WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 28th, 2012
  • Find me on:
  • Posted a reply to Spam Block wrong, on the site WordPress.org Forums:
    The same thing happened to an editor of my website; when he did a search,…

    1 week ago

  • Created a topic, Doesn’t respect the field “minimum age: 1 day”, on the site WordPress.org Forums:
    Since version 8.0, sharing pots with one day doesn't w…

    1 week ago

  • Created a topic, Issue with comments notifications from last version, on the site WordPress.org Forums:
    From de last version, editors are receiving mails when…

    3 months ago

  • Posted a reply to Great plugin, on the site WordPress.org Forums:
    It wasn't an error related to this great plugin ;)

    3 months ago

  • Created a topic, Display Conditions doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I have set an ad to not show on a page named "Foro", b…

    3 months ago

  • Posted a reply to Conflicto TinyMCE Advanced – wpForo, on the site WordPress.org Forums:
    ¡Muy buenas Fernando! ¡Gracias por la respuesta! No te preocupes que lo entiendo, dejaré de…

    4 months ago

  • Created a topic, wpFORO, el mejor sistema de foros que he probado para WP, on the site WordPress.org Forums:
    Y no he probado pocos. En estos siete años, empecé c…

    5 months ago

  • Created a topic, Conflicto TinyMCE Advanced – wpForo, on the site WordPress.org Forums:
    Me di cuenta que la barra TinyMCE no carga en los post…

    5 months ago

  • Posted a reply to 4.3.1 update broke webs with MaxCDN, on the site WordPress.org Forums:
    Definitely, it is a problem of 4.3 version. I installed version 4.3.0, and it failed.…

    10 months ago

  • Posted a reply to 4.3.1 update broke webs with MaxCDN, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for responding so fast! The fact is that this is not a matter…

    10 months ago

  • Created a topic, 4.3.1 update broke webs with MaxCDN, on the site WordPress.org Forums:
    Today I applied the latest update of EWWW Image Optimi…

    10 months ago

  • Created a topic, Broken AMP URLS, on the site WordPress.org Forums:
    Twitter always directs all mobile traffic of my site t…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Specifically with the problem of AMP, I have not tested with other AMP plugins, only…

    2 years ago

  • Posted a reply to [EWWW Image Optimizer] WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, on my main web site, and in the 2 test sites. For example: <div…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, on my main web site, and in the 2 test sites. For example: <div…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks nosilver4u!

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    I have found another big problem with the use of WebP... Since I activated this…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry nosilver4u, I probably did not explain myself well. So you can see what happens,…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    First of all, thank you for response. In the tests I have done, on my…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    One day has passed. Certainly, I don't know if this issue is related to EWWW,…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    I have raised the problem in the other post by focusing it from Jetpack, but…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    I do not know if it will be a problem really related to EWWW Image…

    2 years ago

  • Created a topic, WebP support doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    I've activated WebP support with the EWWW Image Optimi…

    2 years ago

  • Posted a reply to WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    I think this is not an individual support query. I installed a WordPress with only…

    2 years ago

  • Created a topic, WebP doesn’t work with Jetpack Carousel, on the site WordPress.org Forums:
    Yesterday I activated WebP support, and works. I activ…

    2 years ago

  • Created a topic, It was fine until a few days ago, it started to fail…, on the site WordPress.org Forums:
    It was fine until a few days ago, it started to fail..…

    2 years ago

  • Posted a reply to Error “class-fastimage.php on line 31” collapses my web, on the site WordPress.org Forums:
    4 days. The issue continue, and no reply in this post, nor update of the…

    2 years ago

  • Created a topic, Error “class-fastimage.php on line 31” collapses my web, on the site WordPress.org Forums:
    I have been able to verify that for days the AMP plugi…

    2 years ago

  • Posted a reply to Illegal string offset, on the site WordPress.org Forums:
    My server showed overprocessing messages when I had the errors I commented yesterday.

    2 years ago

  • Posted a reply to Illegal string offset, on the site WordPress.org Forums:
    In my case, my server came to collapse. I have it disabled pending the update…

    2 years ago

  • Posted a reply to Illegal string offset, on the site WordPress.org Forums:
    Same here :( mod_fcgid: stderr: PHP Warning: Illegal string offset 'pending' in ..../plugins/ewww-image-optimizer/common.php on line…

    2 years ago

  • Posted a reply to Many update issues for unlogged users, on the site WordPress.org Forums:
    Any idea about it? :(

    3 years ago

  • Created a topic, Many update issues for unlogged users, on the site WordPress.org Forums:
    Since the last update of the plugin, I have some probl…

    3 years ago

  • Posted a reply to AMP validation issue with Cleantalk, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it works! Thanks!!! :) Is problematic disable this option?

    3 years ago

  • Created a topic, AMP validation issue with Cleantalk, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to validate AMP in my site, but I get a pro…

    3 years ago

  • Posted a reply to AMP plugin does not work after upgrading, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, but I have no authorization to send that sensitive info :( I will wait…

    3 years ago

  • Posted a reply to AMP plugin does not work after upgrading, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick reply!!! Yes, it was installed. Sorry, a little while ago I…

    3 years ago

  • Created a topic, AMP plugin does not work after upgrading, on the site WordPress.org Forums:
    I just upgraded last version. AMP no longer works on m…

    3 years ago