WordPress.org

Profiles

Zyniker

  • Member Since: April 23rd, 2009
  • @zyniker on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Jetpack + Cloudflare = Broken Publicize, on the site WordPress.org Forums:
    This issue has been resolved. It was due to a conflict involving the "share" query…

    7 months ago

  • Posted a reply to Jetpack + Cloudflare = Broken Publicize, on the site WordPress.org Forums:
    Looks like this issue is related to the CustomPress plugin.

    7 months ago

  • Created a topic, Jetpack + Cloudflare = Broken Publicize, on the site WordPress.org Forums:
    There is, apparently, some sort of conflict with Jetpa…

    7 months ago

  • Posted a reply to Adminize Hiding Unselected Plugin Menu, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed. It was an interaction with another plugin that was causing a permissions issue.

    8 months ago

  • Created a topic, Adminize Hiding Unselected Plugin Menu, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using Adminize on a Multisite install on which I a…

    8 months ago

  • Created a new ticket, #30119, in Core Trac:
    Incorrect Video Dimensions on Embedded YouTube Video in Firefox and Chrome

    3 years ago

  • Posted a reply to Print crc-32/MD5/SHA-1 in custom template, on the site WordPress Support Forums:
    If you want the author to notice this recommendation, you would probably do better to…

    4 years ago

  • Created a topic, Possible Bug Causing Menus Not to Appear, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Preview Not Displaying Anything in bbPress, on the site WordPress Support Forums:
    The most recent update appears to have addressed this issue. Marking as resolved.

    4 years ago

  • Created a topic, <style> and <script> and Are Lost When Using Sync Pull, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Preview Not Displaying Anything in bbPress, on the site WordPress Support Forums:
    I just activated your account. Let me know if you need administrative access.

    4 years ago

  • Created a topic, Preview Not Displaying Anything in bbPress, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums:
    Everything seems to be working with the most recent version (i.e., v3.0). I'll mark this…

    4 years ago

  • Created a topic, Current Version Breaks Gravity Forms, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to P tags showing in tooltip on hover in IE9, on the site WordPress Support Forums:
    I have a feeling this issue might be related to one I've been experiencing (see…

    4 years ago

  • Posted a reply to Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums:
    Apparently WordPress's editor is determined to turn the character codes into the characters regardless of…

    4 years ago

  • Posted a reply to Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums:
    Well, it seems the issue lies in the excerpts being encoded instead of processed as…

    4 years ago

  • Posted a reply to Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums:
    I've turned off the tooltips for now (as they were actually mangling the code of…

    4 years ago

  • Posted a reply to Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums:
    It is definitely an issue caused by embedding one glossary term within another glossary term.…

    4 years ago

  • Posted a reply to Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums:
    I believe I may have discovered what is causing the issue. It looked like the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums:
    The settings for this install are as follows: Tooltip: Excerpt Archive: Standard Tooltip (qTip): Light…

    4 years ago

  • Created a topic, Strange Nesting Issue When Using Excerpts, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Post Title (Instead of Glossary Term) Displaying in Post Body Content, on the site WordPress Support Forums:
    Well, after disabling and re-enabling several plugins (to no avail), removing various Javascripts to attempt…

    4 years ago

  • Created a topic, Post Title (Instead of Glossary Term) Displaying in Post Body Content, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Fresh Installation of 3.5 on Rackspace Cloud Sites, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Admin Bar

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Admin Bar

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Admin Bar

    8 years ago