WordPress.org

Profiles

ywamer

Profile picture of ywamer
  • Member Since: October 13th, 2007
  • @ywamer on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Love, love, LOVE this plugin, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Works great!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Great!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Best Maintenance plugin I've ever used, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Extremely Slow Site Load Speed, on the site WordPress Support Forums:
    Here are a few tools that can help diagnose slow load times. Oftentimes it is…

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent! My Gravity Form are finally working!!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent. Fast and light., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to vary teaser columns by category or CPT?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Display teaser images before title?, on the site WordPress Support Forums:
    Got it working. This displays the titles below the image on my "Staff" custom post…

    3 years ago

  • Posted a reply to Display teaser images before title?, on the site WordPress Support Forums:
    This seems to be the old pre-HTML 5 Genesis 1 code. Anybody have an update…

    3 years ago

  • Posted a reply to Multiple Custom post types, on the site WordPress Support Forums:
    Interesting issue you're experiencing. I am implementing this plugin with multiple custom post types and…

    3 years ago

  • Created a topic, Works well & author gives great suppport, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Tabs not being created, on the site WordPress Support Forums:
    Excellent. That solved it! I implemented the if ( is_home()) : conditional in my function.php…

    3 years ago

  • Created a topic, Tabs not being created, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not working in sidebar with text widget?, on the site WordPress Support Forums:
    Worked great for me. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to Categories Not Responding After Up-gradation to WP 3.8, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Try refreshing or reworking your Permalinks settings. That worked for me and got mt…

    3 years ago

  • Created a topic, Works beautifully in WP 3.6.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Excellent!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Just what I needed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Excellent and precise, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] Submitted forms show green box but no email appears, on the site WordPress Support Forums:
    Hallelujah! I finally have this fixed and working too. Here's how I defeated the beast…

    4 years ago

  • Created a topic, RTL.css not working. WP wrongly showing LTR in header., on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Multi lingual Blog, on the site WordPress Support Forums:
    You can also make use of these easier-to-use shortcodes as well: [:en]English text [:de]german text

    5 years ago

  • Posted a reply to qTranslsate broken with WP 3.1.3, on the site WordPress Support Forums:
    The plugin has been updated. No out-of-date error now. Tested with 3.1.3 and below.

    5 years ago

  • Posted a reply to Missing items in Admin after upgrading 2.9.2 -> 3.0.1, on the site WordPress Support Forums:
    Glad to hear. PITA indeed. Makes me afraid of the impending 3.0.2 upgrade. Let's hope…

    6 years ago

  • Posted a reply to Missing items in Admin after upgrading 2.9.2 -> 3.0.1, on the site WordPress Support Forums:
    Ok guys. I've fixed it. Sorta. Here's what I did: The error lies somewhere within…

    6 years ago

  • Posted a reply to Missing items in Admin after upgrading 2.9.2 -> 3.0.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hey phoenixreguy. I'm having the EXACT same problem on two different 3.0.1 sites. One site…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] Multiple Recipients Broken on Update, on the site WordPress Support Forums:
    I had to go back to version 2.2 to fix this. I do understand that…

    6 years ago

  • Posted a reply to Pop-up welcome intro image, fade out?, on the site WordPress Support Forums:
    Anybody have an update on this with either WP 2.9.2 or WP3? The Welcome Announcement…

    6 years ago

  • Posted a reply to Is there such a plugin?, on the site WordPress Support Forums:
    dead_one... This has got to be one of WordPress' most useful plugins. I am just…

    9 years ago

Plugins