WordPress.org

Profiles

WordWeaver777

  • Member Since: January 4th, 2011
  • Guam
  • www.endtimeprophecy.net
  • @wordweaver777 on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

Christian writer and online evangelist

Interests

Tropical fish, Macintosh computers, website design, Bible study, Bible teaching, Facebook

  • Posted a reply to [Error] => (#32) Page request limited reached ) Ar, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again, I just wanted to provide an update to my previous message. Apparently, the…

    4 months ago

  • Posted a reply to [Error] => (#32) Page request limited reached ) Ar, on the site WordPress.org Forums:
    I am getting the same exact error message as of today. However, the error only…

    4 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Appearing in Visual Pane. Only After Publishing Post., on the site WordPress.org Forums:
    Oh gosh . . . Jeremy, you know as long as I have been using…

    9 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Appearing in Visual Pane. Only After Publishing Post., on the site WordPress.org Forums:
    Jeremy, you said: Maybe I am somehow different, but I would think that every blog…

    9 months ago

  • Posted a reply to How Does Your Plugin Treat AMP Compliance?, on the site WordPress.org Forums:
    Well, it's been almost six days, and still no response to my initial inquiry. :(…

    9 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Appearing in Visual Pane. Only After Publishing Post., on the site WordPress.org Forums:
    Jeremy, I wanted to add a few more comments to what I just stated above.…

    9 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Appearing in Visual Pane. Only After Publishing Post., on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Jeremy for that additional information. To be honest, with your last response in…

    9 months ago

  • Created a topic, Custom CSS Not Appearing in Visual Pane. Only After Publishing Post., on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Over the past five days, I was holding an exch…

    9 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Working on Self-Installed Blog, on the site WordPress.org Forums:
    BTW, Jeremy, in addition to what I stated in my last post, I am the…

    9 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Working on Self-Installed Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again Jeremy, I apologize if my previous comments were not clear to you. To…

    9 months ago

  • Created a topic, Automattic, Thank You for readme.md File, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Automattic, I just wanted to take a minute to t…

    9 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Working on Self-Installed Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again Jeremy, I thought that maybe if I placed that same custom CSS code…

    9 months ago

  • Posted a reply to Custom CSS Not Working on Self-Installed Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Jeremy, Well, I just posted another test message on my blog, and in the…

    9 months ago

  • Created a topic, Custom CSS Not Working on Self-Installed Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I just learned about the custom CSS that is ava…

    9 months ago

  • Created a topic, How Does Your Plugin Treat AMP Compliance?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have been using the free version of your plug…

    9 months ago

  • Posted a reply to Switched My Main Site to SSL today and Images No Longer Appearing in My WP Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again Ross. Thanks for your response. It must be around lunch time where you…

    9 months ago

  • Posted a reply to Switched My Main Site to SSL today and Images No Longer Appearing in My WP Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Oh gosh! Oh gosh! Ross . . . I fixed it! A short bit ago,…

    10 months ago

  • Posted a reply to Switched My Main Site to SSL today and Images No Longer Appearing in My WP Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Ross, Thank you for your response. I apologize for my delay in getting back…

    10 months ago

  • Posted a reply to Switched My Main Site to SSL today and Images No Longer Appearing in My WP Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again, Just a quick update to my previous comments. I have done a few…

    10 months ago

  • Created a topic, Switched My Main Site to SSL today and Images No Longer Appearing in My WP Blog, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Ross and company, I am hoping you can help me. …

    10 months ago

  • Created a topic, Very Useful and Practical Plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    I have been using this plugin for quite some time now …

    10 months ago

  • Created a topic, Are Wptouch and This Amp Plugin Compatible?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I just installed this Amp plugin a few minutes …

    10 months ago

  • Posted a reply to wordpressVersion 4.7.1, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it is. I just learned about this plugin a few minutes ago, installed it…

    10 months ago

  • Posted a reply to It doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Federcolombo, I don't know if this will help you or not, but just now, I…

    10 months ago

  • Created a topic, How to Disable Tags Suggestions on New Post Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I suspect that your plugin does not do what I w…

    11 months ago