WordPress.org

Profiles

welshy

Profile picture of welshy
  • Member Since: December 19th, 2006
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Problem after automatic upgrade 4.0.1 - Website doesn't load", on the site WordPress Support Forums:
    @harry19, looks like you've figured it out as it's loading for me. For anyone who…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem after automatic upgrade 4.0.1 - Website doesn't load", on the site WordPress Support Forums:
    It's always recommended to keep wordpress upto date, but if it break your site then…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem after automatic upgrade 4.0.1 - Website doesn't load", on the site WordPress Support Forums:
    Did the site work fine running version 4.0? If yes, then I recommend to downgrade…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem after automatic upgrade 4.0.1 - Website doesn't load", on the site WordPress Support Forums:
    The homepage slider images are missing too.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem after automatic upgrade 4.0.1 - Website doesn't load", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, The site loads for me after a good 30+ seconds. I can see that…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem after automatic upgrade 4.0.1 - Website doesn't load", on the site WordPress Support Forums:
    So you downgraded to wordpress 4.0 and still have same problem, that would indicate it's…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem after automatic upgrade 4.0.1 - Website doesn't load", on the site WordPress Support Forums:
    You need to download wordpress 4.0 then via FTP first delete wp-admin and wp-includes, then…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to restore a bacup", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, It would deepened on what's wrong with your website. Perhaps it's only your database…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Drive for WordPress] Few bugs, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "404 Error for Category Permalinks After Upgrade to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Ok forget my first comment, seems like the problem reoccurred when I edited the custom…

    4 years ago

  • Posted a reply to "404 Error for Category Permalinks After Upgrade to 3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I had same problem, under the permalinks setting next to Category base I entered:…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemap for Videos] Hostgator primary domain blog doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • AP Schema