Profiles

  • Member Since: December 4th, 2021
  • Find me on:
  • Posted a reply to Widget block isn’t working at all, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @adamdunnage I have not been able to test it yet as it is a…

  • Posted a reply to Widget block isn’t working at all, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Adam! I tested Web Stories before writing this post only with Elementor installed but…

  • Posted a reply to Widget block isn’t working at all, on the site WordPress.org Forums:
    1) I've reuploaded the image which shows how the stories are being seen in the…

  • Posted a reply to Widget block isn’t working at all, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is anyone there?

  • Posted a reply to Widget block isn’t working at all, on the site WordPress.org Forums:
    I've sent the Site Health information through the questionnaire Luckyna. I don't have the chance…

  • Posted a reply to Widget block isn’t working at all, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Luckyna Thank you for you fast answer. I've installed and activited Twenty Twenty-Two, but…

  • Created a topic, Widget block isn’t working at all, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! First of all thank you for such an impressive lug…

  • Posted a reply to Additional Responsive Breakpoints are Broken, on the site WordPress.org Forums:
    The Additional Breakpoints are not activated in the site to avoid the issue, so you…

  • Created a topic, [Broken] Additional Responsive Breakpoints, on the site WordPress.org Forums:
    `First of all I want to say thank you to the Elementor…

  • Posted a reply to Works with plugins?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your answer Jose 🙏 I'd tried to do it but I don't…

  • Created a topic, Works with plugins?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, First of all thank you for all your plugins. I …

  • Posted a reply to Needs Budypress? Installation Broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tariq, as I told you 3 times I cannot open the settings. I can't…

  • Posted a reply to Needs Budypress? Installation Broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again No, I just Installed Mycred but can't make anything with the plugin cause…

  • Posted a reply to Needs Budypress? Installation Broken, on the site WordPress.org Forums:
    The website is not new, it has almost 3 years and all works perfectly. As…

  • Posted a reply to Needs Budypress? Installation Broken, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not using any of them. Here the backend with the active plugins: https://ibb.co/sWFRhT1 https://ibb.co/882Q5bp…

  • Posted a reply to Needs Budypress? Installation Broken, on the site WordPress.org Forums:
    Hello?

  • Created a topic, Needs Budypress? Installation Broken, on the site WordPress.org Forums:
    - FIRST TOPIC - I've installed Mycred to test it but w…

  • Posted a reply to AIOSEO generates Elementor Error, on the site WordPress.org Forums:
    Solved. Found the solution: delete corrupt line `$robotsMeta = $options->advanced->robotsMeta->all(); Regards, Álex

  • Created a topic, AIOSEO generates Elementor Error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, From days ago, AIOSEO is generating Elementor iss…

  • Posted a reply to Elementor Editor doesn’t load, on the site WordPress.org Forums:
    Oh yes, as you said, I'd deactivated Freesoul. All works perfectly now. Sorry and thank…

  • Created a topic, Working perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    Lightweight and does what it promise. Awesome like the…

  • Posted a reply to Elementor Editor doesn’t load, on the site WordPress.org Forums:
    I take this opportunity to suggest the "settings" option on the plugins page to solve…

  • Posted a reply to Elementor Editor doesn’t load, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your work. Works well again with the update. Congrats Jose and thank…

  • Created a topic, Elementor Editor doesn’t load, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, First of all thank you for your contribution. …

  • Posted a reply to Not working with Kadence Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you but I'd read that article before open this thread and all is ok.…

  • Posted a reply to Not working with Kadence Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again, When Kadence's theme is active, the WpDiscuz comment form just doesn't show up…

  • Created a topic, Not working with Kadence Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've been using wpdiscuz for years but recently I…

  • Posted a reply to Login not working, on the site WordPress.org Forums:
    Solved it by my self. A external configuration to make all visitor see the website…

  • Created a topic, Login not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to set up Profile Builder but I'm not …

  • Created a topic, Use SG cache with the other LiteSpeed modules, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm a Siteground client and want to use the SG op…

  • Created a topic, Change {{{activation_link}}} to convert in an email button, on the site WordPress.org Forums:
    `Hi, Although Profile Builder is awesome it has a lot…

  • Posted a reply to Static carousel links makes nothing, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the quick response. Is there and estimated time for the update? :')…

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    Wow thanks!! :) I have another ideas i'm trying to solve by myself with "rough…

  • Created a topic, Static carousel links makes nothing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, First of all thank you for your contribution. I'm…

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    Mmmm it didn't work, just shows the code as plain text

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    I would want to replace with a custom image/icon (.png, .svg...) that I upload to…

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    I've uninstalled and reinstalled. Now the last code works (not the others) but the last…

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using the shortcode Copy-pasted the code but nothing happens, no icon appears

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, website link: Notification Bell Issue screenshot: https://ibb.co/hKh433j

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    I've use the code <svg width="20" height="20" version="1.1" viewBox="0 0 800.00001 800.00001" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"> <g transform="translate(0…

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    Font Awesome 4.1.1 installed. The same errors I've described above happens with all the codes

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    These are the different codes and the plugin responses: 1. code: <i class="fa-solid fa-bell"></i> response:…

  • Posted a reply to Replace bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your fast answer but it seems not to work. Just nothing appears…

  • Created a topic, Change bell icon, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thank your for contributtion, this is a so useful…

  • Created a topic, Show post image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, First of all thank you for the plugin. I'm tryi…