WordPress.org

Profiles

wpnewbie69

Profile picture of wpnewbie69
  • Member Since: December 23rd, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "'Size' and 'Description' tabs are not clickable", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I just sent you an email with the credentials.

    2 weeks ago

  • Created a topic, 'Size' and 'Description' tabs are not clickable, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Rebuilding cache does not show products", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I sent you an email.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Rebuilding cache does not show products", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I'm not sure what you mean by 'high error reporting.' I upgraded to 3.8.6.6…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Rebuilding cache does not show products", on the site WordPress Support Forums:
    When I click 'rebuild cache' from the Spreadplugin settings screen, I get this console error:…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Rebuilding cache does not show products", on the site WordPress Support Forums:
    The site is hosted with DreamHost. It's strange because I tested another SpreadShirt site and…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Rebuilding cache does not show products", on the site WordPress Support Forums:
    I checked my settings again and everything seems to be in order. I also removed…

    3 months ago

  • Created a topic, Rebuilding cache does not show products, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Product images don't show, but everything else is okay", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Disabling lazyload did the trick.

    3 months ago

  • Created a topic, Product images don't show, but everything else is okay, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "CSS class for link dialog", on the site WordPress Support Forums:
    In the settings for TinyMCE config, I entered the following: Option name: link_class Value: tinymce.init({plugins:…

    4 months ago

  • Created a topic, Leverage Browser Cache, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Site showing old images after redesign", on the site WordPress Support Forums:
    Is there an alternative to renaming all of the images? If I just waited, would…

    5 months ago

  • Created a topic, Site showing old images after redesign, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, No email addresses being accepted! "Email address seems invalid", on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Custom post types don't show up", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind. Ended up downloading 0.4.7 from here: https://wordpress.org/plugins/archives-calendar-widget/download/ Works fine again.

    8 months ago

  • Created a topic, Custom post types don't show up, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Make membership free for the month of December?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Finally, a simple maintenance plugin that looks nice too with minimal setup!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Media uploads not working after transfer", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I CHMODed the 2014 and 10 folders to 777 as well and now the…

    9 months ago

  • Created a topic, Media uploads not working after transfer, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Pro: Ways to offer members free periods?", on the site WordPress Support Forums:
    I looked at the coupon code section but still am not exactly sure how to…

    10 months ago

  • Created a topic, Pro: Ways to offer members free periods?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Getting an error on activation, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Tons of bogus accounts with Stripe pro form!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Bought Pro. Once a member pays, he doesn't get redirected to the reg page, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "New members not being redirected to username/password registration page", on the site WordPress Support Forums:
    Can you link me to the feature that allows payment and registration on the same…

    10 months ago

  • Posted a reply to "New members not being redirected to username/password registration page", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have any logging plugins that you would recommend?

    10 months ago

  • Posted a reply to "New members not being redirected to username/password registration page", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, and most members register fine. It's just a select few that do not get…

    10 months ago

  • Created a topic, New members not being redirected to username/password registration page, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Needs to be responsive!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Showing a hidden div once the user has voted?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Mobile users are not being redirected to the registration page after payment, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Pre-sale question: Are these things possible with AdRotate?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom post types still don't show up", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect. Got the new update and it's working fine now!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom post types still don't show up", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Mind sharing? :)

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom post types still don't show up", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that is where I inputted "post, podcasts".

    1 year ago

  • Posted a reply to "[S2Members] Pagination not working in Homepage", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed on your website that you got this issue fixed. How did you do…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom post types still don't show up, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom post type posts don't show in archive widget", on the site WordPress Support Forums:
    I mean the 404 WordPress template, not the 404 that shows up in the browser.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom post type posts don't show in archive widget", on the site WordPress Support Forums:
    I added that (also changed 'videos' to 'podcasts') and now, in the dropdown, the days/months…

    1 year ago

  • Created a topic, Custom post type posts don't show in archive widget, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Any way to include custom post types?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Any way to target hashtags?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack ] Jetpack's “Infinite Scroll” feature not loading new posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, How can I insert a slug instead of an ID in this code?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Simple Social buttons disappeared from posts", on the site WordPress Support Forums:
    Same is happening here. Nothing is showing up in the html either.

    1 year ago

  • Created a topic, Change this "if parent category is..." function to accept post slugs?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How can I add a conditional to show a default image when a post has no featured?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, never mind I figured that out too. It should be if ( $prevthumbnail )…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How can I add a conditional to show a default image when a post has no featured?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I figured out that I can concatenate it like this: echo '<img src="'.get_stylesheet_directory_uri().'/images/isa.jpg" alt="ISA"…

    1 year ago