WordPress.org

Profiles

  • Member Since: July 6th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Payment form broken, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I can verify that things are working on my site now with the…

    5 days ago

  • Created a topic, Payment form broken, on the site WordPress.org Forums:
    The payment form has broken-- the "Amount" field does …

    1 week ago

  • Posted a reply to Creating the Basic Payment Form – Set your own price, as seen in the demo?, on the site WordPress.org Forums:
    I am seeing this same problem on my site: This was reported to me today…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Database Error, on the site WordPress.org Forums:
    Well, the problem was that nothing had been done that could be tied to plugin…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Database Error, on the site WordPress.org Forums:
    Just a follow-up -- I wasn't able to drop the problem table -- the "doesn't…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Database Error, on the site WordPress.org Forums:
    I'm running into a database error and don't know how t…

    1 month ago

  • Posted a reply to Plugin update (3.0) breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure I understand your question -- the site has a form on the…

    4 months ago

  • Posted a reply to Plugin update (3.0) breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    Please disregard the note about the user being deleted -- that turns out to be…

    4 months ago

  • Created a topic, Plugin update (3.0) breaks site, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin function broke after upgrade to version 3.0 ---…

    4 months ago

  • Posted a reply to Changelog?, on the site WordPress.org Forums:
    @Tony - you can see that my question was posted 4 months ago and never…

    5 months ago

  • Posted a reply to Bug Report – WordPress 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    The theme authors have pushed out a theme update that corrects this problem. You can…

    6 months ago

  • Posted a reply to WP 5.5 — javascript update functions not working, on the site WordPress.org Forums:
    Just a quick note -- the problem I reported was tied to my theme, and…

    6 months ago

  • Posted a reply to Bug Report – WordPress 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    I'd just add that I was able to get things working with a modification to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Bug Report – WordPress 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    There is a discussion about this bug at a forum on the Cryout Creations site:…

    7 months ago

  • Created a topic, Bug Report – WordPress 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    The Mantra theme does not display comments with Wordpr…

    7 months ago

  • Posted a reply to Problems after upgrade to WordPress 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks. We are in different time zones, so by the time I saw your reply…

    7 months ago

  • Created a topic, WP 5.5 — updated functions, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading to WP 5.5 - I am having difficulty wit…

    7 months ago

  • Created a topic, [Spam protection, AntiSpam, FireWall by CleanTalk] Problems after upgrade to WordPress 5.5, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrade to WordPress version 5.5 — the Qui…

    7 months ago

  • Posted a reply to Red Border Appearing, on the site WordPress.org Forums:
    Me too -- the suggestion to de-activate and then re-activate the plugin seems to have…

    8 months ago

  • Created a topic, Changelog?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a changelog listing changes between versions …

    10 months ago

  • Posted a reply to Bug Report with Version 6.4.0, on the site WordPress.org Forums:
    Everything looks ok for me after the upgrade - thanks for asking.

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug Report with Version 6.4.0, on the site WordPress.org Forums:
    Not with 6.4.2, unfortunately. (I just tested) But things are working with the development version…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug Report with Version 6.4.0, on the site WordPress.org Forums:
    Andy, it is working now and I might owe you something of an apology, as…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug Report with Version 6.4.0, on the site WordPress.org Forums:
    I updated to version 6.4.2 and I'm still seeing the Javascript error -- both with…

    1 year ago

  • Posted a reply to Bug Report with Version 6.4.0, on the site WordPress.org Forums:
    That seems to resolve the PHP error tied to the ticket plugin, but when I…

    1 year ago

  • Created a topic, Bug Report with Version 6.4.0, on the site WordPress.org Forums:
    I upgraded to the Events Calendar version 5.0.0 & …

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with upgrade to v 4.2.1, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrade to version 4.2.1 -- on home page of my s…

    1 year ago

  • Posted a reply to Update 4.2.0. with many problems, on the site WordPress.org Forums:
    Do you know how to use the "Inspect" function on your browser? (That is the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Update 4.2.0. with many problems, on the site WordPress.org Forums:
    @nickpapag -- I did look at the customizer on my site (backend) and I do…

    1 year ago

  • Posted a reply to Update 4.2.0. with many problems, on the site WordPress.org Forums:
    No, I don't --at least not that I notice. (So nothing extreme). But you reported…

    1 year ago

  • Posted a reply to Update 4.2.0. with many problems, on the site WordPress.org Forums:
    @nickpapag - Thank you for posting your experience. After long experience with Evolve, I know…

    1 year ago

  • Posted a reply to Pod Templates broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!! The version 2.7.16.2 seems to have restored full function.

    1 year ago

  • Posted a reply to Pod Templates broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    Good to know!

    1 year ago

  • Created a topic, Pod Templates broken after update, on the site WordPress.org Forums:
    Updating to version 2.7.16 disabled function of templa…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with Cache Icon and site function, on the site WordPress.org Forums:
    I just thought I'd post an update on this --- older versions of Internet Explorer…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL Options – Ignore Slash, Ignore Case – Not available, on the site WordPress.org Forums:
    OK, I just figure out what is going on. I think it's a glitch, not…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL Options – Ignore Slash, Ignore Case – Not available, on the site WordPress.org Forums:
    Just to be clear -- on my sites (all on the same server, but different…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL Options – Ignore Slash, Ignore Case – Not available, on the site WordPress.org Forums:
    Here's a screenshot - https://i.imgur.com/vUOUT6B.jpg I have multiple sites with different themes that are using…

    1 year ago

  • Posted a reply to URL Options – Ignore Slash, Ignore Case – Not available, on the site WordPress.org Forums:
    Ok. I'm not at my computer now, but I'll post a screenshot tomorrow.

    1 year ago

  • Posted a reply to URL Options – Ignore Slash, Ignore Case – Not available, on the site WordPress.org Forums:
    How would that help? The option boxes display ok... it's just that I can't tick…

    1 year ago

  • Created a topic, URL Options – Ignore Slash, Ignore Case – Not available, on the site WordPress.org Forums:
    When I want to add a redirect, there are checkboxes di…

    1 year ago

  • Posted a reply to Problem with Cache Icon and site function, on the site WordPress.org Forums:
    Will do -- just in case anyone else runs into this problem -- the user…

    1 year ago

  • Created a topic, Problem with Cache Icon and site function, on the site WordPress.org Forums:
    After the latest update of WP Fastest Cache, I have a …

    1 year ago

  • Created a topic, It’s easy and it works, on the site WordPress.org Forums:
    Recently installed on multiple sites -- easy to set up…

    2 years ago

  • Created a topic, Undefined Constant Error, on the site WordPress.org Forums:
    I am seeing this warnng occasionally in my log files: …

    2 years ago

  • Posted a reply to Page Preview not working after WP 5 update, on the site WordPress.org Forums:
    @taavi_miku The issue I reported in this thread was resolved in WP 5.2. It was…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP RSS Aggregator 4.13 broke our websites, on the site WordPress.org Forums:
    @mekku - Thank you, I appreciate the quick response. I think I'll just wait for…

    2 years ago

  • Posted a reply to PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. That seems to have resolved the problem (at least no error showing up…

    2 years ago

  • Posted a reply to PHP Errors, on the site WordPress.org Forums:
    I get the same error if I try to run PHP 7.2 or 7.3 :…

    2 years ago

  • Posted a reply to PHP Fatal Error Message, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you - I was able to replicate the error when I followed the steps…

    2 years ago

Plugins