WordPress.org

Profiles

wp_dev5

  • Member Since: September 2nd, 2013
  • @wp_dev5 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress.org Forums:
    It works perfectly with Cloudflare flexible SSL.

    3 months ago

  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress.org Forums:
    Simple plugin to change the db prefix. It works well.

    6 months ago

  • Created a topic, Very useful, on the site WordPress.org Forums:
    Works as expected. Thank you.

    6 months ago

  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Error on Previewing Post/Logging Out etc, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here. Paulodamian is right. If you activate: "Don’t cache pages with GET parameters.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Do not switch admin language when changing language on frontend, on the site WordPress Support Forums:
    I have a similar problem. Sometimes, if I use English in wp-admin panel, then I'm…

    2 years ago

  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works as expected, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to qTranslate and WordPress 3.9., on the site WordPress Support Forums:
    @Lakilevi I'm having the same problem. The visual editor is not working. I get this…

    3 years ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Good, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Useful, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Very useful, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Good, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Very Useful, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Apache modules not found on Lite Speed server, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here.

    4 years ago

Plugins