WordPress.org

Profiles

Webnet

  • Member Since: October 31st, 2008
  • @webnet on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Assets not loading in https, on the site WordPress.org Forums:
    Any ideas on the source of the issue? I have several sites that I need…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Assets not loading in https, on the site WordPress.org Forums:
    I pulled that cache file from a backup, but the mixed content issues still exists.

    1 month ago

  • Posted a reply to Assets not loading in https, on the site WordPress.org Forums:
    I took that step and now I'm experiencing the issue: GET https://MYSITE/wp-content/plugins/all-in-one-event-calendar/cache/e085f927_ai1ec_parsed_css.css?ver=2.5.15 404 (Not Found)…

    1 month ago

  • Posted a reply to Assets not loading in https, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the response. I was out of town last week but I'm back now.…

    1 month ago

  • Created a topic, Assets not loading in https, on the site WordPress.org Forums:
    I just transitioned my site's URL from http:// to http…

    2 months ago

  • Created a topic, Great calendar, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to How do I refresh the CSS cache? It's throwing 404s, on the site WordPress Support Forums:
    Will do

    11 months ago

  • Posted a reply to How do I refresh the CSS cache? It's throwing 404s, on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I forgot this has a separate theme. Thanks!

    12 months ago

  • Posted a reply to PHP Errors in Settings, on the site WordPress Support Forums:
    I had it installed but it wasn't Active. I went ahead and removed it and…

    12 months ago

  • Created a topic, How do I refresh the CSS cache? It's throwing 404s, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, PHP Errors in Settings, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Good plugin for posts to Mailchimp, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Worked great!, on the site WordPress Support Forums:
    I would also recommend NOT leaving this plugin enabled and only using it when necessary.…

    3 years ago

  • Created a topic, Great item, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Worked great!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, How to modify my template so the body/read more link work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Widgets saving incorrectly in accessibility mode, on the site WordPress Support Forums:
    Under those conditions I'm still experiencing this failure.

    4 years ago

  • Posted a reply to Widgets saving incorrectly in accessibility mode, on the site WordPress Support Forums:
    The site is only available within our local network here at the moment. Is there…

    4 years ago

  • Created a topic, Widgets saving incorrectly in accessibility mode, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Works great!, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Works great, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How do I edit the navigation on this theme?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Update to 3.0.3 broke my installation, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Contact Form 7] Unable to install Plugin - Could not copy file, on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas why this isn't going through? Supposedly this works with 3.0

    7 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Contact Form 7] Unable to install Plugin - Could not copy file, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Can't access secondary blog admin panels

    8 years ago

  • Posted a reply to Call to a member function main() on a non-object, on the site WordPress Support Forums:
    I've worked with this again and still can't get it to work.

    8 years ago

  • Created a topic, Call to a member function main() on a non-object, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

Plugins