Profiles

  • Member Since: October 11th, 2006
  • Find me on:
  • Created a topic, Error 400: invalid_request, on the site WordPress.org Forums:
    Just a heads up the plugging no longer works with the …

  • Posted a reply to Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind the staging server, I have created a clean installation on my end only contact…

  • Posted a reply to Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    I have more than one site, it's the same thing on all of them The…

  • Posted a reply to Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    Did you eventually succeeded in tracking the issue?

  • Posted a reply to WPML Doesn’t appear as a option to translate, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Rafi, As far as I know it still there, just haven't had the time…

  • Posted a reply to WPML Doesn’t appear as a option to translate, on the site WordPress.org Forums:
    Yes they are all installed (Latest), don't know why the language doesn't appear As soon…

  • Posted a reply to WPML Doesn’t appear as a option to translate, on the site WordPress.org Forums:
    Hi The interface you screenshot it doesn't appear for me at all, there is no…

  • Created a topic, WPML Doesn’t appear as a option to translate, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to follow your instructions as they're list…

  • Posted a reply to Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    Here you go cf7 Submitted form arrives it arrived like this https://i.imgur.com/PndxXXE.png settings https://i.imgur.com/NHcOd7A.png

  • Posted a reply to Doesn’t mention it’s a paid product before installation, on the site WordPress.org Forums:
    The two posters above me are obviously invested in the product, so they have a…

  • Posted a reply to Is there a way to Disable LiteSpeed Cache for a specific user agent?, on the site WordPress.org Forums:
    There was a similar post in dealing with this issue https://wordpress.org/support/topic/exclude-user-agent-from-all-optimizations/ And that with and…

  • Created a topic, Is there a way to Disable LiteSpeed Cache for a specific user agent?, on the site WordPress.org Forums:
    is there a way to disable all LiteSpeed optimizations …

  • Posted a reply to Doesn’t mention it’s a paid product before installation, on the site WordPress.org Forums:
    There is no misunderstanding, the product is not fully functional and has a paid version,…

  • Created a topic, Doesn’t mention it’s a paid product before installation, on the site WordPress.org Forums:
    As of this writing, it's almost impossible to understa…

  • Created a topic, Simple and effective plug-in, on the site WordPress.org Forums:
    Well-deserved 5 Stars

  • Posted a reply to Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    Any news ?

  • Posted a reply to Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @haseeb0001 Thanks for your response, I'm using the Gmail API (G Suite) with PostSMTP…

  • Posted a reply to Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    Problem still exists even after the latest version v2.0.26 Any ideas what to do? or…

  • Created a topic, Contact Form 7 Emails doesn’t include authentications, on the site WordPress.org Forums:
    I noticed something strange with Post SMTP and Contact…

  • Posted a reply to Can’t seem to exclude images from lazy loading even though there above the fold, on the site WordPress.org Forums:
    Well I'm just gonna leave a solution for anybody who might be facing the same…

  • Posted a reply to Can’t seem to exclude images from lazy loading even though there above the fold, on the site WordPress.org Forums:
    I've purged the cash of the site, and cloud flare as well it does nothing…

  • Posted a reply to Can’t seem to exclude images from lazy loading even though there above the fold, on the site WordPress.org Forums:
    From what I have been able to gather, putting this in the functions.php file should…

  • Created a topic, Can’t seem to exclude images from lazy loading even though there above the fold, on the site WordPress.org Forums:
    I have tried to exclude images using all the available…

  • Posted a reply to Bug! chat state is always set to open by default no matter it settings, on the site WordPress.org Forums:
    The funny thing is even if you had that piece of code greeting_dialog_display='hide' It still…

  • Created a topic, Bug! chat state is always set to open by default no matter it settings, on the site WordPress.org Forums:
    this plug-in has a setting option on Facebook that set…

  • Created a topic, Has a free version that is actually useful!, on the site WordPress.org Forums:
    UpdraftPlus Found a balance between their free version…

  • Created a topic, Great addition to a great server!, on the site WordPress.org Forums:
    Combining them both together, gives a great speed boos…

  • Posted a reply to Is there wildcard on external links?, on the site WordPress.org Forums:
    That's great,,, that's what I wanted to know it's the equivalent of Regex https://site.com/.* Adding…

  • Created a topic, Is there wildcard on external links?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a wildcard when excluding external links, or …

  • Created a topic, Vastly superior to all other plug-ins including Yoast, on the site WordPress.org Forums:
    This is how an SEO plug-in should be built, great work!

  • Created a topic, Works better than the The one provided by Cloudflare, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe they should hire you as an advisor :)

  • Posted a reply to No refer still remains although URL is marked as excluded, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the comment,,, I also gave you five stars for the work you did…

  • Created a topic, No refer still remains although URL is marked as excluded, on the site WordPress.org Forums:
    No matter what Settings I put in the noreferrer still …

  • Created a topic, Work, so just remember that it’s fromThe installation point forward, on the site WordPress.org Forums:
    It will not change existing links on the website and r…

  • Posted a reply to Sender is different Than the one defined, on the site WordPress.org Forums:
    @shoestringwebs I found a way, at least for my end Change the SMTP Sending type…

  • Posted a reply to Sender is different Than the one defined, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yehudah I'll keep my fingers crossed for you,, and hope you'll have an awesome…

  • Posted a reply to Sender is different Than the one defined, on the site WordPress.org Forums:
    is there a place and the process where you define an email to send from?…

  • Posted a reply to Sender is different Than the one defined, on the site WordPress.org Forums:
    could be... For me it's every plugging that uses WordPress default send feature, sends it…

  • Created a topic, Sender is different Than the one defined, on the site WordPress.org Forums:
    I have a strange issue where when I send An email the …

  • Created a topic, excellent!! only plug-in that actually reCaptcha Contact Form 7 (click for more), on the site WordPress.org Forums:
    tested a few plug-ins, that list contact form 7 as int…