WordPress.org

Profiles

weigertj

Profile picture of weigertj
  • Member Since: April 24th, 2013
  • @weigertj on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Changelog", on the site WordPress Support Forums:
    I wouldn't complain about a small issue like this! All in One SEO is an…

    1 week ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks! More or less I understand what you mean.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    I found localhost links in my SQL file. Maybe that causes the problem!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    I use "post name" at the permalinks settings.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pedro. The old above-mentioned bad links are still available, but only in German (de)…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I forgot to change the old, bad links on my homepage, that's why the…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    This is an old link, which I also found in the XML sitemap. http://infinityarchmedia.com/advertisement-film/image-advertisement-film/ When…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pedro, I think I found something. Recently I created a new site only in…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pedro, you are welcome! Good luck with it!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pedro Carvalho, I quickly tested it on a few pages, but it didn't work…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Hello gurumance, I also checked the google search behavior and I have the same phenomenon.…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Editing Modal is Blank & Other Thumbnails related Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hi niketniko, yes, I was thinking on generating larger thumbnails and it would solve the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Thumbnail Editing Modal is Blank & Other Thumbnails related Issue", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, does the new thumbnail editor solve also the issue on mobile phones? I mean…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Redirection problem, broken links", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pedro, I have this problem with 3 old links but not all old links…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Compatibility Issue with Qtranslate for Yoast", on the site WordPress Support Forums:
    Hi camrinp, I know that this is not a solution for you if you insist…

    7 months ago

  • Created a topic, Redirection problem, broken links, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Infinite loop while displaying gallery ( admin ) in 1.9.27", on the site WordPress Support Forums:
    I had a similar problem with NextGEN and JetPack earlier, but JetPack (Automatic) corrected it.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "qTranslate X doesn't remember the language set", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Gunu, now I understand it. Not a big problem as I don't create…

    1 year ago

  • Posted a reply to "qTranslate X doesn't remember the language set", on the site WordPress Support Forums:
    I have a similar problem, however it might be different.... I also use qtranslate slug.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Shortcode suggestion", on the site WordPress Support Forums:
    Topic resolved.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite problem", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thank you! It would also be good, if the galleries were not created in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi niketniko, I uploaded the screenshots of the issue here: screenshots Basically the folders of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Shortcode suggestion", on the site WordPress Support Forums:
    I've just tried it and it works flawlessly, thanks again!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Shortcode suggestion", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, this sounds really great and I will try it soon!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multisite problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi niknetniko, thank you for your efforts, I will check the html code soon and…

    1 year ago

  • Created a topic, Shortcode suggestion, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Multisite problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Missing Facebook like button with JP 3.5.3, only sharing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update Ryan! The FB Like button is definitely a must-have and I…

    1 year ago

  • Created a topic, Missing Facebook like button with JP 3.5.3, only sharing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi somesh01, I think that you don't need kuchenundkakao's modification at line 703 after upgrading…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Pedro, it seems to work fine on my site, thank you! http://www.weigertimages.com

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi somesh01, you are welcome! I also hope that there will be an official fix.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, please see kuchenundkakao's solution above, it's fine. Without it the hreflang tags are not…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Infinite redirect loop with Jetpack 3.4.1 when connecting to WordPress.com", on the site WordPress Support Forums:
    I set this topic as resolved.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Infinite redirect loop with Jetpack 3.4.1 when connecting to WordPress.com", on the site WordPress Support Forums:
    It worked like a charm! It can definitely go to the next update of Jetpack.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Problems with qTranslate-X", on the site WordPress Support Forums:
    kuchenundkakao offered a solution here, that hopefully will be implemented in the next update of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Infinite redirect loop with Jetpack 3.4.1 when connecting to WordPress.com", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy, thank you for your help! I use the Mobile Theme, Sharing and WordPress.com…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    The fix works, kuchenundkakao! However, my solution outlined above worked all the time, the update…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Infinite redirect loop with Jetpack 3.4.1 when connecting to WordPress.com", on the site WordPress Support Forums:
    Update: - I checked that Jetpack 3.3.2 is the last good version, Jetpack 3.4 breaks…

    1 year ago

  • Created a topic, Infinite redirect loop with Jetpack 3.4.1 when connecting to WordPress.com, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Some gaps in the grid", on the site WordPress Support Forums:
    I checked that in the wedding gallery I have a thumbnail with 159x160 and another…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Some gaps in the grid", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I tried it! Regarding the questioned image: - If I select the image and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Some gaps in the grid", on the site WordPress Support Forums:
    Now I can present the gap issue. This time only in the mobile version (using…

    1 year ago

  • Created a topic, Great, it works with Nectcellent gallery!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    Hi kuchenundkakao, Actually I understand your point as after migrating I had the same problem…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    Great, thank you! But why I don't have any error when switching languages?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Any Successful Migration Case from mqTraslate", on the site WordPress Support Forums:
    I successfully migrated rightaway when mqtranslate was depreciated. I just followed the guideline. Qtranslate-slug, All…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Using mqTranslate + Qtranslate Slug - do not migrate yet", on the site WordPress Support Forums:
    I could migrate without a problem with 3.1. www.weigertimages.com

    1 year ago

  • Posted a reply to "Deprecation of mqTranslate", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your work! It worked great until we needed. It nicely bridged the…

    1 year ago

  • Created a topic, Very good plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago