WordPress.org

Profiles

wt85

Profile picture of wt85
  • Member Since: February 12th, 2013
  • @wt85 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Poput broken after update, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Contact Form disable email, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thx for the hint.

    3 years ago

  • Created a topic, Contact Form disable email, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Contact Form notification, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, nice plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Audio Playlist, on the site WordPress Support Forums:
    I did some further research to understand the playlist situation a bit better. I think…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack uses a lot of resources from the server, on the site WordPress Support Forums:
    I did some more testing with P3 and it seems the results stabilized to the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack uses a lot of resources from the server, on the site WordPress Support Forums:
    Jetpack takes up 73% load time of my site. Here are my P3 results: http://image-upload.de/image/BHMFFt/7e9df0cdfe.png…

    3 years ago

  • Posted a reply to Jetpack uses a lot of resources from the server, on the site WordPress Support Forums:
    That sounds alerting, I have to test this with my website.

    3 years ago

  • Created a topic, Audio Playlist, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Updated to v4.5.0 and all mu [su_button] codes are broken!, on the site WordPress Support Forums:
    there is a posting right next to this one, which exactly discusses this problem. surely,…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to link the carousel?, on the site WordPress Support Forums:
    why not look through existing posts before? see here. yes, functionality has been removed...

    3 years ago

  • Posted a reply to Issue with animation and fixed background images In Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    I found a solution, that works at least with my site. I just deleted body{-webkit-backface-visibility:hidden;}…

    3 years ago

  • Posted a reply to Link in Box Title?, on the site WordPress Support Forums:
    yeah why not, for example [su_box title="<a href="http://www.google.de">Link</a>"]Box content[/su_box]

    3 years ago

  • Posted a reply to After creating a gallery how can I go back and edit it?, on the site WordPress Support Forums:
    As with every shortcode, all the information is encoded in the shortcode itself and currently…

    3 years ago

  • Posted a reply to gn_ prefixes with Version 4.5.0, on the site WordPress Support Forums:
    Did you see the new prefix field on the settings page?

    3 years ago

  • Posted a reply to Latest update: do we have to change shortcodes on entire site?, on the site WordPress Support Forums:
    Go into settings menu and write "su_" into the field besides "shortcode prefix".

    3 years ago

  • Created a topic, good, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Workaround for custom links in galleries, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to incompatible with tablepress shortcode, on the site WordPress Support Forums:
    I also use TablePress and my table is not corrupted. But I also deactivated "Custom…

    3 years ago

  • Posted a reply to Tabs and embedded YouTube Video, on the site WordPress Support Forums:
    I never worked with jquery before. Could you tell me where to place that code?…

    3 years ago

  • Posted a reply to None of tags working after 4.4.6 update, on the site WordPress Support Forums:
    sorry, it should be "su_"

    3 years ago

  • Posted a reply to None of tags working after 4.4.6 update, on the site WordPress Support Forums:
    1. klick me 2. Compatibility code changed from "gn_" prefix to "sn_". I heard on…

    3 years ago

  • Posted a reply to Tabs and embedded YouTube Video, on the site WordPress Support Forums:
    The point is that Chrome loads the hidden tabs at the beginning including the YouTube…

    3 years ago

  • Posted a reply to Columns do not work with update, on the site WordPress Support Forums:
    Did you try to play around with the formatting of the shortcodes in the editor.…

    3 years ago

  • Created a topic, Tabs and embedded YouTube Video, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Issue with animation and fixed background images In Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    I also noticed issues with background in chrome. My background is displayed, but there are…

    3 years ago

  • Posted a reply to Images again, on the site WordPress Support Forums:
    Here you can see your plugin in action.

    3 years ago

  • Posted a reply to Images again, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, Warnings with mkdir and chmod, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to control spacings between elements, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Custom links in galleries, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, good, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Tooltips and pictures, on the site WordPress Support Forums:
    I noticed that this is not directly a misbehaviour of the plugin since it is…

    3 years ago

  • Posted a reply to Button Size, on the site WordPress Support Forums:
    I don't see appropriate options in the button shortcode but I can think about two…

    3 years ago

  • Posted a reply to paragraphs within accordion do not keep style, on the site WordPress Support Forums:
    Can you post the shortcode you are using?

    3 years ago

  • Posted a reply to change image size, on the site WordPress Support Forums:
    see Vladimir's reply

    3 years ago

  • Posted a reply to Shortcode Lightbox - Change Style Button, on the site WordPress Support Forums:
    Where exactly is the problem? The lightbox shortcode only wraps the button shortcode. So you…

    3 years ago

  • Posted a reply to Images again, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for your reply. I set up the page again. If you hover over…

    3 years ago

  • Created a topic, Images again, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Custom formatting, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Tooltips and pictures, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I wanted to ask whether this is on your list of future fixes.

    3 years ago

  • Posted a reply to Image in slider are blurred, on the site WordPress Support Forums:
    The pictures are 200x200 but the slider is bigger than that, so the images are…

    3 years ago

  • Created a topic, Tooltips and pictures, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Target="no" for Slider is not working, on the site WordPress Support Forums:
    target option means whether the link is opened in a new tab or not. if…

    3 years ago

  • Posted a reply to Your current theme does not use wp_footer tag., on the site WordPress Support Forums:
    It just reappeared after klicking on the update button of one of my sites. But…

    3 years ago

  • Created a topic, Warning on Settings page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Broken lightbox link, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Your current theme does not use wp_footer tag., on the site WordPress Support Forums:
    Same here. I updated just few minutes ago, so v4.1.4 is the only version installed…

    3 years ago

  • Posted a reply to Moving Icons, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the lightning fast answer. ;) Ok, I see. I could fix this by…

    3 years ago

Plugins