WordPress.org

Profiles

zonemom

Profile picture of zonemom
  • Member Since: May 12th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Navigation Menu Isn't Working Properly, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Delete Author's Name", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    7 months ago

  • Created a topic, Delete Author's Name, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Page Password Protection Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using anything special to password protect it--just the protection option on the post…

    1 year ago

  • Created a topic, Page Password Protection Not Working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Backup Doesn't Start", on the site WordPress Support Forums:
    I didn't notice a link. It simply said a backup run had been scheduled followed…

    1 year ago

  • Created a topic, Backup Doesn't Start, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Margins and padding off", on the site WordPress Support Forums:

    2 years ago

  • Created a topic, Margins and padding off, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Change Excerpt Length, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    Deactivated all of the plugins and switched to twentytwelve, but still no thumbnails.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    The plugin I'm using definitely mentions using tim thumb. I'll get rid of it. Thanks…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Thumbnails Missing", on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated and deleted WP Super Cache. Still having the same issue.

    2 years ago

  • Created a topic, Thumbnails Missing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Migrated site to a new host and image links are all broken", on the site WordPress Support Forums:
    I've resolved the issue--fortunately I'd transferred to WordPress from Blogger, so I just deleted all…

    2 years ago

  • Created a topic, Migrated site to a new host and image links are all broken, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Widget Expanding", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply. The site is not up, but I have linked to screenshots…

    2 years ago

  • Created a topic, Widget Expanding, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Social Author Bio