WordPress.org

Profiles

albator13

Profile picture of albator13
  • Member Since: March 31st, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, and the password lost ?, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "display problems", on the site WordPress Support Forums:
    for my probleme (display the informations's fields), i have found the probleme : a plugin…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Block Fake Googlebots", on the site WordPress Support Forums:
    yes but is not resolved ^^

    1 month ago

  • Posted a reply to "Prevent Image Hotlinking", on the site WordPress Support Forums:
    if you want more infos & urls, give me an email, i'll show you ^^

    1 month ago

  • Posted a reply to "Prevent Image Hotlinking", on the site WordPress Support Forums:
    hi it is not the differents links. i have a website with same links, and…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Block Fake Googlebots", on the site WordPress Support Forums:
    i have W3 Total Cache plugin. but before i install your plugin, all work fine.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Prevent Image Hotlinking", on the site WordPress Support Forums:
    the only difference is the Adresse web de WordPress (URL) & Adresse web du site…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Prevent Image Hotlinking", on the site WordPress Support Forums:
    hi ! no, there are no images on others websites, i speak only for MY…

    1 month ago

  • Created a topic, Block Fake Googlebots, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Prevent Image Hotlinking, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "display problems", on the site WordPress Support Forums:
    http://hpics.li/bc7f9d9 http://hpics.li/9e3f018 and the last into a page http://hpics.li/31a3fdd thank you....

    1 month ago

  • Created a topic, display problems, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, dont work, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, dont work with classipress theme, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, dont work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, too complicated, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, dont work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, dont work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can not run 2 slideshows on the same site", on the site WordPress Support Forums:
    same problem, and all my images are deleted....

    2 years ago

  • Created a topic, only one slide by website..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, link broken in email confirmation, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "You browser doesn't have Flash, ...", on the site WordPress Support Forums:
    oh, for information it is a multisite where the plugin dont work, for the other…

    2 years ago

  • Created a topic, You browser doesn't have Flash, ..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, work only for wordpress pages & posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "broken with the new update !", on the site WordPress Support Forums:
    nobody for to fix the problem?

    2 years ago

  • Posted a reply to "broken with the new update !", on the site WordPress Support Forums:
    for information : in the admin, when i choose : image on all the large…

    2 years ago

  • Posted a reply to "broken with the new update !", on the site WordPress Support Forums:
    i use this code on my php page / model : <?php do_action('slideshow_deploy', '131'); ?>…

    2 years ago

  • Posted a reply to "after the updating 2.2.13 slideshow don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    me too, but the forum delete my post....help !!!

    2 years ago

  • Posted a reply to "broken with the new update !", on the site WordPress Support Forums:
    Slideshow broken with the new update : 2.2.13

    2 years ago

  • Created a topic, broken with the new update !, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, broken with the new update !, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, ok and after broken...., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, broken in menu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, dont work !!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, dont work !!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, impossible to resize pic for thumbs, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, dont work with Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, impossible to resize pic, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, dont work with Multisite, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, edit thumb dont work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, nothing work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Log out not working", on the site WordPress Support Forums:
    me too : error page. nothing work, log out and register ....

    2 years ago

  • Created a topic, nothing works...., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, bug with code html, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "problem with embed code", on the site WordPress Support Forums:
    so, no support, dont use this plugin !!!

    2 years ago

  • Created a topic, problem with embed code, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, custom ??, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "target doesnt work", on the site WordPress Support Forums:
    hello this is the screener of me page, redirection is regular on page : http://img15.hostingpics.net/pics/594948001.png…

    2 years ago

  • Created a topic, target doesnt work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, bug, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago