WordPress.org

Profiles

zicocarioca

Profile picture of zicocarioca
  • Member Since: June 25th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Error on line 41 after upgrade to 4.0.9", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed! Thanks very much! Cheers!

    2 years ago

  • Created a topic, Error on line 41 after upgrade to 4.0.9, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, After login to my dashboard all I read is... "error", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Target Blank not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hello again, 5 days later... The "_blank" function should force a new tab/window in order…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Brute Force Attack Solution", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, After reading a couple of recent articles out there and considering the wave of…

    2 years ago

  • Created a topic, Target Blank not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bad Behavior Plugin Warning Message", on the site WordPress Support Forums:
    It might help: I don't know how to explain this correctly but I'd like to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bad Behavior Plugin Warning Message", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for the help and also the link @Jan! Somehow I couldn't think…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Bad Behavior Plugin Warning Message", on the site WordPress Support Forums:
    Hi... I tried the proposed solution above and it didn't work. I think I did…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Bad Behavior] Errors reflecting after V2.2.9 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Hello... Same bug here... Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content <em>blablabla</em>... wp-content/plugins/bad-behavior/bad-behavior/blacklist.inc.php on…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Secure WordPress Breaks Site!", on the site WordPress Support Forums:
    Another victim here. Warning: require_once(inc/json.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WP-ADMIN not working. I get a NOT FOUND page.", on the site WordPress Support Forums:
    Ehm... I'd like to add that I've read several posts with similar symptoms though I…

    4 years ago

  • Created a topic, WP-ADMIN not working. I get a NOT FOUND page., on the site WordPress Support Forums

    4 years ago