WordPress.org

Profiles

ZakS

Profile picture of ZakS
  • Member Since: January 15th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] Authors not showing up in sitemap, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Custom Post Permalinks] Custom permalinks sometimes resets itself", on the site WordPress Support Forums:
    Has anyone else experience this or found a way to solve it? I would prefer…

    4 years ago

  • Posted a reply to "HTML changes when updating posts", on the site WordPress Support Forums:
    I have also run a similar issue. if the image is inserted while in visual…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Click tags and suggested tags boxes not showing up for custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    Ok that actually isn't too hard of a fix. Just open up each of the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Simple Tags] Click tags and suggested tags boxes not showing up for custom post type", on the site WordPress Support Forums:
    @steedancrowe did you get the suggested tags box to show up with that modification? I…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Simple Tags] Click tags and suggested tags boxes not showing up for custom post type, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Custom Post Permalinks] Custom permalinks sometimes resets itself, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Images are displayed but image links 404", on the site WordPress Support Forums:
    Well there might be one or two galleries but most of it is just individually…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Images are displayed but image links 404", on the site WordPress Support Forums:
    No code, just inserting the images normally.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Images are displayed but image links 404", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I believe that was something which I set when I first set up the…

    5 years ago

  • Created a topic, Images are displayed but image links 404, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Plugin Sabre and password strength indicator", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having this problem with the most recent version enabled. I also had…

    5 years ago