WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 21st, 2009
  • Find me on:
  • Posted a reply to can’t add new post with yoast, on the site WordPress.org Forums:
    Latest update. We also have the Yoast Premium version and received support through that. In…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to WPFront top bar breaks caching plugin’s (SG OPTIMIZER), on the site WordPress.org Forums:
    Hmm, I'm not sure how I got to post in this topic, since my problem…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Removed product variation saved without saving the product, on the site WordPress.org Forums:
    It might be implemented that way but that does not make it right. It is…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to can’t add new post with yoast, on the site WordPress.org Forums:
    For anyone having this issue: installing the Classic Editor plugin and editing a post with…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to can’t add new post with yoast, on the site WordPress.org Forums:
    Same error here. This is what the console says: Refused to execute script from 'https://staging-ericschwartzman.kinsta.cloud/'…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to WPFront top bar breaks caching plugin’s (SG OPTIMIZER), on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here. We are not running Avada, or any page builder. Created our own…

    2 months ago

  • Posted a reply to Log file blocked by host, on the site WordPress.org Forums:
    As workaround - until Andrew has created a fix, you can create a php file…

    2 months ago

  • Posted a reply to Log file blocked by host, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, the log file does get created and I can view it through FTP. But…

    2 months ago

  • Created a topic, Log file blocked by host, on the site WordPress.org Forums:
    Love this plugin. Works simple and well. However, on o…

    3 months ago

  • Created a topic, Removed product variation saved without saving the product, on the site WordPress.org Forums:
    In a product with one or more variations: - Remove one…

    3 months ago

  • Posted a reply to WP 5.6 breaks plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Using Beaver Builder. I had deactivated all the plugins (incl BB) but probably the BB…

    5 months ago

  • Posted a reply to WP 5.6 breaks plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Tested version 1.3.4. Not OK. The images and arrows are doubled up. One version overlays…

    5 months ago

  • Created a topic, WP 5.6 breaks plugin, on the site WordPress.org Forums:
    After the (auto) update to WP 5.6 the plugin stopped w…

    5 months ago

  • Created a topic, MS Edge problem, on the site WordPress.org Forums:
    On MS Edge the Shared menu from the WP-admin bar overl…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin seems abandoned, on the site WordPress.org Forums:
    I used to love this plugin and the developer was very …

    1 year ago

  • Created a topic, WP Bruiser blocks all comments/reviews, on the site WordPress.org Forums:
    We are using WP Bruiser for our Gravity Forms which wo…

    2 years ago

  • Posted a reply to Popup not hidden on older iOS, on the site WordPress.org Forums:
    The 'fix' I mentioned is a quick workaround for if you do not use the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Plugin breaks Revolution Slider V6, on the site WordPress.org Forums:
    I tried disabling all the settings of your plugin, but only if I deactivated it…

    2 years ago

  • Created a topic, Popup not hidden on older iOS, on the site WordPress.org Forums:
    On older iOS devices (version 7 & 8) the Cookie Se…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin breaks Revolution Slider V6, on the site WordPress.org Forums:
    When I upgraded to the latest version of the Revolutio…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS error [objectObject] and Helper says No Pixel found, on the site WordPress.org Forums:
    Found the problem: an outdated version of Responsive Portfolio Pro. https://weblizar.com/plugins/responsive-portfolio-pro/ This is a premium…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS error [objectObject] and Helper says No Pixel found, on the site WordPress.org Forums:
    Used your contact form and sent our url. Thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, JS error [objectObject] and Helper says No Pixel found, on the site WordPress.org Forums:
    Just installed the plugin and trying to check the Chro…

    2 years ago

  • Posted a reply to Massive Drop (90%) in Analytics since 1/25/19, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I do see that plugin has some limitations (not working with child theme, which…

    2 years ago

  • Posted a reply to Massive Drop (90%) in Analytics since 1/25/19, on the site WordPress.org Forums:
    We just switched to using WC Analytics. Been using it without issues on other sites,…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to view older entries in Audit log?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, How to view older entries in Audit log?, on the site WordPress.org Forums:
    How can I see older entries in the audit log? From th…

    3 years ago

  • Posted a reply to Error Loading Files Structure Response Code: 200 OK, on the site WordPress.org Forums:
    Update: something was wrong in my htaccess causing the wp-admin ajax.php not to be loaded.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Error Loading Files Structure Response Code: 200 OK, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem and the settings does not solve the issue. Cannot create…

    3 years ago

  • Posted a reply to Conflict on guzzlehttp library version, on the site WordPress.org Forums:
    We use XCloner only for a quick backup, not for scheduling or anyhting. I ran…

    3 years ago

  • Posted a reply to Conflict on guzzlehttp library version, on the site WordPress.org Forums:
    Put your plugin version on my dev environment and the error is gone. FYI: we…

    3 years ago

  • Posted a reply to Conflict on guzzlehttp library version, on the site WordPress.org Forums:
    I have a dev environment that i can try it out on.

    3 years ago

  • Posted a reply to Conflict on guzzlehttp library version, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for looking into that.

    3 years ago

  • Posted a reply to Conflict on guzzlehttp library version, on the site WordPress.org Forums:
    And what about this comment: Their code loader seems to load incorrectly the xcloner guzzle…

    3 years ago

  • Created a topic, Conflict on guzzlehttp library version, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress and all plugins updated. When XCloner is act…

    3 years ago

  • Created a topic, Fatal eror. Conflict with Constant Contact Plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress and all plugins updated. When XCloner is act…

    3 years ago

  • Created a topic, Media Library in accessible after update to WP 4.9.1, on the site WordPress.org Forums:
    Media Library in backend is empty after upgrading to W…

    3 years ago

  • Posted a reply to ctct-opt-in markup closing tags out of order, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here. Please fix.

    4 years ago

  • Created a topic, Great Support, on the site WordPress.org Forums:
    Very fast support which solved the issue I was having.…

    4 years ago

  • Created a topic, [Simple Share Buttons Adder] Plugin causes many redirects, on the site WordPress.org Forums:
    With the plugin enabled the tools.pingdom.com test sho…

    4 years ago

  • Created a new ticket, #5883, in BuddyPress Trac:
    bp_core_new_nav_item does not work with a hyphen in the slug

    7 years ago