WordPress.org

Profiles

wvasko

Profile picture of wvasko
  • Member Since: January 28th, 2013
  • @wvasko on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "No search results after migration", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried some plugins but without success. However Relevanssi is showing results (finally). So now…

    4 months ago

  • Posted a reply to "No search results after migration", on the site WordPress Support Forums:
    No, I'm not using search plugin, but I will to try to resolve this issue.

    4 months ago

  • Posted a reply to "No search results after migration", on the site WordPress Support Forums:
    It was temporary, you can try now if you wish. Thanks

    4 months ago

  • Posted a reply to "No search results after migration", on the site WordPress Support Forums:
    sure, http://www.webohrid.com/ search term: јахја кемал If you see the tags, you can see that…

    4 months ago

  • Created a topic, No search results after migration, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "My website is down", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! Always copy the original code to some document on desktop before you make changes.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Complete scan taking too long", on the site WordPress Support Forums:
    Cache plugin disabled, all cache files deleted, full scan completed, 54 files in quarantine... I've…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Complete scan taking too long", on the site WordPress Support Forums:
    Just one site, I'm wondering the same. Here: wp-content/cache/db/000000/all has 4066 items and the folders…

    10 months ago

  • Created a topic, Complete scan taking too long, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Photon Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Keep Photon deactivated... now try to contact your host and tell them about broken links.

    10 months ago

  • Created a topic, slideshow galleries not working on tablet/mobile (android), on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "slideshow galleries not working on tablet/mobile (android)", on the site WordPress Support Forums:
    I've got this from my host: The issue is with the compatibility. The mobile or…

    10 months ago

  • Posted a reply to "No title on main slider and images in categories (Chrome only)", on the site WordPress Support Forums:
    I've contacted Google Chrome (reported this issue) as soon I've noticed it. There was no…

    11 months ago

  • Posted a reply to "slideshow galleries not working on tablet/mobile (android)", on the site WordPress Support Forums:
    Before loading some gallery I'm getting this: "This slideshow requires JavaScript." (this is on windows…

    11 months ago

  • Created a topic, slideshow galleries not working on tablet/mobile (android), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Publishing takes up to 5 minutes and even more, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "No title on main slider and images in categories (Chrome only)", on the site WordPress Support Forums:
    - WordPress updated to 4.3.1 - deactivated all plugins still the same

    11 months ago

  • Posted a reply to "No title on main slider and images in categories (Chrome only)", on the site WordPress Support Forums:
    meanwhile... two slight updates on chrome browser, and wordpress autoupdated to version 3.9.9 and its…

    11 months ago

  • Posted a reply to "No title on main slider and images in categories (Chrome only)", on the site WordPress Support Forums:
    Still nothing...

    12 months ago

  • Posted a reply to "Post did not publish when scheduled", on the site WordPress Support Forums:
    Sometimes its a missed schedule. I don't know when or why is doing it, but…

    12 months ago

  • Created a topic, No title on main slider and images in categories (Chrome only), on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "query limit reached every day (one week today) at same time?!?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, 22:20 only 1 visitor via mobile device and query limit again 22:30 the site…

    1 year ago

  • Posted a reply to "query limit reached every day (one week today) at same time?!?", on the site WordPress Support Forums:
    Here it is again, now the time is different. My site is down at 22:10…

    1 year ago

  • Posted a reply to "query limit reached every day (one week today) at same time?!?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much! Yes, I've asked them how is that possible to have query…

    1 year ago

  • Created a topic, query limit reached every day (one week today) at same time?!?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Facebook showing not related photo if I publish new post with archive photo, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "issues viewing only one category", on the site WordPress Support Forums:
    I only deactivated W3 total cache, and I find out that W3 total cache was…

    3 years ago

  • Posted a reply to "issues viewing only one category", on the site WordPress Support Forums:
    I'm testing with different templates. Everything is working fine while i'm logged in... There are…

    3 years ago

  • Created a topic, issues viewing only one category, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Media Gallery v 3.7.1 not working", on the site WordPress Support Forums:
    If you're using jetpack, yes. The slideshow will not appear. I had that issue too,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "add text or script under every post", on the site WordPress Support Forums:
    That functions.php is very spooky. Finally after many hours I've turned it back to normal.

    3 years ago

  • Posted a reply to "add text or script under every post", on the site WordPress Support Forums:
    found one code, putted in functions.php and when I press update there was some error…

    3 years ago

  • Created a topic, add text or script under every post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "scripts not working", on the site WordPress Support Forums:
    I've got an email right before the update... The script is unabled to see by…

    3 years ago

  • Posted a reply to "scripts not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks, I'll try with that update... Also, do you know how to add script…

    3 years ago

  • Posted a reply to "scripts not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, should I make backup, I've never updated the WordPress version...

    3 years ago

  • Posted a reply to "scripts not working", on the site WordPress Support Forums:
    In widget - blog sidebar. text one and also in html javascript adder

    3 years ago

  • Created a topic, scripts not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "getting "http://wp.me" on facebook when I publish the post", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I think that they are sorting it out, now It's ok, but with "extra"…

    3 years ago

  • Posted a reply to "getting "http://wp.me" on facebook when I publish the post", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing, we must share the posts manually!

    3 years ago

  • Created a topic, getting "http://wp.me" on facebook when I publish the post, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "The time is wrong", on the site WordPress Support Forums:
    UTC time wrong, also local time, UTC time is 2013-10-03 1:25:14 Local time is 2013-10-03…

    3 years ago

  • Posted a reply to "my blog name is duplicated in title!?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, in Yoast WP SEO, titles&metas, I've checked first box: "force rewrite titles"

    3 years ago

  • Posted a reply to "The time is wrong", on the site WordPress Support Forums:
    UTC time is 2013-10-02 13:30:14 Local time is 2013-10-02 15:30:14

    3 years ago

  • Posted a reply to "my blog name is duplicated in title!?", on the site WordPress Support Forums:
    no, I had that kind of problem with Yoast wp SEO plugin, my site name…

    3 years ago

  • Posted a reply to "The time is wrong", on the site WordPress Support Forums:
    I'm entering different time zones but the time remains 15:20 not 23:20,

    3 years ago

  • Posted a reply to "my blog name is duplicated in title!?", on the site WordPress Support Forums:
    Are you using Yoast WordPress SEO?

    3 years ago

  • Created a topic, The time is wrong, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Slow loading and not loading site while i'm logged in, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to put header left or right text?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago