WordPress.org

Profiles

Air.

Profile picture of Air.
  • Member Since: March 13th, 2013
  • Poland, Kielce
  • @air-1 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Typo in translation source, on the site WordPress.org Forums:
    In current version download-manager/libs/class.Package.php:663 "Verify CAPTCHA to Downlaod"

    2 weeks ago

  • Created a topic, Typo in translation source, on the site WordPress.org Forums:
    There is typo in "Verify CAPTCHA to Downlaod" That is…

    2 months ago

  • Posted a reply to JavaScript Error when no API key is given, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for taking this in consideration. OSM approach feels like lot of additional work for…

    3 months ago

  • Posted a reply to JavaScript Error when no API key is given, on the site WordPress Support Forums:
    I gave you error already, and scenario when it will happen. Like I said, problem…

    3 months ago

  • Posted a reply to JavaScript Error when no API key is given, on the site WordPress Support Forums:
    That is not what I am asking about. You know when API key was given,…

    3 months ago

  • Created a topic, JavaScript Error when no API key is given, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to wpa2a doesn exist in 1.7, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot, I will do that! Have a good day!

    4 months ago

  • Posted a reply to wpa2a doesn exist in 1.7, on the site WordPress Support Forums:
    Well I need object to know that a2a is active on site(script is included), not…

    4 months ago

  • Created a topic, wpa2a doesn exist in 1.7, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Missing style files, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Works fine now!

    4 months ago

  • Created a topic, Missing style files, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Widget prouce notice in customizer, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it is solved :-)

    5 months ago

  • Created a topic, Widget prouce notice in customizer, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Share buttons in custom post type, on the site WordPress Support Forums:
    Resolved with update :-)

    1 year ago

  • Created a topic, Simple and elastic, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Share buttons in custom post type, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Undefined variable in add-to-any.php on line 300, on the site WordPress Support Forums:
    It was development server:-) PSA: If you don't saw these notices on a development site…

    1 year ago

  • Posted a reply to Undefined variable in add-to-any.php on line 300, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Installed update, and now it is displaying same notice on pages with…

    1 year ago

  • Posted a reply to Unsafe use of $ in jquery.payment.js, on the site WordPress Support Forums:
    I am glad it helped:-) Hope now guys form WC will notice this and fix…

    2 years ago

  • Created a topic, Unsafe use of $ in jquery.payment.js, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a new ticket, #32103, in Core Trac:
    Customizer sanitizes data multiple times when options are served as ...

    2 years ago

  • Posted a reply to TITLE tag check issue, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there I have checked my theme files and there are few files that contain…

    2 years ago

  • Posted a reply to TITLE tag check issue, on the site WordPress Support Forums:
    I want to ask what is wrong with my code <title><?php wp_title( '|', true, 'right'…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS Error while in Media libray popup, on the site WordPress Support Forums:
    Update 1.12 fixed the error at my website. Thanks! Same here:-)

    3 years ago

  • Created a topic, JS Error while in Media libray popup, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to How to run filter to make plugin work with WP_DEBUG set to true?, on the site WordPress Support Forums:
    Hello I have just tested your code on WP 3.8.1 with plugin in version 0.9.8…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working rewrite of URL in CSS, on the site WordPress Support Forums:
    Still the same. When plugin kicks in I lose proper URLs in CSS. Just checked…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working Purge and Expire options, on the site WordPress Support Forums:
    Yes this works now for me:-) Nice, good job.

    3 years ago

  • Created a topic, PHP 5.4 Strict Notices, Normal Notices and DEBUG mode ON, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, PHP 5.4 Strict Notice, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to (Notice) PLUGINDIR already defined + Fix, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, same here. It should be easy to trace for author as they should work…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working rewrite of URL in CSS, on the site WordPress Support Forums:
    I don't need that filter as this is my development version, so no visitors there:-)…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working Purge and Expire options, on the site WordPress Support Forums:
    Checked this with version 0.9.7 and still single Expire or Purge does nothing. Mass Purge…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to run filter to make plugin work with WP_DEBUG set to true?, on the site WordPress Support Forums:
    Note that your var_dump needs to be after the array_merge to see the effect it…

    3 years ago

  • Posted a reply to HTML of like button after clicking like, on the site WordPress Support Forums:
    Ooo sorry I had to read wrong your answer previously and I thought you know…

    3 years ago

  • Posted a reply to HTML of like button after clicking like, on the site WordPress Support Forums:
    Hi I can't provide link for now, and also I can't recreate this issue right…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working rewrite of URL in CSS, on the site WordPress Support Forums:
    Hello Due to lack of any answer, above link is disabled for now as I…

    3 years ago

  • Created a topic, HTML of like button after clicking like, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working Purge and Expire options, on the site WordPress Support Forums:
    Nope I don't have. As I advice on my forum I switched off every plugin…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working Purge and Expire options, on the site WordPress Support Forums:
    5. After few refreshes I could see alert message once again. Now I can't see…

    3 years ago

  • Posted a reply to Omit MInify?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi I believe you have to follow same steps like for woocommerce plugin http://wordpress.org/support/topic/woocommerce-not-supported?replies=2#post-4555036 With…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working Purge and Expire options, on the site WordPress Support Forums:
    My wordpress installation when this occurs is configured like this: WordPress Address (URL): http://demo4.csshover.pl/wordpress Site…

    3 years ago

  • Created a topic, Simple and effective, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to run filter to make plugin work with WP_DEBUG set to true?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Not working rewrite of URL in CSS, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to twentythirteen theme issue with plugin, on the site WordPress Support Forums:
    That is great, I will check it for sure! Great job!:-)

    3 years ago

  • Created a topic, Not working Purge and Expire options, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, twentythirteen theme issue with plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Unable to set featured image with infinate scroll activated, on the site WordPress Support Forums:
    add_filter( 'get_media_item_args', array( &$this, 'send_to_editor'), 10, 1); This line seems to affect this behaviour. I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Plugin produces errors in debug mode turned on, on the site WordPress Support Forums:
    Hello :-) Great job! High five for you, and thanks for credits;-) With regards.

    4 years ago