WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 14th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to Can’t load images in media library, on the site WordPress.org Forums:
    Nice! It's working now. Thank you!

    2 months ago

  • Posted a reply to Watermarks not showing up on mobile devices, on the site WordPress.org Forums:
    Maybe you're using different image sizes for mobile devices. Check if these sizes are selected…

    2 months ago

  • Created a topic, All the best! Thank you, on the site WordPress.org Forums:
    It's a very useful and complex (in a good way) plugin.…

    2 months ago

  • Posted a reply to Can’t load images in media library, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Kuba, I tried to disable all plugins, so I figured out that there is…

    2 months ago

  • Created a topic, Can’t load images in media library, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When I enable this plugin I can't see images i…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple alm-reveal divs when using ajaxloadmore.filter, on the site WordPress.org Forums:
    Oh, I think I found a soulution a few minutes after asked you. Well, I'm…

    3 months ago

  • Created a topic, Multiple alm-reveal divs when using ajaxloadmore.filter, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'm using ajaxloadmore.filter just like this …

    3 months ago

  • Created a topic, Leverage browser caching – expiration not specified, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have a website on wpengine with this plugin…

    8 months ago

  • Posted a reply to Menu in classic template mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Pascal, I resolved this problem by copying all templates folder from plugin to my…

    10 months ago

  • Created a topic, Menu in classic template mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Is there any option to display menu on amp pag…

    10 months ago

  • Posted a reply to Error on plugin activation, on the site WordPress.org Forums:
    It's working with your plugin version @beingsmart Thank you!

    10 months ago

  • Created a topic, Error on plugin activation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, When I try to activate plugin I get error: "So…

    10 months ago

  • Posted a reply to Validation not working because of wrong hash, on the site WordPress.org Forums:
    I resolved the issue by enabling ajax. There is some conflict between js. I'm using…

    11 months ago

  • Posted a reply to Validation not working because of wrong hash, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks Takayuki! But, as you can see, that's not my actual problem. It's working without…

    11 months ago

  • Created a topic, Validation not working because of wrong hash, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have a pretty strange issue after wp and cf7…

    11 months ago