WordPress.org

Profiles

adopted3

Profile picture of adopted3
  • Member Since: December 7th, 2011
  • South Surrey, BC, Canada
  • Find me on:

  • Posted a reply to "BackDraft Backup process used all CPU; 500 Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, That fixed it. :-) Thank you so much, Paul

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "BackDraft Backup process used all CPU; 500 Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    I tried again (no debug, but stayed on Backup page)... it just keeps "resuming" and…

    3 weeks ago

  • Created a topic, BackDraft Backup process used all CPU; 500 Internal Server Error, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Extinct / invalid HTML", on the site WordPress Support Forums:
    Dear webdorado, 1. <style> outside of <head> is invalid in HTML5, so hopefully you'll eventually…

    2 months ago

  • Created a topic, Extinct / invalid HTML, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, title written twice, etc., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I tried another plugin, and had similar problems, so it's likely that the redirect…

    3 months ago

  • Posted a reply to ".sem file in wp-admin folder", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your reply ClaytonJames, Yeah, with words like "session" and "sem[aphore]" in the files,…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I'll keep you posted... thanks for looking into it!

    4 months ago

  • Created a topic, .sem file in wp-admin folder, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    Hi joerhoney... Here's the .htaccess http://pastebin.com/8aHvLKHd

    4 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    I should note that it worked when I first installed the plugin and tried it.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    Hi joerhoney, Correct, set up on the desktop website. The mobile website is just the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! WP: 4.1.1 AddFunc Mobile Detect: 1.2 Also, if you click this link (it's not…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    Hi joerhoney, It makes sense the way you designed it. However, I just cleared cookies…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Securi unable to detect its folder in wp-content/uploads", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Yorman, You're right, the hosting company changed the path. :-) Thanks for your help.…

    4 months ago

  • Created a topic, Securi unable to detect its folder in wp-content/uploads, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Securi error when updating a post", on the site WordPress Support Forums:
    That makes sense... thank you for your help! :)

    4 months ago

  • Created a topic, Securi error when updating a post, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Sometimes doesn't redirect, sometimes does", on the site WordPress Support Forums:
    Just tested on an iPhone... same problem :-(

    4 months ago

  • Created a topic, Sometimes doesn't redirect, sometimes does, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Invalid argument in wp-security-file-scan.php", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you :-)

    5 months ago

  • Created a topic, Invalid argument in wp-security-file-scan.php, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to ""Hardening" page is blank", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Yorman, Under "Scanner Settings," I needed to disable "Scan error log files." Now…

    5 months ago

  • Created a topic, Can't get form to submit, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, "Hardening" page is blank, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, CSS error (style="left;") in Ecwid Random Products, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, CSS error resulting from colors.css.php file, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Can't find the sitemap files", on the site WordPress Support Forums:
    The FAQ says: "Since version 4, these files are dynamically generated."

    7 months ago

  • Posted a reply to "cannot back up", on the site WordPress Support Forums:
    I've been getting this UNKNOWN_FAILURE for scheduled online backups for months now, on multiple websites.…

    7 months ago

  • Created a topic, Using the meta element to specify the document-wide default language, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Whoops! There was a problem previewing this document., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "A serious vulnerability in the Custom Contact Forms", on the site WordPress Support Forums:
    My Custom Contact Forms disappeared on 3 websites, and also a new User appeared on…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Forms on site disappeared with WP 4.0 update", on the site WordPress Support Forums:
    Forms disappeared for me on three sites as well. Check the posts about a security…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Forms Disappeared, Please Help", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Custom Contact Forms have disappeared off three different websites, and…

    8 months ago

  • Posted a reply to "IMPORTANT - Fix to "unknown error"", on the site WordPress Support Forums:
    I'm still getting the error as well.

    10 months ago

  • Posted a reply to "The unknown error token the server returned was: UNKNOWN_FAILURE", on the site WordPress Support Forums:
    I've had the same problem since June on all 3 of our websites. They're usually…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Illegal string offset 'before_widget' in my_custom_widget_functions.php", on the site WordPress Support Forums:
    I just converted my custom widgets to regular HTML widgets and deactivated this plugin.

    12 months ago

  • Created a topic, Illegal string offset 'before_widget' in my_custom_widget_functions.php, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Can insert into main blog area / shortcode?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for your reply! :-) Paul

    1 year ago

  • Created a topic, Can insert into main blog area / shortcode?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after update", on the site WordPress Support Forums:
    Ok... sounds good. Thank you.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problem after update", on the site WordPress Support Forums:
    Since updating to 4.0.1 from 3.4, I'm getting that same strange content in the sitemap.xml…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Online backups failing: "The connection to your blog failed."", on the site WordPress Support Forums:
    Online backups worked for all 3 of our websites today, so I'm changing this topic…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Online backups failing: "The connection to your blog failed."", on the site WordPress Support Forums:
    Hi toggerybob, I don't know of any way to get the plugin to notify you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Error The activity failed: The connection to your blog failed.", on the site WordPress Support Forums:
    Hi toggerybob, I'm having the same problem as you... I started a new forum thread…

    1 year ago

  • Created a topic, Online backups failing: "The connection to your blog failed.", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "updates", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for looking into it.

    1 year ago

  • Posted a reply to "updates", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the plugin works with WP 3.8. What's needed is an update that works with…

    1 year ago

  • Posted a reply to "can't access wp-admin: "can't establish a connection to the server at 127.0.0.1"", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Emlovesjewelry, One possibility... Your web-host could have made some change to minimize repeated denial-of-service…

    2 years ago

  • Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Security Hardening

  • All In One WP Security & Firewall