WordPress.org

Profiles

vitamincee

Profile picture of vitamincee
  • Member Since: April 7th, 2011
  • 45.495955,-122.654736
  • portfolio.00ff00.com
  • @vitamincee on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

I’m a web developer! @ceeweb & www.00ff00.com

Interests

travel, computers, food, beer, cool people

WordPress Origin Story

been working with wordpress since 2005.

  • Created a topic, slide out responsive menu, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I got this plugin set up and working beautifull…

    1 month ago

  • Created a topic, wp_mail stopped working about a week ago, on the site WordPress.org Forums:
    I'm running nginx/hhvm on my server and wp_mail stoppe…

    3 months ago

  • Created a topic, Latest version appears to screw up automatic embeds., on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, YouTube and Instagram automatic embeds no longer working, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to HTTPS rewriting appears to break AMP pages, on the site WordPress Support Forums:
    The script is loading over HTTPS when the "HTTPS Protocol Rewriting" is turned OFF on…

    4 months ago

  • Posted a reply to HTTPS rewriting appears to break AMP pages, on the site WordPress Support Forums:
    hi, the source code shows this: <script src="//cdn.ampproject.org/v0.js" async></script> i believe that script needs to…

    4 months ago

  • Created a topic, HTTPS rewriting appears to break AMP pages, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to amphtml engine v0.js script, on the site WordPress Support Forums:
    do you have the Cloudflare WP plugin installed Evert? And do you have HTTPS rewriting…

    4 months ago

  • Posted a reply to amphtml engine v0.js script, on the site WordPress Support Forums:
    I am also getting this on all my pages, and have been for a few…

    4 months ago

  • Created a topic, Excellent Plugin, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu no longer working after update, on the site WordPress Support Forums:
    I did update the options and made sure they looked okay, and cleared the cache…

    5 months ago

  • Created a topic, Menu no longer working after update, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to include plugin inline, on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I was looking for it to display at the top AND not be absolutely…

    7 months ago

  • Posted a reply to include plugin inline, on the site WordPress Support Forums:
    I found a (fairly hacky) solution for this if anyone else wants it! I wrote…

    7 months ago

  • Created a topic, include plugin inline, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Posts Missing Schedule (even with a cron job), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Upgraded to 3.4.1 and homepage is redirecting to wp-login and then jetpack, on the site WordPress Support Forums:
    ...And it's resolved. I think it was a cookie which was set during the failed…

    2 years ago

  • Posted a reply to Upgraded to 3.4.1 and homepage is redirecting to wp-login and then jetpack, on the site WordPress Support Forums:
    My next guess is transients - am I off in thinking this would be something…

    2 years ago

  • Posted a reply to Upgraded to 3.4.1 and homepage is redirecting to wp-login and then jetpack, on the site WordPress Support Forums:
    I managed to connect to Jetpack again, and I removed the Protect module and I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Upgraded to 3.4.1 and homepage is redirecting to wp-login and then jetpack, on the site WordPress Support Forums:
    I tried deleting the plugin again, and also renaming all the database tables associated with…

    2 years ago

  • Created a topic, Upgraded to 3.4.1 and homepage is redirecting to wp-login and then jetpack, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Widgets admin page super slow with Edit Flow on, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Can't delete comment via comments > edit > move to trash, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Possible conflict when custom status & category have the same slug, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Tumblr Images Posting Double (and wonky) via Publicize, on the site WordPress Support Forums:
    The double images has been fixed. However it looks like instead of pulling the featured…

    3 years ago

  • Created a topic, Tumblr Images Posting Double (and wonky) via Publicize, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Twitter embed stopped working on 3.8, on the site WordPress Support Forums:
    I am also having the same issue, and it just started today. I thought the…

    3 years ago

  • Created a topic, Button to print multi-page posts as single file?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Publisize Not Posting Featured Image, on the site WordPress Support Forums:
    I am also having this issue. Happy to help with links, etc if I can.

    3 years ago

  • Posted a reply to WordPress.com stats switched, on the site WordPress Support Forums:
    Hello! Some at Automattic fixed it for us! It's working now. Thank you!

    4 years ago

  • Created a topic, WordPress.com stats switched, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Carousel not working with jQuery 1.9.1, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Pagination on multi page posts not working in Preview Mode, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Make gallery thumbs link to large image instead of full size image, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Obfuscating Email in Source Code?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Postie broken in 3.3 _fill_user() problem, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Style Taxonomy Posts?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm pretty sure this is what you need. I got this working to show both…

    5 years ago

  • Posted a reply to Custom Post Types Menu an the Menu Editor, on the site WordPress Support Forums:
    sassymonkey - I'm looking to do exactly the same thing you needed. Were you able…

    6 years ago

  • Created a topic, How to go about setting up complicated category structure?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago