, on the site WordPress.org Forums:
    ok, done, thanks Angelo

    4 months ago

  • Created a topic, freee plugin with extension, on the site WordPress.org Forums:
    HI, we want to know if we can buy the mailchimp extens…

    4 months ago

  • Created a topic, BEST MAP PLUGIN EVER AND BEST SUPPORT EVER, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we used the plugin in several sites, and it worked…

    5 months ago

  • Posted a reply to JQUERY ERROR when loading, on the site WordPress.org Forums:
    ok, thank you very much! Angelo

    5 months ago

  • Posted a reply to JQUERY ERROR when loading, on the site WordPress.org Forums:
    on mobile, from chrome, I see than when I press the button, the plugin work…

    5 months ago

  • Posted a reply to JQUERY ERROR when loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, tried on safari, chrome opera and edge... and all is working correctly... firefox not…

    5 months ago

  • Posted a reply to JQUERY ERROR when loading, on the site WordPress.org Forums:
    no, the image I sent to you is from a normal user, I checked again…

    5 months ago

  • Created a topic, JQUERY ERROR when loading, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, if you go here https://tikihome.es/ and scrol a bi…

    5 months ago

  • Posted a reply to get coordinates from store locator, on the site WordPress.org Forums:
    ok ok thank you!!! Angelo

    5 months ago

  • Posted a reply to get coordinates from store locator, on the site WordPress.org Forums:
    You are the best!!! that is working perfectly!!! thank you!! one more question: is there…

    5 months ago

  • Posted a reply to get coordinates from store locator, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you very much @stevendebeer! I pasted all but i don't know where the values…

    5 months ago

  • Created a topic, get coordinates from store locator, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for your plugin. If you check here https:/…

    5 months ago

  • Posted a reply to field label overlaps placeholder, on the site WordPress.org Forums:
    ok, thanks but the help is not useful because is not deleting when the user…

    5 months ago

  • Created a topic, field label overlaps placeholder, on the site WordPress.org Forums:
    HI, thanks for your great plugin. As you can see here…

    5 months ago

  • Created a topic, BEST GDPR PLUGIN EVER, on the site WordPress.org Forums:
    After investigating a lot of days, tring nearly all GD…

    5 months ago

  • Posted a reply to not deleting cookie and translation problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! But, if a customer accepts all the cookies, and after a while he wants…

    6 months ago

  • Posted a reply to not deleting cookie and translation problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for your reply. I checked all the documentation and all is set…

    6 months ago

  • Created a topic, not deleting cookie and translation problem, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for your great plugin. in this site I installe…

    6 months ago

  • Posted a reply to progress bar: behaviour not correct on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I got a workaround using an elementor addon progress bar but I think it is…

    6 months ago

  • Created a topic, progress bar: behaviour not correct on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for the great Elementor plugin. In the bot…

    6 months ago

  • Posted a reply to bug on style button & translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, sorry for the late reply. Here is the video https://www.youtube.com/watch?v=EgX_2OFlAXo you can see how,…

    6 months ago

  • Created a topic, bug on style button & translation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for your great plugin. we installed l…

    6 months ago

  • Posted a reply to Not expected HTTP response:Status-Code: 200, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the reply. I added the define(‘ALTERNATE_WP_CRON’ , true ); but still having the…

    6 months ago

  • Posted a reply to Not expected HTTP response:Status-Code: 200, on the site WordPress.org Forums:
    I put the wp memory to 256 and now it seems to work...no 10 secs…

    7 months ago

  • Posted a reply to Not expected HTTP response:Status-Code: 200, on the site WordPress.org Forums:
    I just installed the plugin on another server and Yes, same message. NO LOG Generated,…

    7 months ago

  • Created a topic, Not expected HTTP response:Status-Code: 200, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we installed the plugin, created the first job, bu…

    7 months ago

  • Posted a reply to show only volume and mute control on video widget, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, finally we installed another video plugin that permit a bit more CSS customization. thank…

    7 months ago

  • Posted a reply to show only volume and mute control on video widget, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I already read that pages, but my need is still unsolved. I am using…

    8 months ago

  • Created a topic, show only volume and mute control on video widget, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you very much for your elementor builder....…

    8 months ago

  • Created a topic, problem on Iphone, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, if you load the site and click on the mute to swit…

    8 months ago

  • Posted a reply to bug on “what is palpal?” link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, ok, but it should be translatable because a customer would know about paypal in…

    9 months ago

  • Created a topic, bug on “what is palpal?” link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we found a bug probably: the link of the informati…

    9 months ago

  • Posted a reply to Strange display in row background slider, on the site WordPress.org Forums:
    SOrry, but I don't use the pro, I have only the free installed. thanks Angelo

    9 months ago

  • Created a topic, Strange display in row background slider, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, here we have a simple two images background in a r…

    9 months ago

  • Posted a reply to export/import product bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I really need help here.... for test i created a variable product... I exported…

    9 months ago

  • Created a topic, no button color, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, good plugin thanks! but the button color is not wo…

    9 months ago

  • Posted a reply to export/import product bug, on the site WordPress.org Forums:
    I found and old issue on github about this problem https://github.com/woocommerce/woocommerce/issues/26380 Can you please check…

    9 months ago

  • Posted a reply to export/import product bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, you are right, THANKS now I used google sheets and the image is loaded…

    9 months ago

  • Created a topic, export/import product bug, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we are creating a new site and the client needs to…

    9 months ago

  • Posted a reply to Error when enter in plugin configuration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tim, I found the problem: W3C cache plugin... if I disable it, your SMTP…

    10 months ago

  • Posted a reply to Error when enter in plugin configuration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tim, thank you for your patience!!! Here is a short video about what happen…

    10 months ago

  • Posted a reply to Error when enter in plugin configuration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tim, I understand but, I think the plugin cannot generate the log due to…

    10 months ago

  • Posted a reply to Error when enter in plugin configuration, on the site WordPress.org Forums:
    If I ehter there i get the same message Ha ocurrido un error inesperado. {…

    10 months ago

  • Posted a reply to Error when enter in plugin configuration, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! where can i find it? thanks Angelo

    10 months ago

Plugins

Themes