WordPress.org

Profiles

  • Member Since: November 23rd, 2009
  • Find me on:
  • Created a topic, Minor suggestion for importing .xlsm file, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin makes my life so much easier as I can crea…

    2 months ago

  • Created a topic, Everything in one place, on the site WordPress.org Forums:
    Makes keeping track of websites and updating them simp…

    3 months ago

  • Posted a reply to Install issue on a Local by Flywheel site, on the site WordPress.org Forums:
    Ah. I realised that Local was installed just for me rather than for all users…

    4 months ago

  • Posted a reply to Install issue on a Local by Flywheel site, on the site WordPress.org Forums:
    My apologies, @bogdanrapaic, I had missed your reply. There are openssl.cnf files but they are…

    4 months ago

  • Posted a reply to Install issue on a Local by Flywheel site, on the site WordPress.org Forums:
    Ha! I read that about ten minutes ago :-) But I'm not clear where it…

    5 months ago

  • Posted a reply to Install issue on a Local by Flywheel site, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick response! I'd found that page but none of the options seems…

    5 months ago

  • Created a topic, Install issue on a Local by Flywheel site, on the site WordPress.org Forums:
    I have created a local site to run MainWP in Local by …

    5 months ago

  • Created a topic, Duplicate tweets – in new tab and in popup window, on the site WordPress.org Forums:
    I had an issue with a plugin and I had deactivated Jet…

    6 months ago

  • Wrote a comment on the post Handling potential jQuery issues in WordPress 5.6, on the site Make WordPress Support:
    I'm not sure I understand this fully. I have a number of V5.5 sites that…

    7 months ago

  • Created a topic, Not working with Nicepage pagebuilder templates, on the site WordPress.org Forums:
    I've been using SCE for years on websites with templat…

    8 months ago

  • Posted a reply to Duplicate OpenGraph tags, on the site WordPress.org Forums:
    You know those times where you missed a setting that does exactly what you think…

    9 months ago

  • Created a topic, Perfect!, on the site WordPress.org Forums:
    It does what it says and with some CSS styling and a c…

    9 months ago

  • Posted a reply to Duplicate OpenGraph tags, on the site WordPress.org Forums:
    I Ah. It's not Jetpack at all: I disabled the Jetpack plugin and I'm still…

    9 months ago

  • Posted a reply to Duplicate OpenGraph tags, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for that, fresatomica. I've also posted on Nicepage's support forum (as I suspect that's…

    9 months ago

  • Created a topic, Duplicate OpenGraph tags, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure where the problem lies, so could do with bein…

    9 months ago

  • Posted a reply to False positive caused by Plesk WordPress Toolkit, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the explanation, Tim.

    1 year ago

  • Created a topic, False positive caused by Plesk WordPress Toolkit, on the site WordPress.org Forums:
    Just started getting what I think is a false positive …

    1 year ago

  • Created a topic, So easy to use, on the site WordPress.org Forums:
    Very flexible for migrating local sites to live sites …

    1 year ago

  • Posted a reply to Not working through Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick reply, Ronald. I'm not sure: I am using their free plan…

    1 year ago

  • Created a topic, Not working through Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    I recently added a website to my Cloudflare account bu…

    1 year ago

  • Posted a reply to how to opt out from freemius?, on the site WordPress.org Forums:
    With 1.3 installed, I see: Documentation & FAQ | Add-Ons | Opt In | Deactivate…

    1 year ago

  • Posted a reply to how to opt out from freemius?, on the site WordPress.org Forums:
    What's the problem with freemius? What data is transferred?

    1 year ago

  • Posted a reply to Critical error editing Posts page, on the site WordPress.org Forums:
    I'm back here again... Artisteer are telling me the error originates from the AIOSEO plugin.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Critical error editing Posts page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I'll chase it up with Artisteer.

    2 years ago

  • Created a topic, Critical error editing Posts page, on the site WordPress.org Forums:
    I got the following error trying to edit the Posts pag…

    2 years ago

  • Posted a reply to Stopped working., on the site WordPress.org Forums:
    Now seeing the edit button when logged in as admin as well as when not…

    2 years ago

  • Posted a reply to Stopped working., on the site WordPress.org Forums:
    Just installed 2.4.0 and it seemed to work fine when I wasn't logged in. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Stopped working., on the site WordPress.org Forums:
    Been using this for many years without any problems but cautious about updating from 2.3.12…

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress.org Forums:
    Flexible and easy to use.

    2 years ago

  • Created a topic, Warning of targeted attacks by Wordfence, on the site WordPress.org Forums:
    Hi This plugin gets a mention in Wordfence's security…

    2 years ago

  • Posted a reply to Wordfence High Severity Unknown file problems, on the site WordPress.org Forums:
    @jpm2f,@Gerroald I have taken over an Ionos WordPress site and I have the same issue.…

    2 years ago

  • Created a topic, Inserting into an instant builder timeline, on the site WordPress.org Forums:
    I have created a timeline using the instant builder fe…

    2 years ago

  • Posted a reply to Bug? Toolbars not showing in new post/page but OK in existing page/post, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies, Andrew. It's on my wife's PC on her own website. Just asked her and…

    2 years ago

  • Created a topic, Flexible and comprehensive, on the site WordPress.org Forums:
    Excellent. A few options to get your head around but o…

    2 years ago

  • Posted a reply to Bug? Toolbars not showing in new post/page but OK in existing page/post, on the site WordPress.org Forums:
    Ah. I noticed that the page didn't seem to finish loading. I went away for…

    3 years ago

  • Posted a reply to Bug? Toolbars not showing in new post/page but OK in existing page/post, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Andrew Thanks for the quick response. This is a bit outside my comfort zone,…

    3 years ago

  • Created a topic, Bug? Toolbars not showing in new post/page but OK in existing page/post, on the site WordPress.org Forums:
    Toolbars show correctly if I edit an existing page or …

    3 years ago

  • Posted a reply to Reply-to doesn’t work anymore in Gmail, on the site WordPress.org Forums:
    @soulshakepower Bingo! That seems to have worked for me too. I had a contact@<domain> mail…

    3 years ago

  • Posted a reply to Reply-to doesn’t work anymore in Gmail, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @vineblog I need to do some investigation: just tried replying to an email from…

    3 years ago

  • Posted a reply to Reply-to doesn’t work anymore in Gmail, on the site WordPress.org Forums:
    It's really strange if gmail did not use the reply-to parameter. Anyone any idea why…

    3 years ago

  • Posted a reply to Reply E-mail Contact form Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @nicolasbry.

    3 years ago

  • Posted a reply to Reply E-mail Contact form Problem, on the site WordPress.org Forums:
    @nicolasbry That seems surprising. Have you a link to a Google announcement about this? Thanks.

    3 years ago

  • Posted a reply to Reply E-mail Contact form Problem, on the site WordPress.org Forums:
    I am also seeing this problem and it only seems to have occurred since the…

    3 years ago

  • Created a topic, Wordfence reporting this as abandoned, on the site WordPress.org Forums:
    Wordfence is today reporting this plugin as abandoned,…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after move to new server, on the site WordPress.org Forums:
    So, do you think it's an issue with WordPress 4.9.6, SCE, the template or something…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after move to new server, on the site WordPress.org Forums:
    I've just tried it again on a different machine with a different browser (Opera). It…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after move to new server, on the site WordPress.org Forums:
    Ah. Solved it. There is an interaction with the last WordPress 4.9.6 GDPR update that…

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working after move to new server, on the site WordPress.org Forums:
    No, the usual box with the comment doesn't appear. Just checked the cookies: when I…

    3 years ago

  • Created a topic, Not working after move to new server, on the site WordPress.org Forums:
    I moved a blog to a new server and Simple Comment Edit…

    3 years ago

  • Posted a reply to Simple user access to one page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Joachim. The way I've done it seems to work well but wanted to check…

    3 years ago