WordPress.org

Profiles

Shannon Whitty

Profile picture of Shannon Whitty
  • Member Since: August 12th, 2010
  • Melbourne Australia
  • www.oleymediagroup.com.au
  • Director at Oley Media Group
  • Find me on:

Bio/Description

Run a website design and development studio in Melbourne Australia

WordPress Origin Story

Got recommended to WordPress 5 years ago and never looked back. The main reason is because of the extensive support, abundance of plugins and the flexibility of the platform

  • Posted a reply to "WordPress pages not displaying properly", on the site WordPress Support Forums:
    Potentially, if you can only view them when logged on... Are they private or protected…

    8 hours ago

  • Posted a reply to ""No Input File Specified." appear on all pages", on the site WordPress Support Forums:
    what could suddenly cause this issue? That is the question... perhaps a link might help…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "post and page visual editor not displaying correctly.", on the site WordPress Support Forums:
    I would try looking into php memory_limit settings on the server (https://my.bluehost.com/cgi/help/memory). Possibly, it could…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "My sidebar on pages are showing up under the main text instead of on the right", on the site WordPress Support Forums:
    Try updating the code to this: #testimonials { float: right; width: 428px; margin-right: 20px; margin-left:…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "Change Logo", on the site WordPress Support Forums:
    Are you sure it's a wordpress website? It doesn't appear to have a standard WordPress…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "Security Update ruins Google Adsense code.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not aware that WordPress has started stripping anything so would be interested to understand…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "Paragraph spacing", on the site WordPress Support Forums:
    Potentially, the issue is related to wpautop https://codex.wordpress.org/Function_Reference/wpautop which automatically adds p and br tags…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "Link to comment form after each post?", on the site WordPress Support Forums:
    It's possible with coding. I don't believe there is a plugin available.

    8 hours ago

  • Posted a reply to "How to change slug in permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried Settings -> Permalinks? Not sure if this is controlled within here but…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "How change logo on all pages", on the site WordPress Support Forums:
    Easiest and least stressful way - simply overwrite the old logo with the new one,…

    8 hours ago

  • Posted a reply to ""No Input File Specified." appear on all pages", on the site WordPress Support Forums:
    If wordpress upgrade failed due to upload size, then it never got to the point…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "add new page produces new post & installed plugins don't show in widgets", on the site WordPress Support Forums:
    Please be more specific - what are you expecting to see that is not as…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "WordPress pages not displaying properly", on the site WordPress Support Forums:
    what happens when you type the UR? directly into the browser? This is extremely odd…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "Can't Install", on the site WordPress Support Forums:
    is that .htaccess in the root directory or in the sub-directory /wordpress-site? Based on what's…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "unique URL Path for page/post", on the site WordPress Support Forums:
    Agree with @catacaustic - Easy and simple - just push all the old URLs to…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "looking for a theme", on the site WordPress Support Forums:
    I also use and recommend 5-6 themes which really suit me and my needs; (and…

    8 hours ago

  • Posted a reply to "Proper setup of subdirectory install with subdomain pointing to it", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the URL's in post-content will always use the URL that is set in site_url/home-url…

    9 hours ago

  • Posted a reply to "product missing", on the site WordPress Support Forums:
    Shop: https://www.dropbox.com/s/tn5d7mga36ciu2e/Products%20%20%20Eagle%20Locksmith.png?dl=0

    9 hours ago

  • Posted a reply to "Problem with editing my site", on the site WordPress Support Forums:
    If you've ever received an email from your website, try doing a password lookup using…

    4 days ago

  • Posted a reply to "product missing", on the site WordPress Support Forums:
    Looks fine from here

    4 days ago

  • Posted a reply to "can't add widgets anymore after upgrade to WordPress 4.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    Try checking error_log for any potential memory issues. Also, try clearing your browser cache and…

    4 days ago

  • Posted a reply to "How to hide some widgets in mobile version of site ?", on the site WordPress Support Forums:
    Simple as adding css @media (max-width: 960px) { .widget { display: none; } } NOTE:…

    5 days ago

  • Posted a reply to "WP Username needs to be changed!", on the site WordPress Support Forums:
    You can change directly in the db table: wp_users. I've done it 100+ times before…

    5 days ago

  • Posted a reply to "How to attach a generated file on the fly as a string to an email", on the site WordPress Support Forums:
    @igogra how'd you go???

    1 week ago

  • Posted a reply to "Proper setup of subdirectory install with subdomain pointing to it", on the site WordPress Support Forums:
    Effectively, what you are doing is not installing in a sub-directory - you are using…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Fatal Error on line 565", on the site WordPress Support Forums:
    Try downloading the same version of WordPress you are currently using from WordPress.org. using FTP…

    1 week ago

  • Posted a reply to "How do I obtain this look?", on the site WordPress Support Forums:
    It's quite simple if you know HTML, CSS and PHP to enable code editing. The…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Setting up directory for first use", on the site WordPress Support Forums:
    I turned it on and then turned it off and it appears to have been…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "PHP and CSS Issues", on the site WordPress Support Forums:
    Those codes are shortcodes for the Visual Composer plugin. On the top left of the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Setting up directory for first use", on the site WordPress Support Forums:
    That is what I thought the expected behavious should be... I switched that off but…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Setting up directory for first use, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "404 on wp-admin/install.php", on the site WordPress Support Forums:
    It is redirecting to install.php because it isn't linked to the database. If it can't…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Moving WordPress from a Subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    What happens when you change the WordPress address (URL) to: http://example.com/wordpress

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Google Fonts not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    No, that will do nothing. You need access to the server. You can use appearance…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Google Fonts not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Just delete that code then. If you've backed up it will be ok

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Google Fonts not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    1. Copy the file and rename it style.css.backup before making changes OR 2. FTP a…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "How to attach a generated file on the fly as a string to an email", on the site WordPress Support Forums:
    Here is some code I developed years ago which might help. Effectively, just add the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Website doesn't play well with IE(Internet Explorer)", on the site WordPress Support Forums:
    Internet Explorer is known to have problems displaying things that all other browsers don't. It…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Google Fonts not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, in /wp-content/themes/swell-lite/style.css on line 756 it has this code: .article h1:first-child + p, .article…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Google Fonts not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, what am I looking at - there's only 2 paragraphs on the page and…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Moving WordPress from a Subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    Doing that will fix the old issue but create a whole new world of new…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "adding media in posts not working?", on the site WordPress Support Forums:
    please copy the last 10 lines from /public_html/error_log

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Google Fonts not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    Without seeing the problem it's difficult to diagnose

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Maximum execution time exceeded", on the site WordPress Support Forums:
    Where's the confusion? I've just re-read and its all pretty clear. The first error occurred…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Remove border from widget", on the site WordPress Support Forums:
    .wp_review_tab_widget_content { border:none; }

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "WP Google Fonts not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    @Bill - I am not basing my comments on documnetation so I can't be 100%…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Website speed - error msg", on the site WordPress Support Forums:
    Note, In the code you've supplied the "Template" is "glades" but the parent stylesheet you're…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Pages", on the site WordPress Support Forums:
    There are no plugins however, you might be better served finding and installing a theme…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Maximum execution time exceeded", on the site WordPress Support Forums:
    Yes - W3 Total Cache File Count: wp-content/uploads/wpcf7_captcha/ - 163 wp-content/cache/ - 19 The issue…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Fatal Error: Maximum execution time exceeded", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response Yes - it occurs in both the front end and backend…

    2 weeks ago