WordPress.org

Profiles

xhuzen

  • Member Since: May 7th, 2013
  • @xhuzen on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to KC logo Appearing on Custom Post Type Featured Image, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Anthony, appreciated it!

    3 months ago

  • Posted a reply to KC logo Appearing on Custom Post Type Featured Image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Anthony, Thank you for your respond, work like charm! Really appreciated it! Is this…

    3 months ago

  • Created a topic, KC logo Appearing on Custom Post Type Featured Image, on the site WordPress.org Forums:
    I have a lot of articles on a custom post type and som…

    3 months ago

  • Posted a reply to Email going to Spam Folder, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for responding, i solved my issue by installing this pluginhttps://wordpress.org/plugins/wp-change-default-from-email/screenshots/

    3 months ago

  • Created a topic, Email going to Spam Folder, on the site WordPress.org Forums:
    When i try to use your plugin and send a sample inquir…

    3 months ago

  • Created a topic, Show search bar and search result on Page, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Facebook Messenger, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Create Custom Button, on the site WordPress Support Forums:
    You're actually right @micropat, my functions.php is not working right. Thank you a lot for…

    11 months ago

  • Posted a reply to Create Custom Button, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding, but when i tried to paste the code : <?php function addtoany_add_services(…

    12 months ago

  • Created a topic, Create Custom Button, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to flagging the site as spam, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding Jose, appreciated it! Do you suggest a way to solve this issue?…

    3 years ago

  • Created a topic, flagging the site as spam, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Getting only an "error" message, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Thanks for your prompt respond. I figured it out the source of the problem,…

    4 years ago

  • Posted a reply to locked user -> white webside with "error", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, having the same problem, only seeing a white page with "error" when they are…

    4 years ago

  • Created a topic, Getting only an "error" message, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How To add tab links, like xenforo?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago