WordPress.org

Profiles

watermelonkid

  • Member Since: December 7th, 2008
  • @watermelonkid on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Internal Server Error when submitting credit card details in Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    No problem, Oliver. Thank you very much for moving so fast.

    1 month ago

  • Posted a reply to Internal Server Error when submitting credit card details in Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    For the record, this thread matches my situation exactly. Removed/replaced the plugin with the latest…

    1 month ago

  • Created a topic, Remove New Tab from Download Link + Ajax?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Great plugin. However, I was wondering two thi…

    2 months ago

  • Posted a reply to Jobs don’t show?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the delay. Didn't get notices that anyone had replied. I just deleted out…

    3 months ago

  • Posted a reply to Jobs don’t show?, on the site WordPress.org Forums:
    Actually, I just rolled the plugin back to version Version: 1.9.3 and now it's working…

    4 months ago

  • Posted a reply to Jobs don’t show?, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, first thing I checked unfortunately. All expire in late April or May.

    4 months ago

  • Posted a reply to Jobs don’t show?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having a similar problem on my site. Jobs have been working fine for a…

    4 months ago

  • Created a topic, Hide Load More Button Until Posts Load?, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin--been easy to work with. But I have one …

    4 months ago

  • Created a topic, Level.php Line 783 Error, on the site WordPress.org Forums:
    Anytime I log in with a user for whom I have a Synchro…

    6 months ago

  • Posted a reply to Retweets Showing in Feed Despite Turned Off, on the site WordPress.org Forums:
    Anything?

    7 months ago

  • Created a topic, Count is wrong when Retweet = False, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Great plugin, but there is a problem with when…

    7 months ago

  • Created a topic, Retweets Showing in Feed Despite Turned Off, on the site WordPress.org Forums:
    I have the Display Twitter Actions(Reply, Retweet, Fav…

    7 months ago

  • Posted a reply to Upload file for unregistered users, on the site WordPress.org Forums:
    I was just about to post on this issue, but I see it has already…

    8 months ago

  • Posted a reply to Move Admin Panel to Bottom?, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, found it in the filters. If anyone else is looking: appip_metabox_priority_filter is the filter…

    8 months ago

  • Created a topic, Move Admin Panel to Bottom?, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a way to move the admin panel below any subse…

    8 months ago

  • Posted a reply to Automated Backups Filling Up Space, on the site WordPress.org Forums:
    OK, in the last 3 hours it has added two more backups, each almost 100MB…

    9 months ago

  • Posted a reply to Automated Backups Filling Up Space, on the site WordPress.org Forums:
    Of course, it's not happening right now, but it's creating 10-20 backups a day. I'm…

    9 months ago

  • Created a topic, Automated Backups Filling Up Space, on the site WordPress.org Forums:
    I got a notice from a client that their hosting space …

    9 months ago

  • Created a topic, mmenu Conflict?, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the mmenu on my dev site, with no issues...…

    9 months ago

  • Posted a reply to Backups creating multiple files, on the site WordPress.org Forums:
    Any update on this? I'm having the same issue with a client's site, except the…

    9 months ago

  • Posted a reply to Gravity Forms or Extension causing W3C Validator Error, on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever get this sorted out? This is has been a problem with the…

    1 year ago

  • Posted a reply to @2x images not found...but they're there!?, on the site WordPress Support Forums:
    You too--thanks for the support. (Definitely no thumbs involved as these are just images I'm…

    2 years ago

  • Posted a reply to @2x images not found...but they're there!?, on the site WordPress Support Forums:
    Actually, never figured it out. But just ditched it based on project needs not really…

    2 years ago

  • Posted a reply to @2x images not found...but they're there!?, on the site WordPress Support Forums:
    They're not media library images. They're inline images.

    2 years ago

  • Posted a reply to @2x images not found...but they're there!?, on the site WordPress Support Forums:
    Whenever I set up a dev site on the server, it always has the tilde.…

    2 years ago

  • Posted a reply to @2x images not found...but they're there!?, on the site WordPress Support Forums:
    Already tried it before I posted this--no dice. This is really weird. I use the…

    2 years ago

  • Posted a reply to @2x images not found...but they're there!?, on the site WordPress Support Forums:
    http://75.98.171.114/~ieee Example image: http://75.98.171.114/~ieee/wp-content/themes/ieee-mat/images/logo-ieee.png http://75.98.171.114/~ieee/wp-content/themes/ieee-mat/images/logo-ieee@2x.png

    2 years ago

  • Created a topic, @2x images not found...but they're there!?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Storefront Child Theme - Overriding Templates, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Shortcode Errors, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, List Shortcode for Multiple-Day Events Screwy, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Awful, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Update to 1.3.1 Causing Issues, on the site WordPress Support Forums:
    How can I revert back to the last version? I'd just prefer to keep using…

    4 years ago

  • Created a topic, Update to 1.3.1 Causing Issues, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Remove "relevance" label and "Posted on", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for this post--I'm running into the same issue. Related to this issue--it would be…

    4 years ago

  • Created a topic, eo_get_the_start not returning anything, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Taxonomy Drop-Downs Still Broken?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Can't click links to edit custom post type, on the site WordPress Support Forums:
    Did you ever figure this out? Having this happen to me today all of a…

    4 years ago

  • Created a topic, Categories?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Invalid Argument Error, on the site WordPress Support Forums:
    Update, I tried using a previous version of the plugin, and I no longer get…

    4 years ago

  • Created a topic, Invalid Argument Error, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Pagination?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Custom Dashboard Widget] PHP Support, on the site WordPress Support Forums:
    +1 on PHP

    5 years ago

  • Posted a reply to Add links metabox to custom post type, on the site WordPress Support Forums:
    http://www.advancedcustomfields.com/ Use the above to do stuff like that all the time. Set up a…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: The Events Calendar] Error: Division by 0 and generally not working, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Post Types Order] wp_user_query re-order?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: The Events Calendar] Cannot change order of posts in query_posts, on the site WordPress Support Forums:
    I still have the same problem as the people above. No matter what I do…

    5 years ago

  • Posted a reply to tag archive returns Sorry, no posts matched your criteria., on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem. Did you figure out what was causing this by chance?

    5 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP-PageNavi] wp-pagenavi throws error 404, on the site WordPress Support Forums:
    Exact same problem and permalink structure for me. Anyone solve?

    5 years ago

  • Created a topic, All Taxonomy Terms Shows Nothing - but Most Used shows them?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

Plugins