WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 22nd, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to Yoast 11 adds duplicate schema.org Info, on the site WordPress.org Forums:
    Hi if you are using Genesis theme, you need to disable the Genesis Schema. Here…

    4 months ago

  • Created a topic, Error SearchAction Yoas Version 11, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have updated Yoast SEO 11 on my site and …

    4 months ago

  • Created a topic, Works great!!!, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin works great!

    4 months ago

  • Posted a reply to How to Test after disabling Genesis schema, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Bill! It works great!

    4 months ago

  • Created a topic, How to Test after disabling Genesis schema, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the plugin Bill! I just installed the plugi…

    4 months ago

  • Posted a reply to After the WordPress 5.0.3 updated Toggle button doesn’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bill, Here are list of plugins that I am currently using. ActiveCampaign AddToAny Share…

    7 months ago

  • Posted a reply to After the WordPress 5.0.3 updated Toggle button doesn’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bill, Thank for your responding my Genesis Title Toggle issue. I am using WordPress…

    7 months ago

  • Created a topic, After the WordPress 5.0.3 updated Toggle button doesn’t show, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Bill, After the WordPress 5.0.3 updated Genesis Tog…

    8 months ago

  • Posted a reply to Post Grid Block: Paging & Taxonomies, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I love the plugin. Right now the plugin doesn't support custom post type category…

    8 months ago

  • Posted a reply to Extra class name requested for CSS styling, on the site WordPress.org Forums:
    I am use WordPress 5.1. I am same issues that German are having. Bill could…

    9 months ago

  • Created a topic, Update for WordPress new editor, on the site WordPress.org Forums:
    Currently this plugin is not working with WordPress 5.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Edit/New post/page is a blank white screen in WP 5.0, on the site WordPress.org Forums:
    I have been testing Gutenberg plugin on my staging site for while. It worked fine.…

    9 months ago

  • Posted a reply to PHP 7.0 Error help, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Mikko, Thanks I updated on my staging and it seems work fine on my…

    2 years ago

  • Posted a reply to PHP7 Error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Joe for sharing the solution. I hope Vladimir or MadFork will update the plugin.…

    2 years ago

  • Created a topic, PHP 7.0 Error help, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to move to php 3 my site. I am getting php…

    2 years ago

  • Posted a reply to PHP7 Error, on the site WordPress.org Forums:
    Same here. 681 | ERROR | Using 'break' outside of a loop or switch structure…

    2 years ago

  • Created a topic, Possibly not PHP 7.0 compatible, on the site WordPress.org Forums:
    I am running WordPess 4.7 and I am testing php 7 with …

    3 years ago

  • Posted a reply to No results after 3.5.6, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Mikko! I updated and works fine!!!!!

    3 years ago

  • Posted a reply to No results after 3.5.6, on the site WordPress.org Forums:
    I am having same issues too. Also I have Relevanssi Premium and free version both…

    3 years ago