WordPress.org

Profiles

360zen

Profile picture of 360zen
  • Member Since: July 23rd, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, User fields showing previous registrant's info, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Problem linking to IDs, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Trouble with Theme Options page", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Justin, thanks for taking a look at this. I've tried a few different things,…

    5 months ago

  • Created a topic, Trouble with Theme Options page, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Need ideas for HTTPS multiple domain solution", on the site WordPress Support Forums:
    Solved this. I just needed to scrap the plugin and use the following code in…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Need ideas for multiple domain solution", on the site WordPress Support Forums:
    Solved this. I just needed to scrap the plugin and use the following code in…

    6 months ago

  • Created a topic, Need ideas for HTTPS multiple domain solution, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Need ideas for multiple domain solution, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Another get_pages() question", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I've solved it. I finally found this ticket where someone had the same problem.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble using get_pages with pre_get_posts hook", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. I've got one last question on this topic (having trouble with this on the…

    6 months ago

  • Created a topic, Another get_pages() question, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble using get_pages with pre_get_posts hook", on the site WordPress Support Forums:
    Okay cool. Good to know. Thanks for clearing that up. Marking as resolved.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble using get_pages with pre_get_posts hook", on the site WordPress Support Forums:
    Ah okay. It's good to know that my approach isn't flawed. However, if that's true,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Trouble using get_pages with pre_get_posts hook", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I've solved this. I just needed to replace $query->query_vars['page_id'] with get_queried_object_id() and everything works!…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Custom fuction for dynamical links in wordpress menu", on the site WordPress Support Forums:
    I don't think 'url' is part of the object that gets used here. According to…

    6 months ago

  • Created a topic, Trouble using get_pages with pre_get_posts hook, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "the_post_thumbnail size not working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so I think I might have a clue to what's going on here. I…

    7 months ago

  • Posted a reply to "the_post_thumbnail size not working", on the site WordPress Support Forums:
    Sure thing. Here ya go.

    7 months ago

  • Posted a reply to "the_post_thumbnail size not working", on the site WordPress Support Forums:
    Doh! PNGs are working for you?? If I use a JPG as the featured image,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "the_post_thumbnail size not working", on the site WordPress Support Forums:
    I've been developing with Debug enabled and don't have any errors. I just tried to…

    7 months ago

  • Posted a reply to "the_post_thumbnail size not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Stephen, thanks for responding! I'm building my own theme (started out with the Bones…

    7 months ago

  • Created a topic, the_post_thumbnail size not working, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "How to force Tiny_MCE links to be relative", on the site WordPress Support Forums:
    You know what, the code I posted above actually DOES do what I was asking…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Does this work for custom post types?", on the site WordPress Support Forums:
    Great. I really appreciate your help. I need to run this purchase by my client,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Does this work for custom post types?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. Yes, it would be a combination of posts and a few…

    7 months ago

  • Created a topic, Does this work for custom post types?, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Help with custom show_on", on the site WordPress Support Forums:
    Oops. I'll mark it as resolved.

    8 months ago

  • Posted a reply to "Help with custom show_on", on the site WordPress Support Forums:
    I think I've got this figured out. Thanks!

    8 months ago

  • Posted a reply to "Disappearing Images in repeatable group fields", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm... I think I understand your explanation about why this is tricky. However, I don't…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Disappearing Images in repeatable group fields", on the site WordPress Support Forums:
    Wow. I just had this exact same problem. I came here to see if anyone…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Updating fields", on the site WordPress Support Forums:
    First: Okay. I guess that makes sense. Although, I'm pretty sure the editor automatically shows…

    9 months ago

  • Created a topic, Updating fields, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "oEmbed question", on the site WordPress Support Forums:
    I believe I have answered my own question. It appears that the following is working…

    9 months ago

  • Created a topic, oEmbed question, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Help with custom show_on", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. I think the part I'm having trouble with is how to…

    9 months ago

  • Created a topic, Help with custom show_on, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Best way to allow users to override plugin styles, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, How to force Tiny_MCE links to be relative, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Two sites use same posts", on the site WordPress Support Forums:
    It would be option 1. Two separate domains (hosted on the same server). Right now,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Two sites use same posts", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matt, Thanks for your input. Would I be able to set up the RSS…

    10 months ago

  • Created a topic, Two sites use same posts, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to ""Add to menu" button greyed out - Happens with every similar plugin", on the site WordPress Support Forums:
    It is not a live site thankfully. I am experimenting with the developer plugin set,…

    12 months ago

  • Posted a reply to ""Add to menu" button greyed out - Happens with every similar plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Weird. I have gotten this email 4 times over the past 3 days: "Howdy! Your…

    12 months ago

  • Posted a reply to ""Add to menu" button greyed out - Happens with every similar plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm... I just went back to edit this new site again, and it seems that…

    12 months ago

  • Posted a reply to ""Add to menu" button greyed out - Happens with every similar plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I just tried the plugin on a different installation running WP 3.9.2 and the…

    12 months ago

  • Created a topic, "Add to menu" button greyed out - Happens with every similar plugin, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "How dangerous is it to build a new site on WP 3.2?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay. That's what I was thinking. But, it sounds like that's not really an option.…

    1 year ago

  • Created a topic, How dangerous is it to build a new site on WP 3.2?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Height setting does not seem to work", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. Any help on this would be appreciated.

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to set max width of oembeds in WP 3.5?", on the site WordPress Support Forums:
    This was exactly what I needed. Thanks!

    2 years ago