WordPress.org

Profiles

webmistress666

Profile picture of webmistress666
  • Member Since: December 11th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Nested Loop with WP_Query won't work", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I got it! Turns out, you need to pass the post_type. This is the…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Nested Loop with WP_Query won't work", on the site WordPress Support Forums:
    Then when I just stick it straight into the single.php, absolutely nothing happens. <?php /*…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Nested Loop with WP_Query won't work", on the site WordPress Support Forums:
    This is from the Codex: https://codex.wordpress.org/The_Loop#Nested_Loops $my_query = new WP_Query( 'cat=3' ); if ( $my_query->have_posts()…

    3 months ago

  • Posted a reply to "can not insert new images from media library except old images(uploaded in 2014)", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like WP or your host is not storing the full-size image, or only storing…

    3 months ago

  • Posted a reply to "White flash when page opens", on the site WordPress Support Forums:
    Are you talking about the Facebook icon that has a CSS transition on it?

    3 months ago

  • Posted a reply to "Nested Loop with WP_Query won't work", on the site WordPress Support Forums:
    That does technically work, however I really need it to function without having to pass…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Nested Loop with WP_Query won't work", on the site WordPress Support Forums:
    Sure! But be careful, because this NEVER stops looping and could crash your browser unless…

    3 months ago

  • Posted a reply to "can not insert new images from media library except old images(uploaded in 2014)", on the site WordPress Support Forums:
    1. Are you actually uploading these images at the time you insert them, or are…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Url problem - Repelling url appears instead of homepage", on the site WordPress Support Forums:
    This is something you need to look into on your host/FTP. Check out the .htaccess…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Nested Loop with WP_Query won't work", on the site WordPress Support Forums:
    The outer loop displays the normal post. Within that normal post, I want to show…

    3 months ago

  • Posted a reply to "featured image in post", on the site WordPress Support Forums:
    // check if the post has a Post Thumbnail assigned to it. if ( has_post_thumbnail()…

    3 months ago

  • Created a topic, Nested Loop with WP_Query won't work, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, New capabilities on Custom Post Type?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Hacked", on the site WordPress Support Forums:
    Did you read the link AddyBean posted? In my case, the first files were uploaded…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Hacked", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks for the link! We've had our site hacked before, years ago, and it…

    12 months ago

  • Created a topic, Plugin Hacked, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "HTTPS API", on the site WordPress Support Forums:
    Finally (mostly) got this working by doing the following: Edit lines 26, 27, and 28…

    12 months ago

  • Created a topic, How to best attach post-thumbs (from old WP) to those posts as featured images?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Most Efficient Way of Doing Custom Post Type (book reviews) Search?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "get_template_part works on one server/host, but not another", on the site WordPress Support Forums:
    Oh holy god, WP Debugging was false. Setting to true gave me the error I…

    1 year ago

  • Created a topic, get_template_part works on one server/host, but not another, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Link Color in HTML Template?", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, no. The inline CSS must be on the anchor or the anchor's child element…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Link Color in HTML Template?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm guessing this is it, on line 505 in 'class-s2-core.php'? // we set these class…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Link Color in HTML Template?", on the site WordPress Support Forums:
    Negative to both. I'm not using paid version, just the free version, and {TITLE} is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Link Color in HTML Template?", on the site WordPress Support Forums:
    My cell: <td style="color:#fff!important;text-decoration:none!important;">{TITLE}</td>

    2 years ago

  • Created a topic, Link Color in HTML Template?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Resources not being pulled from sexy-mods, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Numbered Output for Custom Taxonomy", on the site WordPress Support Forums:
    Total, absolute, unadulterated perfection. Thanks soooo much!

    2 years ago

  • Created a topic, Numbered Output for Custom Taxonomy, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template Tags for Website URL and Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    To print out the formal WordPress User Role (Subscriber, Author, Editor, Admin, etc): <?php //…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Override default labels", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this! Huge help!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template Tags for Website URL and Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, got it! It was the "get_userdata()" that was messing it up. It is not…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Template Tags for Website URL and Custom Fields", on the site WordPress Support Forums:
    It's now clear to me that author post/archive links are only working halfway. EDITED TO…

    2 years ago

  • Created a topic, Template Tags for Website URL and Custom Fields, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stats won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Welp, Dreamhost migrated me to another server yesterday, and now all seems to be working…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stats won't load", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, interesting. I upgraded to PHP 5.3 from 5.2 (Fast CGI) last night hoping that…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stats won't load", on the site WordPress Support Forums:
    I couldn't reconnect to wordpress.com, as you predicted. Jetpack could not contact WordPress.com: register_http_request_failed. This…

    2 years ago

  • Created a topic, Stats won't load, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not uploading Error", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/download/release-archive/

    3 years ago

  • Posted a reply to "Images not uploading Error", on the site WordPress Support Forums:
    This is happening to me with Magic Fields 2; seems to be a compatibility issue.…

    3 years ago