WordPress.org

Profiles

wwwolf

Profile picture of wwwolf
  • Member Since: March 22nd, 2012
  • wwwolf.co.uk
  • @wwwolf on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Product Category Pages Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks folks - that worked! - I had same problem after updating to WP 4.5…

    3 days ago

  • Created a topic, Firewall - weird whitelisted URLs, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Not working "Never see this message again"", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem - it goes away OK for a while, but when…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Fails to update to 3.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    Weird - just tried on sites on another host and it's the other way around…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Fails to update to 3.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    It just worked! I updated from the Dashboard > Updates -- no idea if that…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Fails to update to 3.6.0", on the site WordPress Support Forums:
    me too - still getting "Update Failed: Plugin update failed" message on update. PHP version…

    1 month ago

  • Posted a reply to "v3.4.5 broken on some sites", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Kat, trying to update to latest to test, but now having the 'update failed'…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Great plugin - and a suggestion to make it even better", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone reading this later, obviously those are not the real shortcodes!!!!

    2 months ago

  • Posted a reply to "Great plugin - and a suggestion to make it even better", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's exactly it :) I am using it on a (5 day a week)…

    2 months ago

  • Created a topic, Great plugin - and a suggestion to make it even better, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Support for Visual Composer?", on the site WordPress Support Forums:
    Incidentally, same problem with Metro Visual Builder - presumably same or related issue?

    2 months ago

  • Posted a reply to "Support for Visual Composer?", on the site WordPress Support Forums:
    Good to hear your team are working with VC. Just updated both SEO and VC…

    2 months ago

  • Created a topic, v3.4.5 broken on some sites, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Blank page after updating to 1.6", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jayden - I realise I'm about to list plugins for the other site that…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Blank page after updating to 1.6", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jayden - I just installed 1.6.1 which, I'm guessing, is a fix for this...…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Blank page after updating to 1.6", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried this update on a second site, and it is doing the same…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Download backup link is missing wp address URL's sub folder in URL. gets 404 err", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue - thanks for the response - will subscribe to this thread to know…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Blank page after updating to 1.6", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, title of thread not strictly accurate, since the page does start loading, but stops…

    3 months ago

  • Created a topic, Blank page after updating to 1.6, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "The called constructor method for WP_Widget is deprecated since version 4.3.0", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not a php programmer, nor a plug-in developer, and I know this simple substitution…

    4 months ago

  • Posted a reply to "The called constructor method for WP_Widget is deprecated since version 4.3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Ouch! Off topic, but please tell me you'll be providing documentation on the class name…

    5 months ago

  • Posted a reply to "The called constructor method for WP_Widget is deprecated since version 4.3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Any news on this one? When I upgraded to WordPress 4.4 it generated a slew…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to upgrade to v3 on GoDaddy?", on the site WordPress Support Forums:
    Aha! When I deactivated it, suddenly it showed new version available and gave me a…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to upgrade to v3 on GoDaddy?", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, no sign of any notice at all, even on the MailChimp for WP main…

    5 months ago

  • Created a topic, How to upgrade to v3 on GoDaddy?, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Nice plugin but contains deprecated php", on the site WordPress Support Forums:
    Great - thanks Jayden :) Unfortunately, 4.3 has thrown up another one - again, apparently…

    8 months ago

  • Posted a reply to "After upgrade Posts not showing, only parameters.", on the site WordPress Support Forums:
    Just a note for others experiencing this and looking for help - the same thing…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Nice plugin but contains deprecated php", on the site WordPress Support Forums:
    Incidentally, I tried just swapping in the new command in all three places in pagesinwidgets.php,…

    9 months ago

  • Created a topic, Nice plugin but contains deprecated php, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Timeout between elements", on the site WordPress Support Forums:
    This didn't work for me either on the free version. If this could be fixed,…

    9 months ago

  • Created a topic, Excellent, with only minor grumbles, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Image Resize issue - deprecated code, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    I still can't work out what is resetting the WordPress section in the .htaccess file…

    9 months ago

  • Created a topic, Conflict between Mailgun and WordFence?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Include name as well as email in 'To'?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jason, but I think I've spent enough time on troubleshooting this - I'm confident…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Include name as well as email in 'To'?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, dtynan, and yes, I did a fair amount of research and have done all…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks Matt - looking good :) I've set up a couple of sites to…

    9 months ago

  • Created a topic, Include name as well as email in 'To'?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    OK, WordFence just answered my question by sending me an email telling me it will…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Matt! I'm in a shared hosting environment, so using option 2 - however, WordFence…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - yes I did wonder if Permalinks might be what's doing it. I know…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    I am still having this issue - two of my sites have, in the last…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing", on the site WordPress Support Forums:
    Weirdly, I just checked two other sites with that fix, and both show a 'date…

    10 months ago

  • Created a topic, Autoupdate - htaccess fix for LiteSpeed keeps disappearing, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Wordfence saves in incorrect .htaccess file", on the site WordPress Support Forums:
    Ah! That's a bit weird... surely it's when you're logged in and messing with it…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Wordfence saves in incorrect .htaccess file", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem - likewise install in subdirectory. I tried the deactivation with removal of all…

    12 months ago

  • Created a topic, Why can't all plug-ins be like this?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can't disable ads despite following instructions, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slider height wrong on mobile device", on the site WordPress Support Forums:
    After a lot of messing about and removing & replacing bits of CSS, have given…

    1 year ago

  • Created a topic, Slider height wrong on mobile device, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago