WordPress.org

Profiles

WPyogi

Profile picture of WPyogi
  • Member Since: April 4th, 2012
  • @wpyogi on Slack
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Only the menus are showing on my dashboard - no content", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, just checked and your site is running WP 3.3.2 - which is VERY outdated…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Only the menus are showing on my dashboard - no content", on the site WordPress Support Forums:
    renaming your active theme: wp-content themes duotive-fortune.HOLD Make sure that you do have a copy…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "pdf download with firefox", on the site WordPress Support Forums:
    The PDF opens in a new window in Firefox for me.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal error updating to 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't really matter - changing the name just deactivates them all - in case one…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Twenty-Fifteen- Pages Not Showing Up", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried clearing your SuperCache plugin? Also try resetting your permalinks - go to…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal error updating to 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Did you try renaming the plugins folder?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Only the menus are showing on my dashboard - no content", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like that theme is still active on your site? Have you renamed it per…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal error updating to 4.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    See: https://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Increasing_memory_allocated_to_PHP You may need to ask GD to help you with doing the above.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "theme motif", on the site WordPress Support Forums:
    I see you just did - thanks! Moved to: https://wordpress.org/support/topic/testimonials-in-org?replies=1

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "theme motif", on the site WordPress Support Forums:
    Hi - could you post this to a NEW thread in the forum for Motif…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Page Update", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried clearing your SuperCache plugin?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Themes compatible with IE and Chrome?", on the site WordPress Support Forums:
    For WordPress.COM support, you'll need to ask here: https://en.forums.wordpress.com/ These forums here are for the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Can I Make Posts Page Specific?", on the site WordPress Support Forums:
    By default, posts don't display on (static) pages - http://www.wpbeginner.com/beginners-guide/what-is-the-difference-between-posts-vs-pages-in-wordpress/ You can use a plugin…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Unable to load child theme (fails to recognize parent?)", on the site WordPress Support Forums:
    You're welcome :)!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Many Images on web and media library don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have any kind of caching on your site or using a CDN? Try…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Twentyfourteen - Simple Custom CSS Worked on WAMP...But not on site", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like you may have invalid CSS - https://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fvital-nutrients.com%2F&profile=css3&usermedium=all&warning=1&vextwarning=&lang=en Can't look at a pastebin without…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "No idea where to start - Parse error: syntax error, unexpected '.'", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, wasn't finished - wp-content themes protopress - DELETE THIS FOLDER

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "No idea where to start - Parse error: syntax error, unexpected '.'", on the site WordPress Support Forums:
    You'll need to remove that theme manually - by using FTP or Cpanel to access…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Many Images on web and media library don't appear", on the site WordPress Support Forums:
    How about a link to the site?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Unable to load child theme (fails to recognize parent?)", on the site WordPress Support Forums:
    Seems strange why Windows actually asked me to capitalize the theme name That does seem…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Unable to load child theme (fails to recognize parent?)", on the site WordPress Support Forums:
    Try uncapitalizing the theme name here: Template: Bouquet

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Can not see text or tool bar in Classic Editor", on the site WordPress Support Forums:
    Did you see the troubleshooting thread at the top of this forum: https://wordpress.org/support/topic/read-this-first-%E2%80%93-wordpress-42-master-list?replies=5 Short version…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Embedded porn link showing up in all posts", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, your site has been hacked - these will be helpful in getting that cleaned…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Weird link appearing under header!", on the site WordPress Support Forums:
    You need to go through all of the resources listed above - simply finding the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Moesia Theme - Hide "Proudly Powered by..."", on the site WordPress Support Forums:
    That's a different question - I'd suggest posting a new thread on the forum for…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Installed Plugin does not appear in Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    @enokgwapo - sounds like your site is hosted on WordPress.COM? If so, plugins aren't available…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "visual editor wordpress not working", on the site WordPress Support Forums:
    The same errors? CAn you post a link to your site with all plugins off…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "500 Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    I'd suggest asking your hosting company - see if something is going on with the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Forum not accepting password I've used for years", on the site WordPress Support Forums:
    That looks like a custom theme ? And not coded in a typical way -…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in line 31", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ricardo - that file has all your site security info in it! Fortunately, it…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Forum not accepting password I've used for years", on the site WordPress Support Forums:
    This forum? But you logged in here. Or are you asking about your own WP…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Newbie needs help: Missing Post/ no title on post", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like the theme is coded that way - is that a custom theme? I…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Events", on the site WordPress Support Forums:
    The theme developer would be the one to ask about any theme issues as commercial…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Subscribe/Unsubscribe by Category", on the site WordPress Support Forums:
    This would be a question for JetPack -- https://wordpress.org/support/plugin/jetpack#postform

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "How to use form to send emails", on the site WordPress Support Forums:
    It used to work. I tried installing Postman smtp, but that would not work either.…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Not valid username. Can't access Admin Panel.", on the site WordPress Support Forums:
    YAY! You're welcome.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Synced me to someone elses website", on the site WordPress Support Forums:
    You should be able to reinstall it, yes.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Can't access my admin page after automatic 4.1.2 upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Is there an alternative fix? Yes, VERY likely that your site is fixable by deactivating…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Synced me to someone elses website", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, yes, that's what I understood before - that you changed the URL settings under…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Synced me to someone elses website", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, so just to be sure we're talking about the same thing, is this you?…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Synced to someone elses domain", on the site WordPress Support Forums:
    Let's continue in your existing thread - https://wordpress.org/support/topic/synced-me-to-someone-elses-website?replies=6

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Link wordpress to existing godaddy site", on the site WordPress Support Forums:
    You can't "add" a WordPress.COM site to a GoDaddy site - you CAN link to…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Problem with 4.2 wordpress update", on the site WordPress Support Forums:
    @budshelmetmirrors - could you start a new thread here please: https://wordpress.org/support/forum/how-to-and-troubleshooting#postform This one is already…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Permalink Settings issues?", on the site WordPress Support Forums:
    This is a JetPack issue (you're not the only one) - so can you repost…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Something has gotten mixed up Error", on the site WordPress Support Forums:
    @Chris - I just unsubscribed you via your first post in this thread.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Cannot access my wpadmin", on the site WordPress Support Forums:
    What's the site URL?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Synced me to someone elses website", on the site WordPress Support Forums:
    On Bluehost, you can use Cpanel - login to your account and find your WordPress…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Bold, Italics Doesn't Work & No Content In Visual Mode", on the site WordPress Support Forums:
    Since that's a commercial theme, you'll probably need to ask the developer about this: http://themeforest.net/item/goodnews-responsive-wordpress-newsmagazine/1150692…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Synced me to someone elses website", on the site WordPress Support Forums:
    When I changed the domain from notesbynatalia.com to miamibynatalia.com on my dashboard, it worked fine…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "fix broken link in footer? No links in footer php?", on the site WordPress Support Forums:
    Cool - glad you found it :)!

    4 weeks ago