WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

wpvalet

Profile picture of wpvalet
  • Member Since: August 8th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Installation wordpress on ubuntu server 12.04 lts", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, Seems like there is some issue with the installation. Have you actually installed…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Connection Problems Resulting In "Failed to open page"", on the site WordPress Support Forums:
    I did a test for your site here : http://gtmetrix.com/reports/thehollywoodsigh.com/3y4ZHg75 It has a Page load…

    1 month ago

  • Posted a reply to "localhost wont works but http://127.0.0.1/ works fine!", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to hear it works :) YW Cheers !

    1 month ago

  • Posted a reply to "Connection Problems Resulting In "Failed to open page"", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, Did you check with your host for any connection related issues or anything…

    1 month ago

  • Posted a reply to "image upload error 4.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, Aw snap - Are you using Google Chrome ? That is what shows…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Slow loading almost 20seconds", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, Just check with the default WordPress theme to see if the site works…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Migrating WordPress from sandbox server, to replace active WordPress website", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Dan, Try following this http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

    1 month ago

  • Posted a reply to "localhost wont works but http://127.0.0.1/ works fine!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It seems like an issue with your hosts file. You can try visiting http://stackoverflow.com/questions/20345132/127-0-0-1-is-working-but-localhost-not-working…

    1 month ago

  • Posted a reply to "After hacking: Theme messed up", on the site WordPress Support Forums:
    That'd be a smart choice. Glad to help :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "After hacking: Theme messed up", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Astrid, There is nothing much which could be done remotely however you could try…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Bottom panel widget", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, This one is resolved here : https://wordpress.org/support/topic/have-the-bottom-widget-area-open-by-default?replies=8 I hope that helps.

    2 months ago

  • Posted a reply to "Pages not being displayed from navigation bar", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mike, Perhaps your permalinks needs to be refreshed. http://tech.shawnlelle.com/resetting-wordpress-permalinks/ should help do that. Cheers

    2 months ago

  • Posted a reply to "After hacking: Theme messed up", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Astrid, The message you are getting generally occurs when you have downloaded the theme…

    2 months ago

  • Posted a reply to "database error when importing", on the site WordPress Support Forums:
    You should get in touch with their support in that case. They should help you…

    2 months ago

  • Posted a reply to "database error when importing", on the site WordPress Support Forums:
    https://www.siteground.com/tutorials/phpmyadmin/phpmyadmin_create_database.htm should help

    2 months ago

  • Posted a reply to "database error when importing", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, it might be possible that the database you are using on the new host…

    2 months ago

  • Posted a reply to "My website is blank and so is my login screen to wordpress admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, did you manage to sort this out ?

    2 months ago

  • Posted a reply to "dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Haseeb, The script is timing out as max_execution_time is set to 30 seconds. So,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "database error when importing", on the site WordPress Support Forums:
    Try this : Create a new fresh database and then import the old db to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Assigning a post to a menu item", on the site WordPress Support Forums:
    Hello wesfornes, Thanks for posting here. Adding a post to a menu item is easier…

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to remove Networkadmin?", on the site WordPress Support Forums:
    Great, good to hear that :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "How Do I Set Up Subdomains?", on the site WordPress Support Forums:
    IMO you should be able to create a subdomain support.iontocentre.com (in your hosting account where…

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to remove Networkadmin?", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, This helped me once : http://kx.cloudingenium.com/technologies/wordpress/how-to-delete-default-admin-user-in-multisite/

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Warning", on the site WordPress Support Forums:
    Try downloading a fresh copy of WordPress files and then replace the current update.php C:\wamp\www\wordpress\wp-includes\update.php…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Messed up editing area", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, Do you have WP_DEBUG set to 'true' in wp-config.php ? If yes, try…

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there Suhas, Thanks for your post. First of all, Multisite related questions should be…

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org.", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to help @ gipsiking @roland_za your link does not work. Seems like you did…

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org.", on the site WordPress Support Forums:
    yeah, that should update it. Sometimes an auto update causes problems in that case replacing…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Can't get logo centered", on the site WordPress Support Forums:
    Try defining width on header-content

    2 months ago

  • Posted a reply to "Can't get logo centered", on the site WordPress Support Forums:
    Please post a link to your website so that we can have a look and…

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org.", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, When you download the new version, unzip it on your computer and navigate to…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded photo does not show on the media library", on the site WordPress Support Forums:
    http://codex.wordpress.org/Using_the_Support_Forums jobs.wordpress.net is the right place for a support request like this

    2 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded photo does not show on the media library", on the site WordPress Support Forums:
    If that is not working, I'd recommend comparing permissions of your and your designer's username.…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded photo does not show on the media library", on the site WordPress Support Forums:
    Just add another admin user and login with that to check. Also ask your designer…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded photo does not show on the media library", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps your username has got some permissions issue ? Are you using any role editor…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Reload the purchased theme to start over", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there, You will find your current theme on your server in /wp-content/themes/THEMEFOLDER If you…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Is WordPress a good option for an ebook?", on the site WordPress Support Forums:
    hello there, This post here : http://wptavern.com/how-to-self-publish-a-book-with-wordpress should help you with what you are trying…

    2 months ago

  • Posted a reply to "total showing blank page and i not able to access wordpress dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    That should be the last resort and you should ideally try to follow the steps…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded photo does not show on the media library", on the site WordPress Support Forums:
    If its working for your web designer then it should not be related to WordPress…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded photo does not show on the media library", on the site WordPress Support Forums:
    Well, then you should try and use a different browser to see if that works…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Disable multisite", on the site WordPress Support Forums:
    Here are the instructions for uninstalling multi-site on WordPress 3.0+: Remove the constants from the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "total showing blank page and i not able to access wordpress dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Its a method of finding out the root cause of an issue on your WordPress…

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete cache is not working", on the site WordPress Support Forums:
    Glad to help :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "total showing blank page and i not able to access wordpress dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, can you turn on debugging and let us know ? http://codex.wordpress.org/WP_DEBUG

    2 months ago

  • Posted a reply to "delete cache is not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, As you have tried to delete the offline cache on your computer, its…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Uploaded photo does not show on the media library", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, You can try the below methods to try and troubleshoot this : deactivate…

    2 months ago

  • Posted a reply to "total showing blank page and i not able to access wordpress dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, http://codex.wordpress.org/Common_WordPress_Errors#The_White_Screen_of_Death should help you fix the white screen error. Please let us know…

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress could not establish a secure connection to WordPress.org.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, Login to FTP Navigate to wp-includes directory and replace wp-includes/update.php after downloading a…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Cant Edit my Purchased Theme anymore?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello there, Can you try and manually access the WordPress login page by visiting www.yoursite.com/wp-admin…

    2 months ago

  • Posted a reply to "WordPress Isn't Installing?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello RhysPrice2014, How are you trying to install WordPress ? Using an auto installer or…

    2 months ago