WordPress.org

Profiles

agreda

Profile picture of agreda
  • Member Since: April 19th, 2007
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Best Caching Plugin Recommendations for Multisite with Forums", on the site WordPress Support Forums:
    If you have a small team, just use Disqus :-) We host more than 850…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Best Caching Plugin Recommendations for Multisite with Forums", on the site WordPress Support Forums:
    @Chitch1 Thanks for the feedback! Do you happen to run any discussion forums or have…

    3 months ago

  • Created a topic, Best Caching Plugin Recommendations for Multisite with Forums, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "PHP Code Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it! Sometimes you just need to work through these things out loud, even if…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PHP Code Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    FYI: The chat room renders and works fine when inserted via shortcode with block containing…

    4 months ago

  • Posted a reply to "PHP Code Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    PS: I did get a simple PHP echo statement to work (without the open/close tags)…

    4 months ago

  • Created a topic, PHP Code Not Working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "How To Randomize Single Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati Thank you! That does work. That "order_by" parameter is just nowhere to be found…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Featured Image Not Working After Update", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati Thank you for the quick response. This may indeed be theme related, but interestingly…

    4 months ago

  • Created a topic, How To Randomize Single Gallery, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Featured Image Not Working After Update, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Make columns responsive", on the site WordPress Support Forums:
    @bsalarzon Try adding float: none; to .rpwe-thumb

    7 months ago

  • Posted a reply to "Make columns responsive", on the site WordPress Support Forums:
    Got it! [Link moderated] @chamster Thanks for the tips and the inspiration to do this…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Make columns responsive", on the site WordPress Support Forums:
    I did try that, but it didn't work until I remembered I'm using a cssId…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Make columns responsive", on the site WordPress Support Forums:
    @chamster Thanks for sharing that! For the life of me, I can't get the two…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Pagination?", on the site WordPress Support Forums:
    @Satrya I am also looking forward to pagination options for the widget shortcode, and happy…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Make columns responsive", on the site WordPress Support Forums:
    @chamster I would also be interested in seeing how you created columns for the recent…

    7 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery Plugin Conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking in, and all your hard work!

    8 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery Plugin Conflict", on the site WordPress Support Forums:
    @endocreative @technocrati Just an FYI... The latest update (Version 1.0) did not resolve this issue.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery Plugin Conflict", on the site WordPress Support Forums:
    FYI: @technocrati responded directly to my NGG bug report on this with the following suggestion...…

    9 months ago

  • Created a topic, NextGen Gallery Plugin Conflict, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Random Content Incompatible with Nextgen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for checking in on this @endocreative I may have spoken too soon...it looks like…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Random Content Incompatible with Nextgen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    @endocreative Any chance this might get worked into an upcoming release? Please! I had actually…

    9 months ago

  • Created a topic, How to disable Sociable on Custom Post Types?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Ghost menus", on the site WordPress Support Forums:
    I can confirm that the Sociable admin menu links are there, but still hidden from…

    9 months ago

  • Created a topic, NextGen Gallery Plugin Conflict, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Lightbox Issue Has Not Been Resolved", on the site WordPress Support Forums:
    give us the step-by-step details on how you are inserting the SinglePic images that are…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Lightbox Issue Has Not Been Resolved", on the site WordPress Support Forums:
    ...does this only happen with the "Shutter" Lightbox effect No, images do not display in…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Ajax Gallery Pages Broken after 2.0.66.27 Update", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati UPDATE: This issue now appears to be resolved! Either I was viewing a cached…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Ajax Gallery Pages Broken after 2.0.66.27 Update", on the site WordPress Support Forums:
    @mwmitton Thanks for the suggestions, however they did not fix the issue on our subdomain…

    9 months ago

  • Created a topic, Ajax Gallery Pages Broken after 2.0.66.27 Update, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    On the other hand, I'm wondering if this plugin can be used to clean comment…

    10 months ago

  • Posted a reply to "singlepic shortcode always shows the same image", on the site WordPress Support Forums:
    Just confirming if this will be resolved in the next update...

    10 months ago

  • Posted a reply to "singlepic shortcode always shows the same image", on the site WordPress Support Forums:
    I am fixing all the posts I can find having this issue (and there are…

    10 months ago

  • Posted a reply to "singlepic shortcode always shows the same image", on the site WordPress Support Forums:
    I just confirmed image ID 1 is being displayed for ALL singlepic shortcodes. Deactivating/reactivating plugin…

    10 months ago

  • Posted a reply to "singlepic shortcode always shows the same image", on the site WordPress Support Forums:
    Found two more posts and pages messed up so far!!! Here's an example: http://www.liveworkdream.com/2014/07/02/what-is-workamping/ All…

    10 months ago

  • Posted a reply to "singlepic shortcode always shows the same image", on the site WordPress Support Forums:
    I just noticed this exact same issue with images in an existing post after updating…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Legacy Images Not Displaying and odd Redirects", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe this is related to your issue? Definitely related...thank you. With this boiled down to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Legacy Images Not Displaying and odd Redirects", on the site WordPress Support Forums:
    This is just bizarre... I've used both PHPmyadmin and the script to confirm no further…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Legacy Images Not Displaying and odd Redirects", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the quick reply Patrick! I've taken your advice and implemented a non-www…

    1 year ago

  • Created a topic, Legacy Images Not Displaying and odd Redirects, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Akismet Key Config No Longer Hidden When Using WPCOM_API_KEY", on the site WordPress Support Forums:
    PS: I ask because I read in another topic that this wp-config edit no longer…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Akismet Key Config No Longer Hidden When Using WPCOM_API_KEY", on the site WordPress Support Forums:
    Has anyone figured out where to hardcode in the Akismet key on a multisite install?…

    1 year ago

  • Posted a reply to "jQuery is not defined for Menus admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting Update... I am not having this same issue with sub-sites on another nearly identical…

    1 year ago

  • Created a topic, jQuery is not defined for Menus admin page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Menu problem after 3.8 update - Canvas theme", on the site WordPress Support Forums:
    I am also experiencing similar problems with our drop-down navigation menu after the 3.8 /…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Lightbox Issue Has Not Been Resolved", on the site WordPress Support Forums:
    This issue is still unresolved and I have noticed many more topics started about it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Navigating to Gallery After Upload", on the site WordPress Support Forums:
    @Cais Thank You! As it is, with a large number of galleries it can literally…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Navigating to Gallery After Upload", on the site WordPress Support Forums:
    It's clearly not just me then who would like to see a way to easily…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Random Images Not Displaying Via Post ID", on the site WordPress Support Forums:
    I just confirmed that the random images do display when using the list of "attachmentids"…

    2 years ago