WordPress.org

Profiles

winterstreet

  • Member Since: June 10th, 2010
  • @winterstreet on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Siteground and Firewall with Multiple Sites, some work, some don’t, on the site WordPress.org Forums:
    Operator error. I somehow created the variable append instead of prepend. Not sure how that…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Siteground and Firewall with Multiple Sites, some work, some don’t, on the site WordPress.org Forums:
    OK I see what you were saying form the other post. Yes that value is…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Siteground and Firewall with Multiple Sites, some work, some don’t, on the site WordPress.org Forums:
    Can't find it yet, still looking.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Siteground and Firewall with Multiple Sites, some work, some don’t, on the site WordPress.org Forums:
    Under the Firewall Options it says the status is Enabled and Protecting, but I still…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Siteground and Firewall with Multiple Sites, some work, some don’t, on the site WordPress.org Forums:
    @yndmgo thanks I saw that, but my situation is slightly different in that two of…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Siteground and Firewall with Multiple Sites, some work, some don’t, on the site WordPress.org Forums:
    I just moved a handful of sites to Siteground. There's…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Latest free version 3.0.4 breaks my site, on the site WordPress.org Forums:
    With version 3.0.4 activated I get: Fatal error: Class 'SW_EDD_SL_Plugin_Updater' not found in ... /wp-content/plugins/social-warfare-pro/social-warfare-pro.php…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Pre-Sort Data, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks answers my question too, somehow missed the settings page, sorry for the trouble.

    2 months ago

  • Posted a reply to Pre-Sort Data, on the site WordPress.org Forums:
    @mauinsons is that going in your functions.php file?

    2 months ago

  • Posted a reply to Pre-Sort Data, on the site WordPress.org Forums:
    This might be beyond me, not sure yet. Is this something I'd add to the…

    2 months ago

  • Created a topic, Pre-Sort Data, on the site WordPress.org Forums:
    I'm guessing this isn't possible, but just checking. D…

    2 months ago

  • Posted a reply to Change H4 to something else?, on the site WordPress.org Forums:
    Commenting just to mark this resolved.

    3 months ago

  • Posted a reply to Change H4 to something else?, on the site WordPress.org Forums:
    Perfect, thank you for helping me with this.

    3 months ago

  • Posted a reply to Change H4 to something else?, on the site WordPress.org Forums:
    Just to be clear, I know I can use CSS to hide them but an…

    3 months ago

  • Created a topic, Change H4 to something else?, on the site WordPress.org Forums:
    The menu is working great but I've been asked to chang…

    3 months ago

  • Posted a reply to Warning: Illegal string offset ‘icon_selection’, on the site WordPress.org Forums:
    done.

    7 months ago

  • Created a topic, Thanks for the quick fix, on the site WordPress.org Forums:
    We were getting errors, and they released a fix immedi…

    7 months ago

  • Posted a reply to Warning: Illegal string offset ‘icon_selection’, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if i was looking at the right site before. Because I just saw…

    7 months ago

  • Posted a reply to Warning: Illegal string offset ‘icon_selection’, on the site WordPress.org Forums:
    What's odd though is that there's another site on the same hosting account that is…

    7 months ago

  • Posted a reply to Warning: Illegal string offset ‘icon_selection’, on the site WordPress.org Forums:
    5.6.31

    7 months ago

  • Created a topic, Warning: Illegal string offset ‘icon_selection’, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Maybe this is related to updating to 4.8.3 but …

    7 months ago

  • Posted a reply to Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    Replacing the cable modem fixed the problem. I believe my modem was at one point…

    7 months ago

  • Posted a reply to Widget Goes Missing, on the site WordPress.org Forums:
    Everything is still working fine. Thanks

    7 months ago

  • Posted a reply to Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    I have talked with Inmotion and they say there's nothing wrong on their end. Issue…

    8 months ago

  • Posted a reply to Widget Goes Missing, on the site WordPress.org Forums:
    It's possible another person was working on it, but I asked her and she said…

    8 months ago

  • Posted a reply to Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    My client has the same ISP, Comcast.

    8 months ago

  • Posted a reply to Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    A client just let me know he is having the same problem on his site…

    8 months ago

  • Created a topic, Widget Goes Missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I've had this happen a couple of times on the s…

    8 months ago

  • Posted a reply to Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    Well with one of the sites a ping test shows 50% packet loss. I'm no…

    8 months ago

  • Posted a reply to Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    I'm sure plugins have been updated recently. I disabled all plugins and still had the…

    8 months ago

  • Posted a reply to Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    Here's one https://winterstreetdesign.com so far I've seen it on sites hosted with Inmotion, Web Hosting…

    8 months ago

  • Created a topic, Multiple WordPress sites with different hosts lose connection, on the site WordPress.org Forums:
    I work on a lot of WordPress websites with different w…

    8 months ago

  • Posted a reply to Videos don’t work on iPhone 7, on the site WordPress.org Forums:
    OK thanks. But that must be a new thing because the videos were playing on…

    8 months ago

  • Posted a reply to Videos don’t work on iPhone 7, on the site WordPress.org Forums:
    https://ocean-frontiers.org/ WordPress 4.8.2 ios 10.3.3 initially, but I just updated to 11.0.1 and it doesn't…

    8 months ago

  • Posted a reply to Videos don’t work on iPhone 7, on the site WordPress.org Forums:
    I updated the plugin to 2.6.3 and the video doesn't load on an iphone 7.…

    8 months ago

  • Posted a reply to Event in multiple categories, can I set which color, on the site WordPress.org Forums:
    Actually I think the Primary Category thing comes from the Yoast SEO plugin. I'll give…

    8 months ago

  • Posted a reply to Videos don’t work on iPhone 7, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for getting back to me, but this is Chrome on an iPhone 7.

    8 months ago

  • Created a topic, Videos don’t work on iPhone 7, on the site WordPress.org Forums:
    I have checked the two video files and they load fine.…

    8 months ago

  • Posted a reply to Some posts in feed are not imported, on the site WordPress.org Forums:
    The items in the rss feed all seem to have images, but as a test,…

    8 months ago

  • Created a topic, Some posts in feed are not imported, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Some posts from the feed get imported and some …

    8 months ago

  • Posted a reply to Awesome Flickr Gallery Error – Photoset not found, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here

    8 months ago

  • Posted a reply to Widgets can go missing switching themes and deactivating plugins, on the site WordPress.org Forums:
    I'm almost positive I have been able to switch themes then go back to the…

    8 months ago

  • Created a topic, Event in multiple categories, can I set which color, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Events in the calendar can be in multiple categ…

    8 months ago

  • Created a topic, Widgets can go missing switching themes and deactivating plugins, on the site WordPress.org Forums:
    I'm not positive of the sequence of events that is req…

    8 months ago

  • Posted a reply to Site crashes with plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply, but the auction end date has passed. I pulled the winners…

    8 months ago

  • Posted a reply to Plug in suddenly was causing the site to load slow, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same issue. I tried deleting those two lines and it didn't help.…

    8 months ago

  • Posted a reply to Site crashes with plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if this helps, but I tried turning on the console tool in Chrome…

    8 months ago

  • Created a topic, Site crashes with plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    The auction has worked great up until now. It might be…

    8 months ago

  • Posted a reply to On Activation “Fatal error: Invalid opcode 153/1/8”, on the site WordPress.org Forums:
    I will check thanks.

    8 months ago

  • Created a topic, On Activation “Fatal error: Invalid opcode 153/1/8”, on the site WordPress.org Forums:
    When I activate the plugin I get "Fatal error: Invalid…

    9 months ago