WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

xotihcan

Profile picture of xotihcan
  • Member Since: October 29th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, WMP 1.2.5 + Multisite, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Rechecking the posts", on the site WordPress Support Forums:
    Janis, Thank you for your answer. I also saw that there's an action on save_post…

    5 months ago

  • Posted a reply to "UAM not working after migrating database", on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to check that? How can I check if long queries are…

    5 months ago

  • Created a topic, Rechecking the posts, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Wiziapp Stopped Working", on the site WordPress Support Forums:
    It happenedd the same to me... The menu tab is missing. It happend after installing…

    6 months ago

  • Posted a reply to "UAM not working after migrating database", on the site WordPress Support Forums:
    None... I don't know why it happens and nobody answered.

    11 months ago

  • Posted a reply to "UAM not working after migrating database", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone ?

    11 months ago

  • Posted a reply to "database error", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem!! PHP Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not…

    11 months ago

  • Created a topic, PHP Fatal error: Call to a member function register_handler() on a non-object, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How can I flush just one page?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, UAM not working after migrating database, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multiple Polls", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Lester, I have the same problem! I tried the cookie & IP and IP…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Very High G+ comment region", on the site WordPress Support Forums:
    Did you do anything to solve this? I have the same problem

    2 years ago

  • Posted a reply to "XMLRPC not working", on the site WordPress Support Forums:
    The problem was mine! Close IT!

    2 years ago

  • Created a topic, XMLRPC not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Send SMTP on background, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, UAM not blocking subcategories, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Several URLs for the same Category, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WP-Polls incompatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it. On plugins/wpmp_switcher.php. Before: if (is_admin() || strtolower(substr($_SERVER['REQUEST_URI'], -9))=='/wp-admin') { After: if ((is_admin() ||…

    2 years ago

  • Created a topic, WP-Polls incompatibility, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago