Profiles

  • Member Since: June 30th, 2012
  • Location: Grand Rapids, MI
  • Find me on:
  • Posted a reply to inherited Pods implementation no longer showing a video, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @pdclark -- the Name in Settings is actually: youtube_video -- so are you saying…

  • Posted a reply to inherited Pods implementation no longer showing a video, on the site WordPress.org Forums:
    More Info: I found (on front-page.php) the following code: <div class="ytvid"> <?php $tba = pods('youtube');…

  • Created a topic, inherited Pods implementation no longer showing a video, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies in advance for my limited knowledge/experien…

  • Posted a reply to Removed meta data on desktop but not mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @prasadkirpekar, I attempted to do: p.post-meta { color: #fff !important; display:none !important; } and nothing…

  • Posted a reply to Removed meta data on desktop but not mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @prasadkirpekar, can you give a quick Yes or No answer so I can wrap this…

  • Posted a reply to Removed meta data on desktop but not mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @prasadkirpekar, or did you mean I should be adding custom CSS to the Mobile styles…

  • Posted a reply to Removed meta data on desktop but not mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I have CSS "Enabled". Is that what you mean by "add CSS in plugin settings"?

  • Posted a reply to Removed meta data on desktop but not mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @prasadkirpekar, is this Plugin still being supported and the Support area moderated? Just checking in...…

  • Created a topic, Removed meta data on desktop but not mobile, on the site WordPress.org Forums:
    In a desktop browser, the meta data for this site is n…

  • Posted a reply to Update unavailable, on the site WordPress.org Forums:
    OK. I just Deactivated it to see what affect that would have -- it ended…

  • Created a topic, Update unavailable, on the site WordPress.org Forums:
    Update page states: Meta Box Tabs You have version 1.…

  • Posted a reply to adding a Widget on Pages to a PHP file, on the site WordPress.org Forums:
    I'm all set -- I was pointed in the right direction by a colleague proficient…

  • Created a topic, adding a Widget on Pages to a PHP file, on the site WordPress.org Forums:
    @toddhalfpenny, I added: <?php echo do_shortcode("[…

  • Posted a reply to multiple form instances showing in Widget, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Liz -- I don't see any manually added form code (and haven't added such…

  • Created a topic, multiple form instances showing in Widget, on the site WordPress.org Forums:
    @lizgannes, et al. Please advise as to why there are …

  • Created a topic, SO much better than the G Cal embed, on the site WordPress.org Forums:
    ... especially on the mobile version -- the original e…

  • Posted a reply to limited to 50 podcasts with various providers, on the site WordPress.org Forums:
    @zahardoc, thanks so much for checking back -- the podcast owner is still not able…

  • Posted a reply to limited to 50 podcasts with various providers, on the site WordPress.org Forums:
    @keleigh824, thanks so much -- I've relayed your suggestion to the podcast owners and will…

  • Posted a reply to limited to 50 podcasts with various providers, on the site WordPress.org Forums:
    @zahardoc, Thanks for the response! That shows properly all the way to the 1st episode…

  • Posted a reply to limited to 50 podcasts with various providers, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I can get Spotify to load all episodes (was just able to within a…

  • Created a topic, limited to 50 podcasts with various providers, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, we have used SSP for a few years now, and seem to …

  • Posted a reply to Enhancing a mailing list already established, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, @lapzor - both points are something I've now put in place - looks…

  • Posted a reply to Enhancing a mailing list already established, on the site WordPress.org Forums:
    @lapzor, two wrap-up questions on: https://icmusa.org/subscriber-info/ 1. why is the Phone Number field different from…

  • Posted a reply to Enhancing a mailing list already established, on the site WordPress.org Forums:
    Fantastic -- thank you for pointing that feature out! I may have overlooked it the…

  • Created a topic, Enhancing a mailing list already established, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, ICM-USA would like to request their current mailin…

  • Created a topic, New Madrill Plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    Is this the best replacement for this (seemingly unsup…

  • Created a topic, Took under two minutes & site was showing properly!, on the site WordPress.org Forums:
    Hasn't failed me yet in over 2 dozen site transfers. G…

  • Posted a reply to image cache reset at weserv, on the site WordPress.org Forums:
    @douglaskarr, any ideas on this thread, before I close it out? Would love to hear…

  • Posted a reply to “Warning: printf(): . . . “?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks -- it's no longer showing, so maybe it "heard" us. :D S

  • Created a topic, “Warning: printf(): . . . “?, on the site WordPress.org Forums:
    Logged in to edit the site, and was greeted by a large…

  • Posted a reply to image cache reset at weserv, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like the images can remain cached (with no option to clear it) for up…

  • Posted a reply to image cache reset at weserv, on the site WordPress.org Forums:
    Update: I went ahead and Deactivated, and then Deleted the plugin. I then reinstalled it…

  • Created a topic, image cache reset at weserv, on the site WordPress.org Forums:
    @douglaskarr, I believe I reached out previously about…

  • Posted a reply to 400: your merge fields were invalid, on the site WordPress.org Forums:
    @collizo4sky, got it. We're using Mailchimp. I'll submit through your link. Thanks!

  • Created a topic, 400: your merge fields were invalid, on the site WordPress.org Forums:
    Getting email alerts: ----- The optin campaign "Subsc…

  • Posted a reply to Pages cropped on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    @cryout-creations -- Same issues here. On: https://disciplingmarketplaceleaders.org/, if you made the site "shorter", the title…

  • Posted a reply to Get email “Warning!” despite following Mailchimp setup instructions, on the site WordPress.org Forums:
    OK, will do -- thanks again! -Steve

  • Posted a reply to Get email “Warning!” despite following Mailchimp setup instructions, on the site WordPress.org Forums:
    AND, I don't have that red hypertext link (or any link of that sort) for…

  • Posted a reply to Get email “Warning!” despite following Mailchimp setup instructions, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @ibrahimkh4l33l -- thanks for the speedy response! Do you want me to paste the…

  • Created a topic, Get email “Warning!” despite following Mailchimp setup instructions, on the site WordPress.org Forums:
    I followed the instructions for Mailchimp "seamless in…

  • Posted a reply to Player doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @podcastmotor -- I ended up having to pay for S3 Support for the month…

  • Posted a reply to Player doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    @podcastmotor -- Update: I found a setting in Amazon S3 that allowed me to "Enable…

  • Posted a reply to Player doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your response, Craig (@podcastmotor). 1. Caching: no plugin is installed; using only the…

  • Posted a reply to Player doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    @podcastmotor, ack -- since I've not heard back for a week, I deactivated all active…

  • Posted a reply to Player doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    @podcastmotor On my Mac, I seem to have no player functions in Chrome, but it…

  • Posted a reply to error after ativation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @alpipego, looks like the error line is gone now - thanks!

  • Posted a reply to error after ativation, on the site WordPress.org Forums:
    @alpipego, I turned WP_DEBUG to "TRUE" and got the following error on the site: Please…

  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    @reisetiger, and word or update on this not working? Was my go-to for a handful…

  • Posted a reply to error after ativation, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @alpipego - I downloaded the plugin from your link, and saved it to a…

  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here - 5.4.2 will not show as an option, and the auto-update pushed…