WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: September 1st, 2009
  • @adevandry on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to WordPress Blog Infected With Malware – Malware.fake_jquery.001, on the site WordPress.org Forums:
    Metbarton, your site has (had?) the Darkleech virus. https://blog.sucuri.net/2015/03/pseudo-darkleech-server-root-infection.html

    1 month ago

  • Posted a reply to Logo Slider incompatible with Divi Theme?, on the site WordPress.org Forums:
    Put the shortcode into a fullwidth module. Works great.

    2 months ago

  • Posted a reply to order of shown logos and gaps between logos, on the site WordPress.org Forums:
    The order is reverse order of when the logos were added. So you can edit…

    2 months ago

  • Created a topic, Requires PHP 5.3 or higher, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to No place to list an email address for the team members, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I was shocked that there was no email field. Eagerly anticipating an update.

    5 months ago

  • Created a topic, No place to list an email address for the team members, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to The settings are not saved, on the site WordPress Support Forums:
    I'm finding that ALL of my sites lose their settings after the latest update. System…

    6 months ago

  • Posted a reply to Featured image not showing on AMP, on the site WordPress Support Forums:
    That's kind of the point.

    10 months ago

  • Posted a reply to Issues with responsive design, on the site WordPress Support Forums:
    Okay, that fixed it. I also added this CSS to it. Can you tell me…

    1 year ago

  • Posted a reply to Issues with responsive design, on the site WordPress Support Forums:
    Hi StyledThemes. I tried your solution and it still is not working. When clicking the…

    1 year ago

  • Created a topic, What a great idea!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Pop up on mobile devices, on the site WordPress Support Forums:
    Try width:96vw instead. That's your viewport width.

    1 year ago

  • Posted a reply to Pop up on mobile devices, on the site WordPress Support Forums:
    Add this to the plugin's custom.css file (and be careful when updating the plugin to…

    1 year ago

  • Posted a reply to now setting option, on the site WordPress Support Forums:
    Edit the plugin itself. http://brandedlogin.kerrywebster.com/branded-login-screen/faq-how-to/

    2 years ago

  • Posted a reply to transparent background, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not going to teach you basic WordPress stuff. Google can do that.

    2 years ago

  • Posted a reply to transparent background, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using a child theme (hopefully)?

    2 years ago

  • Posted a reply to transparent background, on the site WordPress Support Forums:
    Put this code into your custom css: #av-overlay-wrap {background: rgba(255, 255, 255, 0.5);}

    2 years ago

  • Posted a reply to Unable to create directory wp-content/uploads/2014/08. Is its parent directory w, on the site WordPress Support Forums:
    By chance is your site hosted on a Windows server rather than a Linux-based server?…

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress 4.0 update - now I can't login, on the site WordPress Support Forums:
    Most likely you need to upgrade your PHP version on the server.

    2 years ago

  • Posted a reply to No visits recorded, on the site WordPress Support Forums:
    Sure, I'll send you the log in info.

    2 years ago

  • Posted a reply to No visits recorded, on the site WordPress Support Forums:
    yes I tried that.

    2 years ago

  • Posted a reply to No visits recorded, on the site WordPress Support Forums:
    No, I don't see that.

    2 years ago

  • Posted a reply to No visits recorded, on the site WordPress Support Forums:
    "P3 has not detected any opcode optimizers on your site. Although none were detected, an…

    2 years ago

  • Created a topic, Banner not showing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to No visits recorded, on the site WordPress Support Forums:
    I just ran the development version, and I have the same results, unfortunately.

    2 years ago

  • Posted a reply to No visits recorded, on the site WordPress Support Forums:
    Kurt, I am having the same problem. I completely disabled w3, and deleted my cache…

    2 years ago

  • Posted a reply to event list limit 3, on the site WordPress Support Forums:
    [eventlist limit="3"]

    2 years ago

  • Created a topic, Lag in icon displaying, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Disable Comment Button in Jetpack Subscription Email, on the site WordPress Support Forums:
    I had disabled them, but I think another user might have re-enabled them. Thanks for…

    3 years ago

  • Created a topic, Disable Comment Button in Jetpack Subscription Email, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress automatically changing post elements in Edit Page mode, on the site WordPress Support Forums:
    This is happening to me also. Very frustrating. I think it has to do with…

    3 years ago

  • Posted a reply to Draft post is replacing content in opened posts or pages, on the site WordPress Support Forums:
    I am having this exact same issue. Just started recently with the new WP version…

    3 years ago

  • Posted a reply to “Not available”, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much! That info is very helpful.

    3 years ago

  • Posted a reply to "something went wrong", on the site WordPress Support Forums:
    So you've been given a solution but you "don´t want to split the file"? Sorry…

    3 years ago

  • Posted a reply to "something went wrong", on the site WordPress Support Forums:
    It's possible. My CSV had over 600 entries. It may depend on the resources your…

    3 years ago

  • Posted a reply to "something went wrong", on the site WordPress Support Forums:
    syntocode, I remember getting around this error by splitting my CSV into two parts (you…

    3 years ago

  • Posted a reply to cannot unsubscribe, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. Getting lots of angry emails now from people who can't…

    3 years ago

  • Posted a reply to Changing max number of products before pagination, on the site WordPress Support Forums:
    Matt, the code itself says "Goes in functions.php" Put it in your theme's functions.php file.

    3 years ago

  • Created a topic, "something went wrong", on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Auto Tags YQL edition, on the site WordPress Support Forums:
    This fix is amazing. ^^^ I just replaced the auto-tag.class.php file in your second link…

    3 years ago

  • Posted a reply to Search box width, on the site WordPress Support Forums:
    Try this in your CSS: .navbar-search .search-query { margin-bottom: 0; padding: 4px 5px 4px 14px!important;…

    3 years ago

  • Posted a reply to Submenu closes the parent menu, on the site WordPress Support Forums:
    Don't you want the levels to close once you get to your final submenu navigation?…

    3 years ago

  • Created a topic, The loop, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, “Not available”, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Facebook and Twitter links not saving, on the site WordPress Support Forums:
    Fixed. Just deleted/re-created the user account.

    3 years ago

  • Created a topic, Facebook and Twitter links not saving, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Remove, on the site WordPress Support Forums:
    You can disable the plugin, right?

    3 years ago

  • Posted a reply to Changing post title color and adding an avatar on site title, on the site WordPress Support Forums:
    I'm confused by bootswatchr.com. I went there, but I don;t understand what to do there.…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Customer Reviews] yet again, backslashes on comments and response fields, on the site WordPress Support Forums:
    Neither of these solutions worked for me.

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Customer Reviews] Escape Character, on the site WordPress Support Forums:
    hmm. I still have the issue. I saw this thread and it didn't fix it…

    4 years ago

Plugins