WordPress.org

Profiles

alphachris

  • Member Since: August 31st, 2010
  • @alphachris on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to specific post Type not working with wpapi=”True”, on the site WordPress.org Forums:
    Not clear to me, how jeherve_post_embed_article_layout works...

    8 months ago

  • Created a topic, specific post Type not working with wpapi=”True”, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, it looks like the selection of a specific post typ…

    8 months ago

  • Posted a reply to php the_a_z_widget — call to undefined function, on the site WordPress.org Forums:
    thx

    9 months ago

  • Created a topic, remove stacking order box, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to remove the stacking order box in the…

    9 months ago

  • Created a topic, Output in Tabs, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is it possible to show each section as tabbed cont…

    9 months ago

  • Created a topic, php the_a_z_widget — call to undefined function, on the site WordPress.org Forums:
    <?php the_a_z_widget( null, array( 'post' => get…

    9 months ago

  • Created a topic, Widget does not save post Type, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I would like to use the Widget with a specific pos…

    9 months ago

  • Posted a reply to Does not work, on the site WordPress.org Forums:
    Tried on other installation, not working either

    10 months ago

  • Created a topic, Does not work, on the site WordPress.org Forums:
    I installed the plugin, added some pics to a page and …

    10 months ago

  • Posted a reply to Highlight class not added when using full url, on the site WordPress.org Forums:
    Did that and now it works. Great!

    11 months ago

  • Posted a reply to Highlight class not added when using full url, on the site WordPress.org Forums:
    The class "mPS2id-clicked" is assigned to the URL-Link, "mPS2id-highlight" only to active "just" #-Links.

    11 months ago

  • Posted a reply to Highlight class not added when using full url, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, sorry, we where forced to go live tonight, so the URL changed. Problem remains,…

    11 months ago

  • Created a topic, Highlight class not added when using full url, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm using the plugin and overall it works very …

    11 months ago