WordPress.org

Profiles

Wootie

Profile picture of Wootie
  • Member Since: May 16th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    Jason - I set the VFB settings to use the user-supplied address as the reply-to…

    15 hours ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    If you want to test some mail servers/domains for SPF compliance and such, try pleasureriders.net…

    20 hours ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    Tried to send contact form to your email addresses, and to one additional of my…

    20 hours ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    Understood. But you can add me in to the to: or cc: field and re-send.…

    20 hours ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    Which other 'contact form thing' did you also see this issue with? Contact Form 7?…

    20 hours ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    You didn't answer the first time I asked... If you're using the wrong SMTP server…

    23 hours ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    That contradicts what you wrote here: What I'm getting at is that the actual email…

    23 hours ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    Also, in the interest of testing I installed a different contact form thing, and found…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    Verified that DH automatically does DKIM for you, and added valid SPF records. Let them…

    1 day ago

  • Posted a reply to "Setting user-provided email as From/Reply-To...", on the site WordPress Support Forums:
    All my domains are registered normally (with GoDaddy, FWIW). Before I moved all these domains,…

    2 days ago

  • Created a topic, Setting user-provided email as From/Reply-To..., on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Center logo and menu?, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Posted a reply to "Forces mobile device menu to appear...", on the site WordPress Support Forums:
    Strangeness...I've put this plugin on a couple more sites since then without issue, and just…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Home page slider not working on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I think this may be a wonkiness with our internet connection here today. Tried…

    6 days ago

  • Posted a reply to "Home page slider not working on Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    So...addendum: For giggles I tried switching it to a Flex Slider (was a Carousel Slider)…

    6 days ago

  • Created a topic, Home page slider not working on Chrome, on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Posted a reply to "Top menu showing in mobile...", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome - thanks!

    6 days ago

  • Posted a reply to "Top menu showing in mobile...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for that - it does indeed remove the topbar menu for mobile devices... ...it…

    6 days ago

  • Created a topic, Top menu showing in mobile..., on the site WordPress Support Forums

    6 days ago

  • Created a topic, No worky with feed from phpBB?, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Dynamic file selection?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Where is this lightbox coming from?", on the site WordPress Support Forums:
    I suspected the same, and posted that question to the theme developer - and it…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Lightbox?", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect - thanks!

    4 weeks ago

  • Created a topic, Lightbox?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Created a topic, Where is this lightbox coming from?, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Forces mobile device menu to appear...", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like that works...could you try to make sure you fix that permanently in the…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Can the main body transparency be adjusted?", on the site WordPress Support Forums:
    http://pleasureriders.net/photos-video/ The only browser I've seen it in is the original, now no longer developed…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Forces mobile device menu to appear...", on the site WordPress Support Forums:
    Here's one on a site that's in production, to which the plugin was just added:…

    1 month ago

  • Created a topic, Forces mobile device menu to appear..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Complete backup not working...", on the site WordPress Support Forums:
    Well, I went and deleted out some stuff that we probably didn't need anymore, and…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Complete backup not working...", on the site WordPress Support Forums:
    ...went back in just now. It's been running for a day. Cancelled the job.

    1 month ago

  • Created a topic, How to change background...and other doc, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Would like working answer for centering the slideshow, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Menu not showing...and stuff", on the site WordPress Support Forums:
    resolved

    1 month ago

  • Posted a reply to "Menu not showing...and stuff", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tomas...I am confused as to how the Appearance > Header bit actually targets that…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Complete backup not working...", on the site WordPress Support Forums:
    WP is 4.1.1. PHP is 5.4.34 The plugin was one version back - just updated…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Menu not showing...and stuff", on the site WordPress Support Forums:
    ...well, I found that switching the template for my "home" page from Landing Page (which…

    1 month ago

  • Created a topic, Menu not showing...and stuff, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Complete backup not working..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Need replacement for Woocommerce with some requirements..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Strange...images don't render right on one page...", on the site WordPress Support Forums:
    You can use the theme columns for that, not sure why it wouldn't work... I…

    1 month ago

  • Created a topic, Change colors?, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Strange...images don't render right on one page...", on the site WordPress Support Forums:
    Well, the reason I wanted to use a table was because I need a neat…

    1 month ago

  • Created a topic, Strange...images don't render right on one page..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can the main body transparency be adjusted?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, well I found bits in the style.css that seem to take care of that...…

    1 month ago

  • Created a topic, Can the main body transparency be adjusted?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Map covers event location fields in Admin", on the site WordPress Support Forums:
    I've seen it too...but you can just grab the map and move it around...which doesn't…

    2 months ago

  • Posted a reply to ""Continue Reading" link doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    ...and just now when I added another event, instead of the "Continue Reading" link going…

    2 months ago

  • Created a topic, Widget number of days to show is wonky, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, "Continue Reading" link doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago