WordPress.org

Profiles

WordPressDev786

Profile picture of WordPressDev786
  • Member Since: September 8th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, Nothing appears at table shipping tab, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, variation attribute does not accept a value with dot, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom menu location not showing properly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks . It works.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom menu location not showing properly", on the site WordPress Support Forums:
    If you inspect HTML you will see <div class="language-menu"> at the top left of page.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom menu location not showing properly", on the site WordPress Support Forums:
    it shows when screen is smaller than 1008px

    1 year ago

  • Created a topic, Custom menu location not showing properly, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can I add images to existing products?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bulk Add Featured Image", on the site WordPress Support Forums:
    How?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Edit Campaign from Profile Page not wrking", on the site WordPress Support Forums:
    It is a custom theme.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Edit Campaign from Profile Page not wrking", on the site WordPress Support Forums:
    Yes , it occurs for users with admin access as well on the Profile page.…

    2 years ago

  • Created a topic, Edit Campaign from Profile Page not wrking, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Static amounts", on the site WordPress Support Forums:
    I added 5 and 10 manually in submit campaign php file and gave users option…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Fatal Error on Latest Install", on the site WordPress Support Forums:
    How did you uninstall slideshow-jquery-image-gallery. I have same issue. It is because wp_enqueue_media() is not…

    2 years ago

  • Woocommerce Custom Tabs