WordPress.org

Profiles

wayne hatter

Profile picture of wayne hatter
  • Member Since: April 17th, 2011
  • @wayne-hatter on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to image display issue, on the site WordPress Support Forums:
    What do you guys mean the thumbnails are not showing?

    6 years ago

  • Posted a reply to Need help with multiple custom menus, on the site WordPress Support Forums:
    Your question would probably be more suited here: http://wordpress.org/support/forum/wp-advanced

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-PageNavi] Possible bug?, on the site WordPress Support Forums:
    doodlebee, can you provide a link to the site you are referencing?

    6 years ago

  • Posted a reply to Need help with multiple custom menus, on the site WordPress Support Forums:
    You will more than likely have to create some custom funtions and call them in…

    6 years ago

  • Posted a reply to Category problem, on the site WordPress Support Forums:
    And its Free! They also have a pro version.

    6 years ago

  • Posted a reply to Category problem, on the site WordPress Support Forums:
    Are you using all in one SEO? Not that it matters anyway. However, without seeing…

    6 years ago

  • Posted a reply to Category problem, on the site WordPress Support Forums:
    Can you take a screen shot of your backend of the post editor? That will…

    6 years ago

  • Posted a reply to Downgrade from 3.1.2 to 3.0 and getting error, on the site WordPress Support Forums:
    I would delete all of the tables in the Database and re-install with your downgraded…

    6 years ago

  • Posted a reply to Gallery item name of post incomplete, on the site WordPress Support Forums:
    akhltuffy, Your theme is truncating the title. If there are no settings that come with…

    6 years ago

  • Posted a reply to Category problem, on the site WordPress Support Forums:
    I don't understand what you mean just showing home to your website.

    6 years ago

  • Posted a reply to Problem with server path, on the site WordPress Support Forums:
    ktsixit, Have you changed the paths in either your xml file or your sql file?

    6 years ago

  • Posted a reply to Category problem, on the site WordPress Support Forums:
    Where are your categories not showing irtan99980?

    6 years ago

  • Posted a reply to Cannot get wp-admin installed, Bluehost thinks DNS problem, on the site WordPress Support Forums:
    Yep bh, I saw the same thing. Also Horrobride, have you tried installing using Bluehost's…

    6 years ago

  • Posted a reply to I need help with my theme's header!, on the site WordPress Support Forums:
    JayRich, you need to upload the new header through your dashboard under Appearance > Header…

    6 years ago

  • Posted a reply to How to move "_ comments", category & date to bottom of posts, on the site WordPress Support Forums:
    You are welcome actiongirl12 and I apologize for causing trouble here. It was not my…

    6 years ago

  • Posted a reply to How to move "_ comments", category & date to bottom of posts, on the site WordPress Support Forums:
    actiongirl, you would move it below the template tag <?php the_content ?>

    6 years ago

  • Posted a reply to How to move "_ comments", category & date to bottom of posts, on the site WordPress Support Forums:
    Sure thing. No problem!

    6 years ago

  • Posted a reply to How to move "_ comments", category & date to bottom of posts, on the site WordPress Support Forums:
    actiongirl12, I can help you with that. you can contact me at [Email removed]

    6 years ago

  • Posted a reply to Image gallery showing code, on the site WordPress Support Forums:
    What theme were you using before?

    6 years ago

  • Posted a reply to Image gallery showing code, on the site WordPress Support Forums:
    hey casp3r, the posts look fine when I visited your site. did you fix the…

    6 years ago

  • Posted a reply to Take a look at the image to see what I try to accomplish, on the site WordPress Support Forums:
    wmatla, there are several ways to do this. Just depending on what you want to…

    6 years ago

  • Posted a reply to wrong date, on the site WordPress Support Forums:
    mistermagoo, with the fresh install, did you import content from another wordpress blog or site?

    6 years ago

  • Posted a reply to Install won't run, on the site WordPress Support Forums:
    bettws_boogie, How did you install it initially?

    6 years ago

  • Posted a reply to unable to open http://localhost:26731, on the site WordPress Support Forums:
    Newbee, you said that you are trying to build locally on your computer right? You…

    6 years ago

  • Posted a reply to What does this mean, on the site WordPress Support Forums:
    It looks like your tables are gone in your Database. Did you do an import…

    6 years ago