WordPress.org

Profiles

zameer85

  • Member Since: July 22nd, 2012
  • @zameer85 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Tab Manager, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Is your plugin compatible with Woo Commerce Tab M…

    6 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Sorry but this is not resolved. You have some serious issues with the plugin.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    [21-Apr-2017 10:53:04 UTC] PHP Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    500 Internal Server Error is back again! memory limit is 512 mb, upload size is…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, thanks! It has resolved the fatal error but now the initial problem of…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted the old plugin and installed fresh from the wordpress plugin directory, it still…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thaks.. I updated but it broke the site. I get this error now: Parse…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again, thanks for your reply. I added the image but the problem still persists.…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i have spoken to hosting company in details and they looked into this thoroughly…

    7 months ago

  • Posted a reply to Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Thanks for your prompt response. I am not using many plugins at all.. here…

    7 months ago

  • Created a topic, Installation/activation error. Breaks site!, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am using wordpress 4.7.3 and woo commerce 2.6.1…

    7 months ago