WordPress.org

Profiles

wilfil

Profile picture of wilfil
  • Member Since: May 20th, 2011
  • @wilfil on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to AutoPost only works on Publish, on the site WordPress Support Forums:
    Autopost is not working for me at all. Everything else is fine... Any thoughts please?

    2 years ago

  • Created a topic, Colour Palette In Post Editor, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to CubePoints Buddypress Integration stopped working after buddypress upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks farvgnugn This fix to Cubepoints works a charm - be nice to see the…

    3 years ago

  • Created a topic, Show through on Navigation Bar, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Synch with BuddyPress Activity Stream, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Plugin Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Reporting an Issue on Subscriber List, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Add Date to Newsletter, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Dynamic Widget Failure (Re-opened), on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for prompt response - think I did try old method but will have another…

    4 years ago

  • Created a topic, Dynamic Widget Failure (Re-opened), on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Dynamic Widget Failure, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Qurl, Thanks for letting me know regarding the upper limit - the slowing down…

    4 years ago

  • Created a topic, Dynamic Widget Failure, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Problem after updating plugin and wordpress 3.5, on the site WordPress Support Forums:
    Hi - I'm getting similar issue where the plugin just fails and reveals everything -…

    4 years ago

  • Posted a reply to Causes WP Admin bar to disappear, on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here - I've checked with several other sites running the plugin and it…

    4 years ago

  • Created a topic, Ignore last email, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, WordPress / BuddyPress Upgrade Error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: BuddyPress Template Pack] Load more link not working, on the site WordPress Support Forums:
    Did you get a respond to this as I am having the same issue +…

    4 years ago

  • Posted a reply to Compatibility issue with BuddyPress Template Pack, on the site WordPress Support Forums:
    Update - the plugin works with BuddyPrss Template pack but the links do not show…

    4 years ago

  • Created a topic, Compatibility issue with BuddyPress Template Pack, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Please allow subfolders multisite without the /blog/ slug, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Is there any update on this please? I'd like to create a multi-site without…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: BuddyPress Template Pack] Adjusting Code, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Acronyms 2] List Acronyms on Page, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Social Login] Configuring Login and Connection Plugins, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to How fix black diamond question marks in WP 3.2.1?, on the site WordPress Support Forums:
    This must be some kind of bug as I have experienced it too. Unfortunately my…

    4 years ago