WordPress.org

Profiles

Joerg

Profile picture of Joerg
  • Member Since: December 16th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "widget numbering is messing up", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot Mickey!

    5 days ago

  • Posted a reply to "widget numbering is messing up", on the site WordPress Support Forums:
    When I place the "Widget Alias" widget and chose an existing widget from the drop…

    5 days ago

  • Posted a reply to "widget numbering is messing up", on the site WordPress Support Forums:
    Well if you are online and you have Skype then I can share and show…

    5 days ago

  • Posted a reply to "widget numbering is messing up", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mickey, to be honest I did not expect such a fast reaction. I just…

    5 days ago

  • Created a topic, widget numbering is messing up, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Doing it wrong! Missing `base_dir` option value. MUST call this method after `se", on the site WordPress Support Forums:
    @raamdev Today I ran again into the issue, here are the steps I have taken...…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Doing it wrong! Missing `base_dir` option value. MUST call this method after `se", on the site WordPress Support Forums:
    @raamdev Hi, well at least it looks like it is fixed with that version, alas…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Doing it wrong! Missing `base_dir` option value. MUST call this method after `se", on the site WordPress Support Forums:
    Well I only get these Missing base_dir option value. issues only when ZenCache is enabled.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Doing it wrong! Missing `base_dir` option value. MUST call this method after `se", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I'm still getting the error, this time it occurred while I was logged in…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Doing it wrong! Missing `base_dir` option value. MUST call this method after `se", on the site WordPress Support Forums:
    Well Version 150626 has been released after my posting, I updated to that version and…

    2 months ago

  • Created a topic, Doing it wrong! Missing `base_dir` option value. MUST call this method after `se, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Output, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Localization, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, No updates since over a year?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, all good things are worth waiting for, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Excellent Time Saver, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Essential, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Multisite - Multiple URLS?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Easy to use and install, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Export party from one Multisite to a new Multisite, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Unable to update plugins after upgrade to 4.2", on the site WordPress Support Forums:
    @Patricia BT thanks for the hint and direction to https://core.trac.wordpress.org/ticket/32135 the diff file shows that…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Path and where to place includes that are required?", on the site WordPress Support Forums:
    Excellent Shea! Many thanks that helps!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Path and where to place includes that are required?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Shea, thank you, I know where to store files, the riddle is if I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "4.2 upgrade: unable to update plugins", on the site WordPress Support Forums:
    Same here!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Unable to update plugins after upgrade to 4.2", on the site WordPress Support Forums:
    I do have this issue as well it also appears for my themes, so I…

    4 months ago

  • Created a topic, Path and where to place includes that are required?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Pushing check box (As a field type) data to MailChimp", on the site WordPress Support Forums:
    Can you explain it a bit more in detail please?

    5 months ago

  • Posted a reply to "time format defaults to 24", on the site WordPress Support Forums:
    Only ONE star? Please be fair and support the plugin and author with a rating…

    5 months ago

  • Created a topic, Most versatile free Events Plugin, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "NextGen Gallery problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hope the Plugin will be fixed to work again with nggalleries=<id> because it is easier…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks layout since today", on the site WordPress Support Forums:
    So far so good until now I could not reproduce the issue, at least it…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks layout since today", on the site WordPress Support Forums:
    Still the same issue ... currently the English site works but the German is broken…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks layout since today", on the site WordPress Support Forums:
    Both systems :) Mac & Win had shown the issue to me ... will try…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks layout since today", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, the issue is not occurring any time! And I experienced the issue on MS…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks layout since today", on the site WordPress Support Forums:
    Oh the bad Gate Way also appears at the admin pages of the plugin setup…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin breaks layout since today", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue since yesterday, I need to force a page reload several…

    6 months ago

  • Created a topic, the missing thing is finally here, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, easy and a time saver, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, The all in one for me!, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Feature Request search parameter ID:, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Perfect Simple Works, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "required fields are not proved", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    8 months ago

  • Posted a reply to "required fields are not proved", on the site WordPress Support Forums:
    Yes it is checked as mentioned on my initial post. Here is the test form:…

    8 months ago

  • Posted a reply to "required fields are not proved", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using Safari (OS X) - I just tested the form on Firefox (OS X)…

    8 months ago

  • Posted a reply to "required fields are not proved", on the site WordPress Support Forums:
    I used the "Formularfelder" option to define the definitions and type. The fields are "text"…

    8 months ago

  • Created a topic, required fields are not proved, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Wrong date/time formating in front end", on the site WordPress Support Forums:
    Well another place where I have English at the front end is: You can pay…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Wrong date/time formating in front end", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I'm using XILI language. All other sites and dates are displayed in the language…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Wrong date/time formating in front end", on the site WordPress Support Forums:
    Well it seems that I have the same issue... At the back end I see…

    8 months ago

  • Posted a reply to "the template output happens multiple times", on the site WordPress Support Forums:
    I'm testing the EME plugin, after deleting all participants the event page looks good -…

    8 months ago

Plugins

  • Weaver Show Posts

    User rating

  • Weaver Show Sliders

    User rating

  • NextGEN Gallery

    User rating

  • Responsive Lightbox by dFactory

  • Protect Your Admin

    User rating

  • xili re/un-attach media

    User rating

  • xili-tidy-tags

  • xili-dictionary

    User rating

  • xili-language

  • WP iSell Photo

  • Weaver Themes Shortcode Compatibility

    User rating

  • Network Shared Media

    User rating

  • WP-Piwik

    User rating

  • EWWW Image Optimizer

  • Events Made Easy Frontend Submit

  • Events Made Easy

    User rating

  • Rocket Galleries

  • PiwigoPress

  • Related Posts for WordPress

    User rating

  • Join My Multisite

    User rating

  • Contextual Related Posts

  • Login Security Solution

    User rating

  • Code Snippets

  • MultiSite Clone Duplicator

  • NextCellent Gallery - NextGEN Legacy

  • Weaver II to Weaver Xtreme

    User rating

  • Weaver Options Merge

  • Responsive Lightbox

  • PiwigoMedia

  • Easy Watermark

  • SF Author Url Control

    User rating

  • Media Manager Plus

  • Add Actions And Filters

    User rating

  • Page2cat: Category, Pages & Posts Shortcodes

  • Random Text

  • Limit Login Attempts