WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 23rd, 2010
  • Find me on:
  • Posted a reply to Choice + Ad Inserter Setup & Support, on the site WordPress.org Forums:
    Can i ask a question; Why we need to "hold" the google analytics code to…

    1 month ago

  • Posted a reply to TCF 2.0 Integration, on the site WordPress.org Forums:
    @ciromuto @schmidt25 @webzunft. This is a bug (ads loaded after refresh) or this is the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Choice + Ad Inserter Setup & Support, on the site WordPress.org Forums:
    @vsharmilee can you share with us your settings?

    1 month ago

  • Posted a reply to Quantcast & Advanced Ads, on the site WordPress.org Forums:
    @webzunft Thomas yes, i mean Google Ad Manager Integration fo Advanced Ads pro. Can you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Quantcast & Advanced Ads, on the site WordPress.org Forums:
    @webzunft hello. I use Ad manager (ex DFP) to serve adsense ads on my site…

    2 months ago

  • Posted a reply to Choice + Ad Inserter Setup & Support, on the site WordPress.org Forums:
    @boothby this new Consent Mode is only for those who use google tag manager (gtag.js)?…

    2 months ago

  • Posted a reply to Choice + Ad Inserter Setup & Support, on the site WordPress.org Forums:
    @fanstebg Can you give us a screenshot from ad inserter settings? (the bold on blockquote)…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Error Code 2.1a, on the site WordPress.org Forums:
    @marlaskas you have right. And on my adsense report, shows 26/8/2020. Maybe is the bug…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Error Code 2.1a, on the site WordPress.org Forums:
    @marlaskas just hide the adsense ads. The code i'ts full loaded on source.

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Adsense Problems and Notice, on the site WordPress.org Forums:
    I have placed the adsense and Ad manager (DFP) codes directly on my site. How…

    2 months ago

  • Posted a reply to Google Error Code 2.1a, on the site WordPress.org Forums:
    I have placed the adsense and Ad manager (DFP) codes directly on my site. How…

    2 months ago

  • Posted a reply to COUNTDOWN DISAPPEAR SINCE LAST UPDATE, on the site WordPress.org Forums:
    Same problems here. Also the new version "brokes" and the wordpress widget page. I rollback…

    7 months ago

  • Posted a reply to 7.6 update results in “Jetpack.com detected an error.”, on the site WordPress.org Forums:
    i have the same error https://www.screencast.com/t/UPELf5Aq3

    1 year ago

  • Posted a reply to New version 3.2.x conflict with Nextgen, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thank you for one more time for your support. I just install the new…

    1 year ago

  • Posted a reply to New version 3.2.x conflict with Nextgen, on the site WordPress.org Forums:
    thank you for your quick reply. i'll contact with you through contact form.

    1 year ago

  • Created a topic, New version 3.2.x conflict with Nextgen, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. The new version 3.2.x, blocks loading all the gall…

    1 year ago

  • Posted a reply to 3.2 Update Conflict with other plugins, on the site WordPress.org Forums:
    i have some problems with nextgen. the new version 3.2.x blocks loading the galleries

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent plugin, Fast caching. Superb Support!, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent plugin, Fast caching. Superb Support!

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG 0.8.9.6. Doesn’t cache homepage., on the site WordPress.org Forums:
    hi again. i find where the bug is. Is on exlude functions. I tried to…

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG 0.8.9.6. Doesn’t cache homepage., on the site WordPress.org Forums:
    ok. i'll sent you a email at night (00:30 - 01:00 am) (my local time…

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG 0.8.9.6. Doesn’t cache homepage., on the site WordPress.org Forums:
    i'll disable the litespeed, but i can do this for only a few minutes (1-2…

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG 0.8.9.6. Doesn’t cache homepage., on the site WordPress.org Forums:
    ok. i switch to 0.8.9.6. now running 0.8.9.6 version.

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG 0.8.9.6. Doesn’t cache homepage., on the site WordPress.org Forums:
    please read the first post. if i use 0.8.9.6 version the homepage doesn't cached! now,…

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG 0.8.9.6. Doesn’t cache homepage., on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thank you for your response. https://wp.me/Pu5Bi-3ba3 Running 0.8.9.5 version

    1 year ago

  • Created a topic, BUG 0.8.9.6. Doesn’t cache homepage., on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I use WP Fastest Cache only to cache my homepage, …

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG: Gallery settings changes on their own, on the site WordPress.org Forums:
    Update: the bug appears again, when i upload a new gallery.

    1 year ago

  • Posted a reply to BUG: Gallery settings changes on their own, on the site WordPress.org Forums:
    @mihaiimagely thank you for quick response. I deactivate, delete and i install again the NextGen…

    1 year ago

  • Created a topic, BUG: Gallery settings changes on their own, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, i face a very strange problem. I have been run…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem sharing on facebook, on the site WordPress.org Forums:
    same here :(

    1 year ago

  • Posted a reply to Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    the same issue appears. I submit a ticket. thank you

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    @qtwrk the issue appears randomly, after 5-15 minutes when i restart the litespeed. As a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    as i wrote on my first post, i have already do this (not caching homepage,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    Update: the problem still exist, even though I add /$ to URI exclude on tab…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    @qtwrk hello. I haven't noticed any php error on log. i add /$ on tab…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    @qtwrk thank you for your responce. No, the issue happen only on homepage and only…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    hello stanley, thank you for quick response. I mentioned it to my original post: LiteSpeed…

    2 years ago

  • Created a topic, Strange problem with home page caching, on the site WordPress.org Forums:
    Hi team. For over a year i used LiteSpeed Web Server …

    2 years ago

  • Posted a reply to Blank White homepage on http, on the site WordPress.org Forums:
    Yes Rogier, i put the code manually on htaccess.

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank White homepage on http, on the site WordPress.org Forums:
    wow! i put the code above #BEGIN WordPress and works! thank you Rogier for one…

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank White homepage on http, on the site WordPress.org Forums:
    update The above code works only in homepage for example http inside post, inside posts,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Blank White homepage on http, on the site WordPress.org Forums:
    @rogierlankhorst thank you for your quick response! i add this on .htaccess and works! thank…

    3 years ago

  • Created a topic, White homepage on http, on the site WordPress.org Forums:
    Hello team. i run Really Simple SSL (v2.5.24) and Real…

    3 years ago

  • Posted a reply to I’m confused. I have a NextGen install that is working on 7.0.26, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @kent-brockman. Anyone from nextgen support team to confirm that?

    3 years ago

  • Posted a reply to I’m confused. I have a NextGen install that is working on 7.0.26, on the site WordPress.org Forums:
    @Marcelo Pedra you try it? Nextgen v2.2.10 works with "problematic" PHP versions?

    3 years ago

  • Posted a reply to Getting 503 with php version 7.0 and above, on the site WordPress.org Forums:
    @cais thank you for your response. For this bug you have me any progress? https://www.litespeedtech.com/support/forum/threads/nextgen-gallery-image-upload-error.15522/

    3 years ago

  • Posted a reply to Getting 503 with php version 7.0 and above, on the site WordPress.org Forums:
    same here. also please fix and this bug, because i'am stuck on previous version https://www.litespeedtech.com/support/forum/threads/nextgen-gallery-image-upload-error.15522/

    3 years ago

  • Posted a reply to Delete Image from Photon, on the site WordPress.org Forums:
    hello. I have a problem with an image in photon. https://i0.wp.com/www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2011/09/Veronica-Popa-Bryana-Holly-430-Scuderia-and-Continental-GT-2.jpg I do not knwo…

    3 years ago

  • Posted a reply to Confilct Social Meta and Nextgen, on the site WordPress.org Forums:
    email sent!

    4 years ago

  • Posted a reply to Confilct Social Meta and Nextgen, on the site WordPress.org Forums:
    i fix it! i uncheck this https://www.screencast.com/t/RZukLdxrJmvG and the nextgen shortcode works!

    4 years ago

  • Created a topic, Confilct Social Meta and Nextgen, on the site WordPress.org Forums:
    Today i activate Social Meta, but i realized that on p…

    4 years ago