WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 22nd, 2019
  • Find me on:
  • Posted a reply to Cannot add icons, on the site WordPress.org Forums:
    .

    3 months ago

  • Posted a reply to Cannot add icons, on the site WordPress.org Forums:
    That was never a prob for me. So the plug-in works fine. Note the version…

    3 months ago

  • Posted a reply to Button doesn’t showing, on the site WordPress.org Forums:
    Problem solved. Site is building ok and Sticky Buttons are showing and working with no…

    8 months ago

  • Posted a reply to Button doesn’t showing, on the site WordPress.org Forums:
    WOW! Thats awkward! All the tests I made around the planet did not show that....…

    9 months ago

  • Posted a reply to Button doesn’t showing, on the site WordPress.org Forums:
    NO, Z-index is not the point. I tested it. The menu button of the theme…

    9 months ago

  • Posted a reply to Button doesn’t showing, on the site WordPress.org Forums:
    The affected site is yidishmusic.com.br If you drop by let me know.

    9 months ago

  • Posted a reply to Button doesn’t showing, on the site WordPress.org Forums:
    So How was it solved?

    9 months ago

  • Posted a reply to Button doesn’t showing, on the site WordPress.org Forums:
    I could not identify any reason other then some theme interference with sticky Side or…

    9 months ago

  • Posted a reply to Button on mobile needs to be clicked twice, on the site WordPress.org Forums:
    I found that that has something to do with the theme you use. But Since…

    9 months ago

  • Posted a reply to Icons no longer appear, on the site WordPress.org Forums:
    Already did that. Tried also from other machines. That happens only on desktops. On mobiles…

    10 months ago

  • Posted a reply to Now playing plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I got the big picture but I am not sure yet about what…

    10 months ago

  • Posted a reply to Plugin update error, on the site WordPress.org Forums:
    Also WP update started to work OK.

    10 months ago

  • Posted a reply to Plugin update error, on the site WordPress.org Forums:
    Solved. Just added define('WP_TEMP_DIR', sys_get_temp_dir()); to wp-config.php. It turned to work immediately. Thanks for answering!

    10 months ago

  • Created a topic, Plugin update error, on the site WordPress.org Forums:
    I developed my site on my localhost (my machine). Inst…

    10 months ago

  • Posted a reply to Icons no longer appear, on the site WordPress.org Forums:
    It is interesting: when accessing the site web page, buttons show empty with their names…

    10 months ago

  • Created a topic, Now playing, on the site WordPress.org Forums:
    I am a beginner with WP and could not find yet any clu…

    10 months ago

  • Posted a reply to good, but broken, on the site WordPress.org Forums:
    At first installed I had the same prob. It simply vanished when I deactivated and…

    10 months ago

  • Created a topic, Works perfectly!, on the site WordPress.org Forums:
    Easy to set and configure, it will be an attractive it…

    10 months ago

  • Posted a reply to Address problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Thanks to your concern! I solved the prob changing the URL for another one…

    10 months ago

  • Created a topic, Address problem, on the site WordPress.org Forums:
    The server:port of my stream is radioym.no-ip.com:port…

    10 months ago

  • Posted a reply to Discord icon? And problem?, on the site WordPress.org Forums:
    .

    10 months ago

  • Posted a reply to 000webhost.com error for e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    Sure did. But I was able to work around and edit all mistaken mail addresses.…

    10 months ago

  • Posted a reply to mailto: does not work right, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Maeve! I don't have any mailer installed, I am just using email addresses filling…

    10 months ago

  • Posted a reply to Paypal plugin error, on the site WordPress.org Forums:
    Yes it does. I just found out that this will not be a real problem.…

    10 months ago

  • Posted a reply to 000webhost.com error for e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    That happened with the Paypal donation Plugin, Sticky Buttons plugin and even in a link…

    10 months ago

  • Created a topic, 000webhost.com error for e-mail, on the site WordPress.org Forums:
    Every time the server at 000webhost.com found any emai…

    10 months ago

  • Created a topic, mailto: does not work right, on the site WordPress.org Forums:
    When uploaded to the public host, the address placed i…

    10 months ago

  • Posted a reply to Paypal plugin error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the tip but got no solution. I did Deactivate and reactivate the plugin,…

    10 months ago

  • Posted a reply to Paypal plugin error, on the site WordPress.org Forums:
    By the way the site is yet not public.

    10 months ago

  • Created a topic, Paypal plugin error, on the site WordPress.org Forums:
    I built my site entirely in my machine under wp5.0.3. …

    10 months ago