WordPress.org

Profiles

wlpdrpat

Profile picture of wlpdrpat
  • Member Since: April 13th, 2010
  • @wlpdrpat on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Missing the homepage in the cache, on the site WordPress.org Forums:
    @webmasterbert If you look at the page source code (most browsers if you right click…

    1 month ago

  • Posted a reply to How do I activate gzip & browser caching?, on the site WordPress.org Forums:
    @ezza17au Go to WP Super Cache Advanced tab and ensure that you have selected the…

    1 month ago

  • Posted a reply to location of cache files, on the site WordPress.org Forums:
    @samdar2 It really depends on how you have configured the plugin as to what you…

    1 month ago

  • Posted a reply to Large PHP warning log because CDN, on the site WordPress.org Forums:
    @amjulash The code that is giving you an error relates to the Exclude if substring…

    1 month ago

  • Posted a reply to Wp Super Cache breaks Divi 3 Visual Page Builder, on the site WordPress.org Forums:
    @richstad1962 Divi visual page editor works on the frontend allowing you to see what the…

    1 month ago

  • Posted a reply to Need updated version to work with version of Word Press, on the site WordPress.org Forums:
    @phylynn62 It takes time to get a plugin tested and confirmed compatible. WP Super Cache…

    1 month ago

  • Posted a reply to WP Super Cache “Not Available” ?, on the site WordPress.org Forums:
    @cachesupport WP Super Cache has been tested and confirmed compatible through WP version 4.5.4. The…

    1 month ago

  • Posted a reply to Don’t cache pages for known users. – Admin Only, on the site WordPress.org Forums:
    @tneville I have a similar situation where we need to keep our site cached for…

    1 month ago

  • Posted a reply to Error 500 when installing plugin, on the site WordPress.org Forums:
    @marfel1478 Did you follow all steps for installation? Be sure to read item 9 here:…

    1 month ago

  • Posted a reply to Mobile Caching Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    I found a solution to this issue on github here: https://github.com/Automattic/wp-super-cache/issues/132 It requires a small…

    1 month ago

  • Posted a reply to SuperCache WPtouch don't work anymore together, on the site WordPress.org Forums:
    You are correct. I have been investigating this issue and have found several similar reports.…

    1 month ago

  • Posted a reply to Mobile Caching Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Further Update: Because my normal installation uses a variety of plugins to ensure that the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Mobile Caching Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Trying to debug this issue and found a few more details: I cleared cached and…

    2 months ago

  • Created a topic, Mobile Caching Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I recently upgraded to WP 4.6.1. Prior to upgradi…

    2 months ago

  • Posted a reply to WP Touch PRO caching issue, on the site WordPress.org Forums:
    Please close or delete this thread as I have labelled it incorrectly. I have created…

    2 months ago

  • Created a topic, WP Touch PRO caching issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I recently upgraded WP to 4.6.1. Prior to upgradi…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not showing all sites, where theme is activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi All, I was able to debug this by inverting the if condition priority on…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not Showing All Sites Where Plugin or Theme is Active, on the site WordPress.org Forums:
    I was able to fix the problem by inverting the if condition priority on line…

    2 months ago

  • Created a topic, Not Showing All Sites Where Plugin or Theme is Active, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I just updated WP to 4.6.1 and found a problem wi…

    2 months ago

  • Posted a reply to Develop Plugin Setup Wizard, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, After a week of searching and digging deep into Google I finally found the…

    6 months ago

  • Created a topic, Develop Plugin Setup Wizard, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Won't Activate On Mapped Domain, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Frank, Yes, it is an observation and work around for multisite on Windows server…

    1 year ago

  • Posted a reply to Won't Activate On Mapped Domain, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Frank, It's not a compatibility issue with domain mapping. It looks like a permissions…

    1 year ago

  • Created a topic, Won't Activate On Mapped Domain, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to IE Issue, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frank, I tested my theory by removing the defer: /classes/AutopimizeSripts.php Line 240: $bodyreplacement .=…

    1 year ago

  • Posted a reply to IE Issue, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frank, Force script to head + try-catch wrapping makes it work in IE, however…

    1 year ago

  • Posted a reply to IE Issue, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Frank, Here is an example: http://goo.gl/50VSE5 It works perfect on Chrome and FF. Thanks,…

    1 year ago

  • Created a topic, IE Issue, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Multisite Per Blog Custom Settings, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Although this isn't a solution to my previous question I believe my issue has…

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite Per Blog Custom Settings, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to JS not optimized or compressed, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Frank - that makes perfect sense. Pat

    1 year ago

  • Created a topic, JS not optimized or compressed, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Caching, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, WPTouch Caching, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Cant seem to get WPTouch working with my website, on the site WordPress Support Forums:
    @ravi546 Looks to be working now. I would have suggested that you had WP Super…

    2 years ago

  • Posted a reply to WPTouch Doesn't Make My Site Google Mobile Friendly, on the site WordPress Support Forums:
    I checked you site with multiple mobile devices and it does not appear to be…

    2 years ago

  • Posted a reply to Permission's Issue on Multisite with Network Admin, on the site WordPress Support Forums:
    Resolved.

    2 years ago

  • Posted a reply to Permission's Issue on Multisite with Network Admin, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Wayne, I found the issue and resolved it. It was not a permissions issue.…

    2 years ago

  • Created a topic, Permission's Issue on Multisite with Network Admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Rolf, Test and confirmed that it works on new and old MS installs. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Google fonts css, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Frank, Any chance we could add the option to move those to the footer…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Rolf, Final note so that you don't scratch your head later. I checked the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    @rudy3107 There was a bug for WPMU converted to MS that related to the numbering…

    2 years ago

  • Created a topic, Google fonts css, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Rolf, Here is the quick fix: From line 231: /******************************************************************************************** * * GET AN…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    @rudy3107 Was your original installation WPMU or MS? Prior to WP 3.0 MS was not…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Rolf, I deleted the plugin, manually deleted all db entries, re-installed, network activated, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Rolf, I reviewed the db entries of both my primary multisite and the fresh…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    I just tested it on a fresh install of multisite with 5 subsites and it…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not saving settings in WP Version 4.2.1, on the site WordPress Support Forums:
    I will test that now and let you know. Pat

    2 years ago